חיפוש

"אני מחפש חיבור למבטים של המבלים במסיבה"

דוד אברמוב (די.ג'יי דרוויש) מספר על אובדן בנו במסיבת הנובה: "המקום הכי אהוב נהפך להיות המקום הכי כואב"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
609353
609353
עמליה דואק ודוד אברמוב צילום: ליאת מנדל
עמליה דואק ודוד אברמוב צילום: ליאת מנדל
גלי לויטה ליבוביץ
תוכן שיווקי

עמליה דואק, כתבת ומגישה, חדשות 12, ניהלה שיחה עם דוד אברמוב דרוויש (די.ג'יי דרוויש), מחלוצי הטראנס בארץ, מפיק אירועים ומוזיקאי, בוועידת חוויית לקוח של TheMarker Labels. את הראיון בחר אברמוב דרוויש להתחיל בקטע טראנס שיצר באוגוסט 2024, במסגרת פסטיבל המוזיקה האלקטרונית מהגדולים בעולם שנערך בבודפשט, בהשתתפות של יותר מ-35 אלף איש.

עמליה דואק ודוד אברמוב TheMarker Labels

"הקטע הזה מסמל חזרה לחיים ומתחיל בטקסט שמשאיר את הפצע פתוח, כי פצע סגור אי אפשר לרפא. זאת בנוסף להצגת שאלות שמלוות אף הן את המוזיקה, שמשקפת מרחב שאליו באים אנשים ליהנות, לרקוד ולשמוח", מסביר אברמוב דרוויש. "ברחבה, שבה הוצבו דגלי ישראל והנובה, רקדה קהילה חסרה כי חלק מחבריה נרצחו ב–7 באוקטובר", הוא תיאר.

במסיבת הנובה איבד אברמוב את בנו לאור ז"ל, שנרצח בשדה הקטל הנוראי של אותה שבת שחורה. "המקום הכי אהוב נהפך להיות המקום הכי כואב, וזה לקח לי הרבה זמן עד שהצלחתי לחזור למרחב שבו יש לי מה לתת וגם לקבל".

אברמוב דרוויש מספר בכאב כיצד חזר לנגן. "התחלתי בבית, בסביבה האישית שלי, ולאט לאט זה גדל שוב למקומות שבהם הרגשתי נוח. ועם זאת, לעולם זה לא יחזור להיות מה שהיה".

לדבריו, "העולם של המוזיקה והטראנס עושה לי טוב, ואני מוצא בו המון משמעות. הייתי צריך לחשוב כיצד אני חוזר ועם מה. מה טוב לי יותר ומה פחות, ועם מה שנכון עבורי להמשיך קדימה".

אברמוב דרוויש מתייחס למקומות שבהם המוזיקה והתנועה יכולות לרפא את החברה: "כשלמקום שבו מתנגנת מוזיקה מכניסים פעולה של ריקוד, מתחיל הריפוי", הוא מסביר ומדגיש כי "במסיבת טבע יש את אותם אלמנטים שעושים טוב, גם בזכות המוזיקה שמוליכה רגשות בצורה מדהימה". מבחינתו, מדובר בטיפול שלא ניתן לקנות בשום מקום אחר ואצל שום מטפל.

כשאברמוב נמצא במרחב המוזיקלי ומבטא את עצמו כאמן על הבמה, הוא מקפיד להישיר מבט אל הקהל כדי להבטיח, בנוסף לחוויה המשותפת, גם קשר אישי: "כשאני עומד מול הקהל אני מקפיד להיות עם עיניים פקוחות וללא משקפי שמש, ולחפש חיבורים עם אותם מבלים שמחפשים גם כן את המבט שלי", הוא אומר. לדבריו, "לכל אחד יש מסע אישי, חוויה אישית שאותה הוא עובר באירועי מוזיקה, במיוחד כשמדובר במוזיקת טראנס. החוויה האישית מבוססת על החוויה החברתית והקהילתית שמספקת סצינת הטראנס ומסיבות הטבע".

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    משרד סופטליין רוסיה

    מלכודת ה-32 אלף שקל בחודש: מובטלי ההייטק מתקשים להחליף מקצוע

    רותי לוי
    בית שמש. שיעור משקי הבית החרדים שמצליחים להגיע לדירה יורד במהירות

    ההחזרים עלו, השכירות מזנקת והמשכנתאות בשיא: משבר הדיור מכה בחרדים

    סימי ספולטר
    מימין: עמית אבנר, אור הילטש וגיא ציפורי

    אחרי 5 אקזיטים: שלושה יזמים סדרתיים במרוץ לעוזר שינהל את המחשב שלכם

    שגיא כהן
    הנדסת חשמל בר אילן

    "פתחנו את ההרשמה והייתה התפוצצות. בשבוע הקפצנו פעמיים את ציון הקבלה"

    אוריאל שכטר
    2025 הייתה שנה פנטסטית למשקיעים הישראליים

    הקרנות שהובילו את טבלת התשואות בינואר - וכמה הניבו מסלולי S&P 500

    ג'ניה וולינסקי
    אליכין

    "סבלנו מספיק": היישוב הקטן שמסרב להיבלע בתוך המועצה העשירה השכנה