חיפוש

"טכנולוגיה לא יכולה להחליף טלפון אישי"

מנחם לייבה: "בשביל ארגון גדול, לייצר קשר אישי זה אומר לצאת מאזור הנוחות. זה עושה את כל ההבדל"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
מנחם לייבה עיריית תל אביב
מנחם לייבה עיריית תל אביב
מנחם לייבה צילום: ליאת מנדל
מנחם לייבה צילום: ליאת מנדל
נועה בגון
תוכן שיווקי

"יש טכנולוגיה רבה בחוויית לקוח, אבל שום דבר לא ישתווה לקשר אישי. חוויית לקוח חייבת להיות חוויה אישית ורגשית", קבע מנכ"ל עיריית תל אביב מנחם לייבה בוועידת חוויית הלקוח של TheMarker Labels. לדבריו, טכנולוגיה לא יכולה להחליף שיחת טלפון אישית בין אדם לאדם.

לייבה התמקד בפרויקט שבמסגרתו שוחחו 120 מעובדי העירייה עם מאות אלפי תושבי תל אביב בשבועות הראשונים למלחמה. "היה לנו חשוב לדבר עם כל תושבי ותושבות תל אביב־יפו. הקמנו מנגנון והתחלנו לבצע טלפונים לפי סדר ברור: אוכלוסיות מוחלשות, אוכלוסיות רווחה, מבוגרים וכן הלאה.

עיר ללא הפסקה, במלחמה TheMarker Labels

"באמצע היום אנשים קיבלו שיחה מנציג עיריית תל אביב, ששאל אותם לשלומם וביקש לדעת, בכנות גמורה, אם יש משהו שאפשר לעשות עבורם", סיפר לייבה. הוא ציין כי כמה שיחות אמנם הסתיימו תוך דקות ספורות, אך חלקן התארכו אף מעבר לשעה. "השיחה סייעה לאנשים רבים, גם אם לא נעשה בה דבר לבד מהתעניינות כנה. כשראינו שיש כמיהה לשיחה אנושית, הצמדנו עובדים שישוחחו עם תושבים שהיו זקוקים לה, ובאופן קבוע. זה היה פיצוח מדהים מבחינתנו", סיפר המנכ"ל.

"מה שמרים ארגונים או פוגע בהם זה לא המקצועיות או הטכנולוגיה, אלא הקשר בין בני אדם. בשביל ארגון גדול לייצר קשר אישי זה לצאת מאזור הנוחות, וזה הדבר שעושה את כל ההבדל. כל השקפים היפים והתמונות הנהדרות במצגות של מחלקות השיווק לא יגיעו לתוצאות של כוונה ותקשורת אמיתית ואיכותית בין ארגון ללקוח", סיכם לייבה.

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    סוחרים בבורסת ניו יורק. כשאג"ח ארה"ב נסחרות בתשואה ברמה כזו, המשקיעים מגלים עניין

    "כשאפשר לקבל על אג"ח של גוגל 7% — אולי אין סיבה לקנות את S&P 500"

    אסא ששון
    אונייה של חברת צים. החברה המקורית צפויה להיעלם

    משרד ראש הממשלה מוריד מהפרק את עסקת צים

    נתי טוקר
    בניינים בבת ים

    "אנשים רוצים דאטה": נפתחה הגישה למאגר של 3.8 מיליון עסקות נדל"ן

    סימי ספולטר
    פנמה 2026

    הישראלים שהפכו חוף שומם לעיירת גלישה בינלאומית ואימפריית נדל"ן

    גילי מלניצקי

    40 הצעירים המבטיחים 2026: הכירו את הדור שישנה את ישראל

    TheMarker
    יפית אטיאס לוי

    "נראה לך שאני יכולה לשלם 80 שקל לשעה ל-8,000 עובדים?"