חיפוש

סוכנות ביטוח ברזילי: כשהאלגוריתם נגמר הניסיון האנושי מתחיל

בעולם השקעות רווי מידע ותנודתיות, לקוחות רבים מחפשים ליווי מקצועי וראייה ארוכת טווח. בסוכנות הביטוח ברזילי, שפועלת מעל 60 שנה, מציעים ניהול משולב של ביטוח והשקעות. יורם וירדן ברזילי מסבירים מדוע ניסיון אנושי עדיין מנצח את הבוטים

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
יורם וירדן ברזילי.
יורם וירדן ברזילי.
יורם וירדן ברזילי. צילום: שי רגב מטעם LWS Marketing
יורם וירדן ברזילי. צילום: שי רגב מטעם LWS Marketing
שחר אמאנו, בשיתוף סוכנות ביטוח ברזילי
תוכן שיווקי

סוכנות הביטוח ברזילי אינה עוד סוכנות ביטוח ופיננסים. בזכות ניסיון של יותר מ-60 שנה, צוות המומחים שלה מציע ללקוחות הסתכלות רחבה על התמונה המלאה, מהכיסוי הביטוחי ועד ניהול הכסף במסלולי השקעה מותאמים.

"יש בתחומי ההשקעות לא מעט דברים הנסתרים מעיניו של המשקיע הפשוט, ולכן הוא חייב מומחים לעניין שמכירים את התנודות בשוק", אומר הבעלים, יורם ברזילי. "המהות שלנו היא לעבוד עם בני אדם, לעטוף אותם בצורה הטובה ביותר בתחום הפיננסים ולהוות עבורם עוגן, כפי שאנחנו עושים כבר מעל לשישה עשורים. היציבות בעולם הזה חשובה, ואדם שמבקש להשקיע את כספו יעדיף לעשות זאת בסוכנות ביטוח עם שורשים".

כשיורם ברזילי מדבר על יציבות, הוא מדבר על סוכנות הביטוח שהוקמה על ידי הוריו בשנת 1964, ונותנת כיום שירות גם לדור רביעי של לקוחות. הסוכנות עסקה תחילה בנושאי ביטוח אלמנטריים וביטוח חיים. עם הצטרפותו של יורם בשנת 1982 התרחבה לתחומים נוספים: ניהול כספים ובהם קרנות השתלמות, קופות גמל, מסלולי השקעה בישראל ובחו"ל ועוד.

לראות את התמונה המלאה

אחד היתרונות של הסוכנות הוא היותה עצמאית ובלתי תלויה בבתי השקעות, כך שהמיקוד הוא במציאת המסלול הנכון ביותר ללקוחות. "אנחנו מייצרים עבור הלקוח שירות הוליסטי משולב, ומראים לו כיצד אפשר להפוך את הכסף ששוכב בפק"מים או בתוכניות חיסכון לרווחי הרבה יותר", אומרת ירדן ברזילי, דור שלישי בסוכנות. "אנחנו עובדים מול רוב הגופים, אבל לא מחויבים לאף אחד מהם. כך אנחנו ממקדים את השירות שלנו ושמים את אינטרס הלקוח בראש סדר העדיפויות".

שילוב התחומים בסוכנות מאפשר לברזילי לראות בכל מהלך את התמונה המלאה, הכוללת את הסטטוס הפיננסי האמיתי של הלקוח בתחום הביטוחי, בהשקעות ובפיננסים. לאחר פגישה ותחקיר, יכולים בסוכנות לעמוד מקרוב אחר נכסיו, ולתת לו ערך מוסף באשר ליכולות שלו לפעול כלכלית. "אנחנו גם מתאימים את המוצר לאופי של הלקוח, מתוך הבנה שאנשים שונים זה מזה, ואף פעם לא מוכרים מוצרים כקולקטיב", הם מסבירים. "אנחנו רוצים לשמוע ממנו מה המטרות שלו, האם הוא מבקש רק לחסוך כסף, האם הוא אוהב סיכונים, האם הוא מעוניין להשקיע בחו"ל או רק בישראל ועוד".

אני מניח שיש מי שמגיע אליכם אחרי התייעצות עם כלי בינה מלאכותית. איך מתמודדים עם שטף המידע, שלעתים אינו מדויק?
יורם: "אנחנו אכן מבחינים בלקוחות שמגיעים עם תפיסה מסוימת, אבל הם מבינים מהר מאוד שאין תחליף לניסיון ולעצה של בן אנוש. אחרי הכל, לא מדובר בהשקעה של 20 אלף שקל, אלא במאות אלפי שקלים או במיליונים, שמחייבת יחסי אמון בין הלקוח לבין מי שמנהל לו את הכספים. אנשים רוצים לדעת שהם בידיים טובות. שום צ'ט לא יכול להחליף את הניסיון שצברנו או את היכולת שלנו ליצור את ההתאמה הנדרשת ללקוח".

ירדן: "לקוח צריך לדעת מי מנהל לו את הכסף, האם קבלת ההחלטות נכונה, האם מישהו מגיב לתנודות בשוק, מה בהשקעה שלך סחיר או בלתי סחיר, מי נותן לך הגנה. אלה דברים מאוד חשובים שאותם יכול לספק רק בן אדם. הצ'ט יכול להיות כלי עבודה, אבל לא תחליף ליחס האישי".

המגמות החדשות

מתוך אותו ניסיון רב שנים, מזהים בסוכנות ברזילי בתקופה האחרונה שינוי במגמה. הלקוח הישראלי, שפעם חיפש השקעות בעיקר בנדל"ן, החל לחפש אפיקים אחרים דוגמת מניות, השקעה בחו"ל ומסלולים פחות סולידיים מאשר בעבר. הם עושים זאת בהשקעה לטווחי זמן משתנים, שומרים על נזילות ומשקיעים את הכסף בהתאם לשאיפות האישיות של כל לקוח ולקוח.

"אנחנו רואים צעירים שמצד אחד מוכנים לקחת סיכון עם הכסף שלהם, ומצד שני מבוגרים יותר, שנמצאים לקראת פרישה ורוצים משהו סולידי יותר", מנתח יורם. "אנחנו יודעים לתת מענה בהתאם למצבו של הלקוח, ובהתאמה אמיתית למהלכים עתידיים שהוא רוצה לעשות עם הכסף שלו. יש כאלה שרוצים משהו לא ריאלי, ואנחנו יודעים לבנות להם מסלול מותאם אישית, כולל הזמן שייקח כדי להגיע ליעד שהציבו, בהתאם לצפוי בשוק ולרמת הסיכון. אנחנו חיים את העסק הזה ועוסקים בו המון ומעודכנים בכל מה שהתחדש בו".

ירדן: "אנחנו מעודדים פיזור מאוד רחב של השקעות, אנחנו בעד שהכסף יעבוד בשביל הלקוח. כדי שזה יקרה בצורה הטובה ביותר, חייבים מישהו שיסתכל על כל התחום הזה מלמעלה וישים לב לתהליכים שקורים כאן ובחו"ל. אנחנו עושים זאת כבר שנים רבות".

השניים מפגינים אמון בשוק הישראלי, שעל אף הטלטלה שחווה בשנתיים האחרונות שומר על יציבות. "השוק המנייתי בישראל הוכיח את עצמו בשנתיים האחרונות על אף כל הקשיים", אומרת ירדן. "אני מאמינה שאנחנו נכנסים לשנת 2026 ממקום שהוא קצת יותר אופטימי. אפשר לסמוך על השוק הישראלי, ועם זאת להיות פתוחים לעולם – זה בא ביחד.

"אנשים מבינים יותר ויותר שהשקעות במגוון מסלולים ואפשרויות מוכיחות את עצמן לאורך זמן. השקפה זו מחזקת אצל האנשים את ההבנה שבנוסף להשקעה בנכסים, שוק ההון מהווה אופציה ראויה. אנחנו תמיד מתקשרים עם לקוחותינו, מדברים איתם, מחזקים את הקשרים, מסבים את תשומת לבם למגמות ואופציות. בסופו של דבר, המידע שהלקוחות שלנו מקבלים מגיע מתוך ניסיון וידע שנצבר במשך עשרות שנים, זו המקצועיות שלנו שמדברת".

אין האמור לעיל מהווה משום ייעוץ השקעות, המלצה או חוות דעת באשר לכדאיות השקעה ואין בו משום תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכיו האישיים של כל אדם.

סוכנות ביטוח ברזילי
למעבר לאתר >>
למעבר לעמוד האינסטגרם >>
למעבר לעמוד הפייסבוק >>

בשיתוף סוכנות ביטוח ברזילי

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    רמי לוי

    רמי לוי: "בתוך 3 שנים נהיה בין חברות הנדל"ן הגדולות בארץ". ריאיון

    סימי ספולטר
    עצרת תמיכה במנהיג העליון של איראן מוג'תבא חמינאי, טהראן, החודש. "לא החלשת את היריב שלך — אלא סייעת לו להפוך למסוכן, קשוח ובעל מנופי כוח נוספים"

    אחד מחוקרי המלחמה המשפיעים בעולם: איראן עלולה לצאת מהעימות חזקה יותר

    גיא רולניק
    משמאל: דביר שמש ומיכאל ברקוביץ', מייסדי פליי פרפקט

    מתחת לרדאר: שני יוצאי 8200 פיתחו משחק סוליטר והרוויחו מיליוני דולרים

    אופיר דור
    יצחק תשובה

    ההשקעה של תשובה מסתבכת: לוינסקי עופר עשויה להתקשות להחזיר חובות

    יוסף חרש
    יער

    "הזדמנות של פעם בדור" = מגרש מיוער בפלורידה במחיר מנופח

    אפרת נוימן
    אילוסטרציה. הארווי הוא כיום הסטארט-אפ המוביל בעולם בכל הנוגע לפיתוח כלי AI לעורכי דין

    הסטארט-אפ שמשנה את עבודת עורכי הדין שווה כבר 11 מיליארד דולר