חיפוש

"ראש פיננסי": מעטפת מלאה להשקעות נדל"ן מעבר לים

נחום דרור בסה ואבישי קאשי, מייסדי חברת "ראש פיננסי" איך אפשר להשקיע באירופה מבלי לרדוף אחרי בעלי מקצוע, מיסוי או בירוקרטיה

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
נחום דרור בסה ואבישי קאשי - חברת ראש פיננסי TheMarker Labelsתוכן שיווקי
בשיתוף "ראש פיננסי"
תוכן שיווקי

השקעות נדל"ן בחו"ל הן כבר מזמן לא טרנד - אלא אלטרנטיבה ממשית למשקיעים ישראלים שמחפשים עלויות כניסה נמוכות וניהול שקט לאורך זמן. אחת המדינות הבולטות בזירה הזו היא רומניה - יעד קרוב וידידותי. בחברת "ראש פיננסי", שמובילים נחום דרור בסה ואבישי קאשי, מציעים לישראלים דרך פשוטה ומקצועית להשקיע - כולל מעטפת שכוללת ליווי, מימון וניהול בשטח.

רומניה נחשבת כיום לאחד היעדים האטרקטיביים ביותר להשקעות נדל"ן באירופה - ולא במקרה. המדינה צפויה לעבור למטבע היורו בשנים הקרובות, מהלך שצפוי לייקר משמעותית את הנדל"ן המקומי, כפי שקרה במדינות כמו קפריסין, יוון ופורטוגל. מעבר לכך, קיימת אמנת מס עם ישראל, המונעת כפל מס ומאפשרת למשקיעים להנות מהכנסה פטורה ממיסוי כפול. "המשמעות היא שאם מתקבלת תשואה היא נשארת אצלך, ולא נעלמת במיסים מיותרים", מסביר קאשי, המתגורר ומנהל את פעילות החברה ברומניה. לדבריו, גם ברמה האישית - מדובר במדינה עם גישה חיובית לישראלים, וקהילה גדלה והולכת של משקיעים.

בחברת "ראש פיננסי" מתמקדים ביצירת פתרון מקיף להשקעה - כזה שלא מצריך מהמשקיע "לרדוף אחרי בעלי מקצוע". החברה פועלת בשטח כבר עשור, ומציעה מעטפת שכוללת ליווי משפטי, פתיחת חשבון בנק, ייצוג מול הרשויות, ניהול הנכס, שירות לקוחות בעברית - והכול תחת קורת גג אחת. "המשקיע לא צריך לעשות כלום - אנחנו דואגים להכול בשבילו", מדגיש בסה. לדבריו, ההשקעות מתחילות מסכום נגיש יחסית של כ-40 אלף יורו. "זאת הזדמנות של רגע לפני כי כשאירופה נכנסת לאזור היורו, המחירים מזנקים. מי שיתפוס את זה עכשיו צפוי ליהנות מעליית ערך משמעותית".

אין לראות במה שיאמר משום ייעוץ השקעות, המלצה או חוות דעת באשר לכדאיות ההשקעה ואין בו משום תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכיו האישיים של כל אדם.

ראש פיננסי
טלפון: 050-357-3580
למעבר לאתר >>
לפנייה במייל >>

בשיתוף ראש פיננסי

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    הדס פרחי. "זה לא שיש לי תוכנית סדורה, שאני הולכת לעשות א', ב', ג', ולהגיע לאיזו נקודה"

    גם משכורת גבוהה לא תשכנע אותם: "לא רוצה לעבוד בדבר אחד כל החיים"

    יהלי פדרבוש
    קמפוס וויקס בגלילות. וויקס לא קנתה את הקרקע, אלא חתמה על חוזה שכירות לעשר שנים, עם אופציה להארכה ל-11 שנים נוספות

    וויקס, צ'ק פוינט ומובילאיי הפכו את עצמן ליזמיות נדל"ן. עכשיו זה מסתבך

    איתי פת-יה
    למצולמים אין קשר לכתבה

    400 מיליארד שקל: מי שומר על הכסף הגדול של ההייטקיסטים?

    יורם גביזון
    משחק דיסני סוליטר. הושק רק לפני כשנה, וברבעון השני כבר הגיע להכנסות של 142 מיליון דולר

    נפילה של 25% ביומיים: סימבה הקפיץ את פלייטיקה, ואז היא שמה אותו בכלוב

    איתי פת-יה
    הבורסה בניו יורק, החודש

    רובם משקיעים במדדים ומרוויחים. האם צריך להפסיק לשים כסף בבתי ההשקעות?

    איתן אבריאל
    הטקס לציון עגינת ספינות סער 6 בבסיס חיל הים בחיפה, 2021

    "מישהו השתגע": מה עשה חיל הים עם נשק ב-17 מיליארד שקל?