חיפוש

השקעות נדל"ן במדריד: בין דאטה, סיכון ותשואה

הביקוש הגובר לדיור במדריד יוצר הזדמנויות למשקיעים, אך גם מציב אתגרים של סיכון ובקרה. ליאור לוי, מנכ"ל "נדל"ן בג'ינס", מספר על מודלים חדשניים להשקעה והשימוש במוצרי AI מתקדמים לזיהוי ההזדמנויות

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
ליאור לוי - מנכ"ל חברת נדל"ן בג'ינס TheMarker Labels
בשיתוף נדל"ן בג'ינס
תוכן שיווקי

בעשור האחרון הפכה מדריד לאחת הערים המסקרנות באירופה למשקיעי נדל"ן. כלכלה יציבה, הגירה חיובית ומחסור מתמשך בדירות הופכים אותה לשוק פעיל, אך גם למגרש תחרותי. בתוך המרחב הזה מנסה החברה הישראלית "נדל"ן בג'ינס" להציע מודל אחר של השקעות מעבר לים - כזה שמבוסס על ניתוח דאטה, טכנולוגיית בינה מלאכותית ופיזור סיכונים רחב.

"אנחנו לא נדל"ן בחו"ל, אלא מגדירים את עצמנו כנדל"ן בתשואה גבוהה", אומר ליאור לוי, מנכ"ל החברה, שהתארח בפודקאסט "הזדמנויות מעבר לים" של TheMarker Labels. לדבריו, החברה "נכנסת רק לעסקאות שבהן קיימת הנחת עומק של 40 עד 60 אחוזים מתחת למחיר השוק". לוי מדגיש כי אין התחייבות לתשואות, אך לדבריו, "מדובר על תשואות במספר דו-ספרתי".

האזינו לפודקאסט:הזדמנויות מעבר לים - היעדים, הרגולציות ואנשי המקצוע: המדריך להשקעות נדל"ן בחו"ל

השקעות נדל״ן במדריד: בין דאטה, סיכון ותשואה

הזדמנויות מעבר לים - היעדים, הרגולציות ואנשי המקצוע: המדריך להשקעות נדל"ן בחו"ל

השקעות נדל״ן במדריד: בין דאטה, סיכון ותשואה

אורך-- : --זמן0:00

לוי מסביר כי המערכת שפיתחה החברה עושה שימוש בכלי .AI "המערכת סורקת את כל הרשת בלייב ומזהה נכסים שנמכרים במחירים חריגים". לדבריו, חלק מהנכסים נרכשים מכונסי נכסים או מבנקים, לעיתים כשהם מאוכלסים בדיירים בעייתיים או לא חוקיים - מצב שעלול להרתיע משקיעים אחדים אך להוות הזדמנות עבור אחרים.

אחד מהמודלים הפחות מוכרים שהציג לוי בפרק היא עסקת Inverse- מודל שבו החברה רוכשת דירה מאדם מבוגר, שממשיך להתגורר בה עד סוף חייו."זה '"win-win אומר לוי. "הקשיש מקבל ביטחון וכלכלת חיים, והמשקיע רוכש נכס בהנחה של 40 עד 60 אחוזים מתחת למחיר השוק". לדבריו, מדובר במודל מבוסס ונפוץ בספרד.

למרות הבאז סביב מדריד, לוי מזכיר שהשקעות נדל"ן מעבר לים אינן נטולות סיכון. "לאנשים שפחות אוהבים סיכונים – אני ממליץ לקנות דירה על שמם", הוא אומר. "אבל מי שמבין פיזור וערך לטווח ארוך, יכול למצוא פה הזדמנות אמיתית".

אין האמור מהווה משום ייעוץ השקעות, המלצה או חווה דעת באשר לכדאיות השקעה, ואין בו משום תחליף לייעוץ שמתחשב בנתוניו וצרכיו האישיים של כל אחד.

ניתן להאזין לסדרת הפודקאסטים בspotify או בapple podcast

בשיתוף נדל"ן בג'ינס

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מוצרים של חברת אונדס תעשיות צבאיות

    ענק חדש? "יש להם המון כסף. החברות הביטחוניות הגדולות בישראל בפאניקה"

    חגי עמית
    שיינדי לנדאו, יוסי שינובר וחיים וניט

    לאן נעלמו 100 מיליון שקל? השיטה נחשפת - וטיפ הזהב שקיבלו הנחקרים

    ליאת לוי
    טיל איראני מוצג לראווה בפארק בטהראן, איראן, השבוע. הלוחמה של איראן בעזרת טילים וכטב"מים זולים מצליחה לרסן את המעצמה האמריקאית

    היא שלפה קלף מנצח - ועכשיו ידה של איראן על עליונה

    אקונומיסט
    מתן חודורוב

    "מי שחושב שהמתקפות יפילו העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו""מי שחושב שהמתקפות יובילו לנפילת העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו"

    רותם שטרקמן
    מערכת ההגנה האווירית הקוריאנית משגרת טיל M-SAM. דרום קוריאה היא יצואנית הנשק התשיעית בגודלה בעולם

    הגנה אווירית לואו-קוסט: "עומדים בתור כדי לקנות את טילי היירוט שלנו"

    בלומברג
    מייסדי נו ניים, שי לוי שעזב את החברה לפני המכירה (מימין) ועוז גולן. לדברי השופט, אי אפשר לשלול כוונה להעשיר את גולן במהלך

    חברת ההייטק עיכבה פיטורי עובד, והוא נושל מ-12 מיליון שקל