חיפוש

"כשמחבלים ליד הבית שלי, חשבתי על הלקוחות"

בן סוכמן, מנכ"ל דפוס בארי: "הלקוחות שלנו היו איתי בקשר ב–7 באוקטובר, עוד כשהייתי בממ"ד. זה התחיל מדאגה ועבר למערכת יחסים עמוקה וחזקה. הם הניעו את הרצון שלנו לחזור לעבוד כמה שיותר מהר"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
בן סוכמן
בן סוכמן
בן סוכמן צילום: דרור סיתהכל
בן סוכמן צילום: דרור סיתהכל
אבי יופה, תוכן שיווקי
תוכן שיווקי

בן סוכמן, מנכ"ל דפוס בארי, פתח את שיחתו עם גדעון אוקו, מגיש התוכנית הכלכלית, חדשות 12, בכנס נאמנות לקוחות של TheMarker Labels, בהתייחסות למקום החדש שאליו עבר לאחרונה עם משפחתו: קיבוץ חצרים. "עכשיו אני שוטף כלים בכיור ולא בשירותים ואוכל ארוחת ערב עם המשפחה שלי. זה נפלא. עבור מפונה שגר שנה בבית מלון זה אושר גדול".

בתשובה לשאלה של אוקו כיצד ב–8 באוקטובר, יום לאחר הטבח הנוראי בקיבוץ שלו, הוא קם לעבודה כרגיל השיב סוכמן: "כבר ב-23:00 בלילה, באותו היום, בממ"ד, בזמן שכולנו עסוקים בניסוח הודעה לעובדים, אני חשבתי על הלקוחות שלנו. על ישראכרט שצריך לספק להם כרטיסי אשראי שאף אחד לא יכול לספק, או על חברת החשמל שצריכה את החשבונות שלה כדי שתוכל לגבות כספים. כל זה בזמן שיש מחבלים ליד הבית שלי, אני בממ"ד, אמא שלי נחטפה ואני מדבר עם עובדת שאבא שלה נרצח. הלקוחות שלנו היו איתנו בקשר בשלב מוקדם של האירוע והם הניעו את הרצון שלנו לחזור לעבוד כמה שיותר מהר".

צו גיוס ללקוחות TheMarker Labels

סוכמן דיבר על כך שבדפוס בארי יש אמירה ש"לא מפסיקים משמרת", גם לא במצב שרקטה פגעה במקום וגם לא במצב של מאות מחבלים שפשטו רק כמה שעות קודם לכן על הקיבוץ.

"הלקוחות שלנו היו איתי בקשר עוד מהממ"ד", הודה סוכמן, "קיבלתי עשרות הודעות. זה התחיל מדאגה ועם הזמן שחלף זה נהפך למערכת יחסים עמוקה וחזקה".

לדבריו, "מאז ומתמיד הסתכלנו על הלקוחות שלנו כשותפים עסקיים ועלינו כמספרי סיפור, וזה יצר קרבה וחמימות איתם. בהגעה שלנו למלון ב-8 באוקטובר ניצולים, בלי בגדים, בלי נעליים, בלי מברשת שיניים וטיטולים, נציגי ישראכרט הגיעו וביטלו כרטיסי אשראי לחברי בארי שאינם. גם נציגי הבנקים וקופות החולים הגיעו ועזרו וזה חימם את הלב".

"עם נחישות אפשר להזיז הרים"

"התובנה החזקה ביותר שלי מאירועי השנה האחרונה שאפשר לעשות הכל, ושהכל יכול לקרות", סיכם סוכמן, "צריך להביא בחשבון שיום אחד יכולים להיכנס מאות מחבלים לקיבוץ שלך ולטבוח בך. מצד שני, עם נחישות אפשר להזיז הרים כדי לצאת משם".

לדברי סוכמן, "דבר נוסף שהבנתי הוא שהעבודה אינה רק עבורי, אלא שלכל דבר שאני עושה יש משמעות עמוקה שמשפיעה על הסובב אותי. החיים שלי נהפכים למעניינים יותר ככה וגם היכולת שלי להשפיע ולעזור ולייצר ערך לאנשים היא אינסופית. כשאתה מבין שיש תפקיד ומשימה, כל דבר שאתה עושה נעשה הרבה יותר טוב".

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    משרד סופטליין רוסיה

    מלכודת ה-32 אלף שקל בחודש: מובטלי ההייטק מתקשים להחליף מקצוע

    רותי לוי
    אליכין

    מהרגע הראשון היישוב הזה היה יוצא דופן לעומת הקיבוצים והמושבים סביבו

    ענת ג'ורג'י
    שלומי עוז  " עוז קרמיקה " ב"ב

    "לואי ויטון של הקירות": החנות לחומרי בניין שנהפכה לרשת ענק לקרמיקה

    שלומית לן
    בנימין נתניהו ויוסי שלי בביקור במפעל סינרג'י באפריל 2023

    עורך הדין שחילק הוראות במייל ללשכת נתניהו תובע 14 מיליון שקל

    גור מגידו
    LJUBLJANA, SLOVENIA, JANUARY 12th 2021: Workers begin to assemble the roof of a prefabricated hardwood house overlooking the idyllic green valley. CLT house under construction in the countryside.

    400־750 דולר למ"ר: כאן ייבנה הבית הראשון בישראל מחומר שלא הכרתם

    דניאל שמיל
    מיליארדרים

    מעצמה של מיליארדים זרים: להייטקיסטים שהוביל אסף רפפורט לא היה סיכוי