חיפוש

"עצרנו חיובים למי שנפגע, יזמנו פניות ותרמנו ברי מים"

ליאת מנשה, מנהלת אגף השירות בשטראוס מים: "אנחנו צריכים להתחיל הכי מהר ולהגביר. להיות ארגון לומד שמשתפר כל הזמן"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
006028
006028
ליאת מנשה צילום: ליאת מנדל
ליאת מנשה צילום: ליאת מנדל
דניאלה שמגר, בשיתוף שטראוס מים (תמי 4)
תוכן שיווקי

כיצד הופכים פעולה בסיסית כמו שתיית מים לחוויית לקוח, וכיצד מתאימים את מערכת היחסים הזאת לתקופת שיש בה הכול חוץ משגרה? בוועידת חוויית הלקוח של TheMarker Labels, סיפרה ליאת מנשה על המהלכים ששטראוס מים מובילה בשנתיים האחרונות.

"כולם שותים מים, וראינו שבמלחמה אנשים שותים אפילו 18% יותר, בשנתיים האחרונות אנחנו במסע להטמעת חוויית לקוח מצוינת במסגרתה הוקמה סיירת ארגונית", סיפרה מנשה. במסגרת הפעילות יצאה הסיירת לבתים של לקוחות, ושאלה מהם הדברים שחשובים ללקוח לקבל מהמותג. "הגדרנו שלושה ערכים: אמון, אכפתיות והתלהבות. הכוונה היא לכל מה שמשפיע על הלקוח שלנו באופן ישיר או עקיף. החל בנציג השירות, דרך הבוט ועד המתכנת והכלכלן שעומדים מאחורי הפיתוחים שלנו".

עוצמת המים: המדריך לחווית לקוח חדשה TheMarker Labels

לדברי מנשה, אחת ההחלטות שהובילו את הפעילות היתה להטמיע את התרבות הארגונית הן חיצונית ללקוח, והן פנימה — כלפיי העובדים. "יצרנו את תרבות ה-WOW, עם חוויות שיצרנו עבור כל העובדים, כדי שהם ירגישו את החוויה והערכים שאנחנו רוצים לייצר ללקוחותינו".

לדבריה, החברה מקדמת בברכה את כל הטכנולוגיות החדישות, כמו AI, עם בוט חדשני, המסייע לטפל בתקלות וכן יצירת הדמיה וירטואלית של בר המים במטבח הפרטי. אסטרטגיה נבחנת בזמני משבר, וכדי לשמור על רציפות עסקית, החברה יצרה כוכבית טלפונית ייעודית למפונים ולנפגעים עם צוות מיומן, שיקמה מפעל בדרום שנפגע במלחמה, עצרה חיובים לאוכלוסיות שונות ותרמה מאות ברי־מים ואלפי בקבוקים רב־פעמיים.

"השנים האחרונות הבהירו לנו שהעולם הוא סוג של מבצע סבתא, ואנחנו צריכים להתחיל הכי מהר שלנו ואז להגביר. פעילות משמעותית נוספת היתה מיזם משותף של החברה עם חולי רז, שכלל את הקמת מערך קציני השירות — עובדים מיומנים שפונים באופן יזום למשפחות השכולות. 200 ארגונים כבר מינו נציג מטעמם, ואנחנו מקשרים בין הארגונים לקציני הקשר".

בשיתוף שטראוס מים (תמי 4)

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    רמי לוי

    רמי לוי: "בתוך 3 שנים נהיה בין חברות הנדל"ן הגדולות בארץ". ריאיון

    סימי ספולטר
    עצרת תמיכה במנהיג העליון של איראן מוג'תבא חמינאי, טהראן, החודש. "לא החלשת את היריב שלך — אלא סייעת לו להפוך למסוכן, קשוח ובעל מנופי כוח נוספים"

    אחד מחוקרי המלחמה המשפיעים בעולם: איראן עלולה לצאת מהעימות חזקה יותר

    גיא רולניק
    משמאל: דביר שמש ומיכאל ברקוביץ', מייסדי פליי פרפקט

    מתחת לרדאר: שני יוצאי 8200 פיתחו משחק סוליטר והרוויחו מיליוני דולרים

    אופיר דור
    יצחק תשובה

    ההשקעה של תשובה מסתבכת: לוינסקי עופר עשויה להתקשות להחזיר חובות

    יוסף חרש
    יער

    "הזדמנות של פעם בדור" = מגרש מיוער בפלורידה במחיר מנופח

    אפרת נוימן
    אילוסטרציה. הארווי הוא כיום הסטארט-אפ המוביל בעולם בכל הנוגע לפיתוח כלי AI לעורכי דין

    הסטארט-אפ שמשנה את עבודת עורכי הדין שווה כבר 11 מיליארד דולר