חיפוש

לא עוד חברת סייבר סטנדרטית

חברת שביט גרופ מספקת ללקוחותיה ברחבי הגלובוס מודיעין והגנת סייבר מתקדמת, עם מפה מודיעינית רחבה

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
004588
004588
ניר שביט
ניר שביט
יניב דורנבוש, בשיתוף שביט גרופ
תוכן שיווקי

האקרים, דארקנט, פעולות חשאיות, הם חיי היום־יום של ניר שביט, מנכ"ל חברת שביט גרופ, מודיעין וסייבר התקפי. לא מדובר בחברת סייבר סטנדרטית, אלא בקבוצה עם חשיבה שונה, הדואגת ללקוחותיה באמצעות שילוב כלים ופעולות בעולם הקיברנטי והממשי.

"אנחנו חברים באין־ספור קבוצות ברשת האפלה", אומר שביט, "כאלה שרוצות לייעל את העולם, וגם בקבוצות פחות טובות". באופן זה, מסביר שביט, "אנו מזהים תוכניות לתקיפה על אדם, חברה או ארגון ואפילו על מדינה. בביצוע פעילות מודיעין ללקוח אנחנו מזהים את כל סוגי התקשורת שניתן להעלות על הדעת, הנוגעים לאותו הלקוח".

צוות החברה משרטט ללקוח מפה מודיעינית רחבה, המנוטרת 24/7, וכל התנהגות מייצרת התראה. "יש לנו הרבה עבודה בדארקנט, הרשת האפלה, ואנחנו עוקבים אחר קבוצות שיכולות להיות ארגוני טרור או ארגונים פיננסיים", אומר שביט. לדבריו, הארגונים הללו יכולים להיות חברות, שעל פני השטח פועלות כמו חברה לגיטימית לכל דבר, עם שדרת הנהלה מלאה שכוללת מנכ"ל, סמנכ"ל כספים, חברי דירקטוריון ועוד, אולם בפועל מדובר בחברות פישינג ועוקצים אחרים. שביט גרופ מושתתת על אנשי מודיעין, לאחר שנות שירות ממושכות בשלל מתקנים הקשורים לקהילת המודיעין הישראלית. לכן יש להם את היכולת להגיע באופן פיזי לאתרים בכל העולם ולהשלים את הפאזל עם פיסות המידע החסר. מומחיות נוספת של שביט היא הכנת מלכודות סייבר, כשמתקבל מידע מודיעיני לקראת תקיפה. "אנחנו בונים אתר זהה לאתר הלקוח", מסביר שביט, "אולם ללא נתונים אמיתיים. הארגון שתוקף יחגוג עם שמפניה לאחר שיחשוב שהצליח לפרוץ ולקבל דאטה אמיתית, אך ללקוח שלנו לא נגרם כל נזק".

שביט גרופ
למעבר לאתר >>
לפנייה במייל >>

בשיתוף שביט גרופ

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    פיטורים

    "כולם דרוכים כל הזמן": הפיטורים בהייטק שוברים גם את העובדים שנשארו"המשכורת לא שווה את זה": הפיטורים בהייטק שוברים גם את העובדים שנשארו

    אוריאל שכטר
    ערן זינמן (מימין) ורועי מן, מנכ"לי מאנדיי. השתכרו 7.4 מיליון דולר כל אחד בשנה שעברה

    14 מיליון ד', כל אחד: מנכ"לי מאנדיי שפיטרו 620 עובדים רוצים תגמול כפול

    עמרי זרחוביץ'
    חופשה בדובאי

    החופשה שבוטלה עלתה 17 אלף שקל, בית המשפט פטר את בוקינג מאחריות

    אפרת נוימן
    הכניסה לבניין מובילאיי בהר חוצבים, השבוע

    "בכל יום עוזבים עובדים": למה ההייטקיסטים החילונים נוטשים את מובילאיי?

    אוריאל שכטר
    רנן הרטמן, מייסד ומנכ״ל הקריה האקדמית אונו

    זו המכללה הגדולה והיקרה בישראל. איך כל כך הרבה בוגרים שלה נכשלים?

    מירב ארלוזורוב
    שמרת הזורע ב"ב אריה ויסמן

    "ההצלחה של איקאה בישראל לא ברורה לי. כמו עדר כולם הולכים לשם"