חיפוש

העתיד כבר כאן: היפר פרסונליזציה בחוויית הלקוח

פרופ' ענת לכנר, אוניברסיטת ניו יורק: "פרסונליזציה אמיתית — שמצליחה לייצר אינטימיות עם הלקוח — היא מנוע צמיחה מוכח"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
ענת לכנר
ענת לכנר
פרופ' ענת לכנר צילום: ליאת מנדל
פרופ' ענת לכנר צילום: ליאת מנדל
נועה בגון
תוכן שיווקי

"ראינו בשנים האחרונות מעבר מסיבי לפרסונליזציה. הצרכנים דורשים דיוק במסרים, במחיר ובמידע שאנחנו מקבלים והחברות מבינות את הצורך בכך. היום 70% מהמנהלים בחברות הגדולות בעולם שמים דגש רב על תהליכי פרסונליזציה, וכ–40% מהם מעידים שמאמציהם עדיין לא משיאים תוצאות", אמרה פרופ' ענת לכנר מבית הספר שטרן למינהל עסקים באוניברסיטת ניו יורק, בכנס חוויית הלקוח של TheMarker Lables.

העתיד כבר כאן - היפר פרסונליזציה בחווית לקוח TheMarker Labels

לדבריה, כדי ליצור פרסונליזציה מוצלחת דרושים אקו־סיסטם, שמחבר בין מאחורי הקלעים לשירות הלקוח; יכולות גבוהות של שימוש וניתוח דאטה; טכנולוגיית AI; אתיקה ויכולת לשמור על שירות איכותי. "פסגת השאיפות של הפרסונליזציה היא יצירת אינטימיות עם כל לקוח. צריך לבחון את היסטוריית הרכישות של לקוח, לנתח את היסטוריית החיפוש של הלקוחות, להסיק את המסקנות ולספק את צורכיהם. זה לא כל כך פשוט".

לדבריה, "חברה שמבקשת לבצע תהליכי פרסונליזציה חייבת לבנות מערכות יחסים עם מומחים ובעלי עניין מחוצה לה. לא עושים דברים לבד. ללכת לבד זה משהו מהעבר הרחוק. חשוב לגייס רעיונות משום שהם לא יגיעו מבפנים, הם יגיעו מעולמות אחרים שמשיקים לחברה". לכנר סיכמה ואמרה כי "פרסונליזציה אמיתית, שמצליחה לייצר אינטימיות עם לקוח, היא מנוע צמיחה מוכח".

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    בניין בהריסה תל אביב

    פסק הדין שמטלטל את ענף הנדל"ן: "יותר דיירים יתחילו לדרוש את המגיע להם"

    רנית נחום-הלוי
    612412

    "להרוויח חצי זה לא כישלון": בכירי ההייטק שעזבו קריירות מצליחות בגיל 50

    רוני לוין
    ריקי מוזס

    "אני לא צריכה עוד 100 אלף שקל. מה שישנה לי את החיים זה לעבוד יום פחות"

    רוני לוין
    פרדס חנה־כרכור (לקרקע בתמונה אין קשר לכתבה)

    היא קנתה 60 מטר מתוך שדה בפרדס חנה־כרכור — ואז הבינה שיש בעיה

    אפרת נוימן
    מערכת הלייזר "אור איתן" שמיוצרת בשיתוף בין רפאל ואלביט

    הסכסוך העסקי שעלול לפגוע ביכולות הגנת הלייזר של ישראל

    חגי עמית
    זהב. מהווה כמעט 9% מהיבוא השנתי של הודו, אחרי נפט וגז

    יבואנית הנפט השלישית בגודלה בעולם בסחרור כלכלי – ושוקלת צעדי חירום