חיפוש

"אנחנו הראשונים להיכנס והאחרונים לצאת"

עו"ד אוהד ארד, ממייסדי אינווסטו קפיטל, מסביר מדוע דווקא בתקופות של חוסר ודאות כלכלית כדאי לשים לב להזדמנויות נדל"ן

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
הזדמנויות מעבר לים - עו"ד אוהד ארד - ממייסדי חברת אינווסטו קפיטל TheMarker Labels
בשיתוף אינווסטו קפיטל
תוכן שיווקי

בחמש השנים האחרונות אנחנו נמצאים בתקופה של טלטלות כלכליות וגיאופוליטיות בקנה מידה גלובלי: הקורונה, האינפלציה, העלאת הריבית, הפלישה הרוסית לאוקראינה וכמובן המלחמה בישראל – שהביאו משקיעים רבים להימנע מפעולות דרסטיות מדי ולנסות "להוריד את הראש" עד יעבור זעם.

אבל עו"ד אוהד ארד, ממייסדי חברת אינווסטו קפיטל, מאמין שדווקא בתקופות של חוסר ודאות אפשר לקבל החלטות עסקיות נועזות. "אני לא הראשון שאמר את זה, אמרו את זה לפניי: 'כשיש דם ברחובות - זה הזמן לצאת לקניות'. האסכולה שאני מגיע ממנה או חושב כדוגמתה, היא שצריך דווקא לקנות לתוך הירידות".

האזינו לפודקאסט:זירת הפודקאסטים של TheMarker Labels

"אנחנו הראשונים להיכנס והאחרונים לצאת"

זירת הפודקאסטים של TheMarker Labels

"אנחנו הראשונים להיכנס והאחרונים לצאת"

אורך-- : --זמן0:00

אינווסטו קפיטל היא חברה להשקעות נדל"ן בחו"ל שפועלת בשיטה ייחודית בה היא מזמינה את לקוחותיה להצטרף ליזמים עצמם בהשקעות. "אנחנו תמיד משקיעים בעצמנו קודם כול", מסביר אדר. "אנחנו שמים את הכסף הראשון. אנחנו מרוויחים כשהמשקיעים מרוויחים. אני אגיד את זה אחרת – אנחנו הראשונים שנכנסים והאחרונים שיוצאים.

אינווסטו פעילה ב-13 מדינות בארצות הברית, בהן אוהיו, אינדיאנה, ניו יורק, ורמונט ומדינות חגורת השמש. "בערים שונות בפלורידה, שם אנחנו פעילות, ראינו קבלנים שהתחילו לבנות בסוף תקופת הקורונה, שנת 21', 22'. המחירים היום בעליות וכולם רצו להצטרף לחגיגה הזו. הרבה מאוד חברות הגיעו לשם, הוציאו היתרים, נמצאים בבנייה, ומגלים שאין למי למכור את הבתים שבנו. הריבית עולה ועולה 11 פעמים והגיעה לשיא של עשורים. עכשיו, קבלן לא יודע להחזיק מלאי, קבלן יודע לבנות ולמכור. נכס קיים הוא נכס נושם, שעולה לקבלן כסף. אז הם מוכרים את המלאי הזה במחירי הפסד, לפעמים אפילו נמוך ממחיר הבנייה. כאן נכנסות לתמונה חברות - גם אנחנו, בין השאר – שקונות מלאים של בתים ומחזיקים אותם במשכנתה ל-30 שנה".

אין באמור בשיחה שלנו ייעוץ השקעות, המלצה או חוות דעת באשר לכדאיות השקעה כלשהי, ואין בו משום להחליף ייעוץ שמתחשב בנתונים והצרכים האישיים של כל אדם ואדם.

ניתן להאזין לסדרת הפודקאסטים בspotify או בapple podcast

בשיתוף אינווסטו קפיטל

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    אילוסטרציה. הארווי הוא כיום הסטארט-אפ המוביל בעולם בכל הנוגע לפיתוח כלי AI לעורכי דין

    הסטארט-אפ שמשנה את עבודת עורכי הדין שווה כבר 11 מיליארד דולר

    אופיר דור
    מירב סדיקוב

    "אני מסיימת לעבוד ב-3:00, מגיעה למעונות ב-4:00 וב-8:00 אני כבר בשיעור"

    יעל בלקין | תקופת ההשכלה
    מוצרים של חברת אונדס תעשיות צבאיות

    ענק חדש? "יש להם המון כסף. החברות הביטחוניות הגדולות בישראל בפאניקה"

    חגי עמית
    שיינדי לנדאו, יוסי שינובר וחיים וניט

    לאן נעלמו 100 מיליון שקל? השיטה נחשפת - וטיפ הזהב שקיבלו הנחקרים

    ליאת לוי
    טיל איראני מוצג לראווה בפארק בטהראן, איראן, השבוע. הלוחמה של איראן בעזרת טילים וכטב"מים זולים מצליחה לרסן את המעצמה האמריקאית

    היא שלפה קלף מנצח - ועכשיו ידה של איראן על עליונה

    אקונומיסט
    מתן חודורוב

    "מי שחושב שהמתקפות יפילו העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו""מי שחושב שהמתקפות יובילו לנפילת העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו"