חיפוש

EK Properties Kft: "אני מעניק ללקוחותיי שקט נפשי בהשקעה"

ערן קלמן, מומחה נדל"ן הפועל יותר משני עשורים בהונגריה, מציע לישראלים פתרון מלא - מדירה להשקעה ועד ניהול שוטף עם אפס דאגות

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
163023
163023
ערן קלמן.
ערן קלמן.
רננה מור, בשיתוף EK Properties Kft
תוכן שיווקי

ערן קלמן, הבעלים של EK Properties Kft, חי ונושם את שוק הנדל"ן של בודפשט כבר יותר מ-20 שנה. מאז ה-7 באוקטובר, הוא מספר, רבים מהישראלים שפונים אליו בחיפוש אחר דירה בבודפשט מבקשים לרכוש נכס שיהיה עבורם עוגן של ביטחון מחוץ לגבולות הארץ. עוד הוא מציין שמדינות מערביות, שבעבר נחשבו ליעד מועדף, הפכו לפחות מזמינות עבור יהודים וישראלים והונגריה מהווה כעת אי של יציבות וביטחון.

את דרכו בהונגריה החל יום אחרי שיצא משערי הבקו"ם עם שחרורו מצה"ל. הוא היה בטוח שההונגרית שידע מבית תאפשר לו נחיתה רכה. הנחיתה התבררה כפחות רכה משחשב, אבל הוא לא ויתר. השנים הראשונות כללו שיווק מוצרי ים המלח, לימודים לתואר ראשון, ובהמשך שימש כמנכ"ל חברת הבת של סנו בהונגריה. בהמשך, בעקבות פנייה של חבר ילדות, נכנס לעולם הנדל"ן.

ראייה ארוכת טווח

בשנים האחרונות חווה השוק המקומי טלטלות יחד עם שאר שוקי הנדל"ן בכל העולם - ממגפת הקורונה ועד מלחמת רוסיה-אוקראינה. ההתמודדות עם המשברים הללו הקנתה לקלמן פרופורציות וראייה ארוכת טווח. "אני יודע איך לצלוח משברים ולהתנהל נכון עבור לקוחותיי", הוא אומר. "בין השנים 2014‏-2020 ערך הדירות עלה בממוצע בכ-15%. הקורונה שינתה מגמה וממש בסמוך אליה פרצה מלחמת רוסיה-אוקראינה וגרמה לעלייה של 50% במחירי מוצרי הצריכה. הדבר פגע בשוק השכירויות ונאלצנו להוריד את המחירים בכמעט 50%. לעומת זאת מחירי הנדל"ן עלו ב-100% במהלך התקופה (2019‏-2025) והניבו רווחים נאים לבעלי הנכסים".

נכס לצד שקט נפשי

את דרכו בשוק הנדל"ן ההונגרי התחיל כמתווך. "בהתחלה הייתי רואה 100 דירות עבור לקוח אחד, מפני שרציתי למצוא את הדירה המושלמת", מספר קלמן. "כך ראיתי כמות גדולה מאוד של דירות ולמדתי את השוק על בוריו. מהר מאוד הבנתי שהקונים הישראלים זקוקים לליווי משמעותי יותר. היו לי לקוחות שרצו לקנות דירות ולבצע בהן שיפוץ, כולם אמרו לי 'אם אנחנו לא עושים את זה איתך לא נעשה זאת כלל' - אז למדתי את כל עולם השיפוצים בהונגריה, והיום אני מחזיק מספר צוותים מנוסים וברמה הגבוהה ביותר".

בעקבות הניסיון הרב שצבר, קלמן מעניק ליווי צמוד לאורך כל התהליך – החל באיתור נכס מתאים לדרישות, דרך ביצוע תהליך הרכישה וכלה בשיפוץ ובריהוט, ובהמשך ניהול שוטף של הנכס והשוכרים. "אני מקפיד להיות זמין ללקוחותיי 24/7, מטפל בכל ענייני הבירוקרטיה המקומית – ובעיקר מעניק ללקוחות שלי שקט נפשי בהשקעה שלהם".

אין לראות באמור לעיל משום ייעוץ השקעות, המלצה או חוות דעת באשר לכדאיות ההשקעה ואין בו משום תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכיו האישיים של כל אדם.

EK Properties Kft
למעבר לאתר >>

בשיתוף EK Properties Kft

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    רמי לוי

    רמי לוי: "בתוך 3 שנים נהיה בין חברות הנדל"ן הגדולות בארץ". ריאיון

    סימי ספולטר
    עצרת תמיכה במנהיג העליון של איראן מוג'תבא חמינאי, טהראן, החודש. "לא החלשת את היריב שלך — אלא סייעת לו להפוך למסוכן, קשוח ובעל מנופי כוח נוספים"

    אחד מחוקרי המלחמה המשפיעים בעולם: איראן עלולה לצאת מהעימות חזקה יותר

    גיא רולניק
    משמאל: דביר שמש ומיכאל ברקוביץ', מייסדי פליי פרפקט

    מתחת לרדאר: שני יוצאי 8200 פיתחו משחק סוליטר והרוויחו מיליוני דולרים

    אופיר דור
    יצחק תשובה

    ההשקעה של תשובה מסתבכת: לוינסקי עופר עשויה להתקשות להחזיר חובות

    יוסף חרש
    יער

    "הזדמנות של פעם בדור" = מגרש מיוער בפלורידה במחיר מנופח

    אפרת נוימן
    אילוסטרציה. הארווי הוא כיום הסטארט-אפ המוביל בעולם בכל הנוגע לפיתוח כלי AI לעורכי דין

    הסטארט-אפ שמשנה את עבודת עורכי הדין שווה כבר 11 מיליארד דולר