חיפוש

כשהקוד משרת את הביזנס

"הקוד הוא המשך של המטרות העסקיות", מסביר בעלי חברת Drorsoft, שמספקת הרבה יותר מטכנולוגיה

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
003880
003880
צילום: shutterstock
גלי לויטה ליבוביץ, בשיתוף Drorsoft
תוכן שיווקי

"התקשורת והבנת הארגון הן הבסיס שלנו, וזה הרבה מעבר לכתיבת הקוד. מענה לצרכים של הלקוח קורה מתוך שיח והבנת הביזנס, הבעיות והצרכים, לצד מיקסום הפתרונות הטכנולוגיים", אומר עמית יזרעאלי, מנהל קשרי לקוחות ומייסד שותף של בית התוכנה הבוטיקי Drorsoft, שאותו מלווה הסלוגן Coding your dreams.

הנורמות המקצועיות של החברה מבוססות על בקרה פנימית הדוקה ופיתוח מונחה בדיקות (test-driven development), שעוזרים לייצר קוד יציב ומוכן לפרודקשן ולתוספות עתידיות, יחד עם יצירת מערכת יחסים עם הלקוח שמאפשרת לדייק את המוצר ולהוביל אותו אל השוק.

תוכנה יוצרת מציאות

בית התוכנה Drorsoft (מבית CBHC) הוקם לפני כארבע שנים על ידי 15 מפתחים, המגיעים מרקעים שונים: מערכות חינוך, סטארט־אפים ובתי תוכנה, פיתוח עסקי ועוד. המודל הקואופרטיבי של בית התוכנה, שבו כולם מושקעים בעסק וגם משמשים עובדים מן המניין, מאפשר התאמה למגוון לקוחות: חברות סטארט־אפ, עמותות ואקדמיה. "היכולות הטכניות המגוונות מאפשרות לנו להיות one stop shop, ולא לטרטר את הלקוחות בין ספקים שונים, תוך שמירה על היחס האישי", מסבירים בבית התוכנה. "אנחנו מאמינים שתוכנה וקוד יכולים לסייע להפוך את העולם לטוב יותר, וכי לקוד יש מקום של כבוד בדרך להגשמת חלומות ברמה האישית, המקצועית והחברתית. יש לנו עניין להתחבר לחברות שרוצות לעשות שינוי, כי אנחנו מגיעים לעשייה עם כל הלב", מסכם יזרעאלי ומציין כי שירותי החברה כוללים פיתוח מערכות מידע, שביניהן ממשוק וחיבור לטכנולוגיה ייחודית של הלקוח; אינטגרציה ואוטומציה של מערכות עסקיות ממוחשבות; שירותי API; ממשקי משתמש ווביים או אפליקטיביים, כולל היברידיים; בוטים, ואינטגרציות עם שירותים נוספים לבקשת הלקוח; שירותי devops ו-Cloud engineering.

Drorsoft
טלפון: 054-6735034
למעבר לאתר >>

בשיתוף Drorsoft

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מערכות לייזר מגן אור

    הסחורה הישראלית הכי לוהטת בעולם: הביקוש להגנה אווירית זינק, והיצוא קפץ

    חגי עמית
    מייסד ומנכ"ל וויז, אסף רפפורט. הגישה שלו לאחרים תוארה כ"אינסטרומנטלית"

    ההייטקיסט שלא סופר אף אחד: בחדשות 13 מגלים את הצד הפחות נחמד של רפפורט

    אופיר דור
    סרט המדידה של סטנלי בלאק אנד דקר

    מה שכתוב על מטר המדידה שלכם הוא סיבה לסגירתו של מפעל היסטורי

    דפנה מאור
    יעל אבירם רוזנפלד

    אנבידיה תגייס השנה אלף עובדים. כך תתקבלו לעבודה שם

    אוריאל שכטר
    sea baby drone

    "ייחודי לישראל": מי עומד מאחורי הדור החדש של הסטארט-אפים הביטחוניים?

    שגיא כהן
    מכללת אפקה

    "ממוצע 92 לא מספיק": המכללה שמצטיינים בוחרים בה ולא באוניברסיטת ת"א