בין אם מדובר במסלול רכיבה מאתגר ובין אם מדובר במסלול קליל של רכיבה שמשלב בתוכו נופים מרהיבים, אין ספק שמדובר בתחביב שצובר תאוצה בשנים האחרונות: טיולי אופניים בחו"ל תמיד מספקים הנאה לצד פעילות ספורטיבית וחוויה יוצאת דופן במקומות ונוספים חדשים. את החוויה וההתנסות הייחודית ניתן לעשות בקבוצות חברים או משפחות, זוגות ויחידים.
על המסלולים, דרגות הקושי, האתגר והמקומות שאליהם מגיעים, מספרים מארגני טיולי האופניים בחו"ל.
בוץ – טיולי אופניים לכל הרמות בארץ ובחו״ל
מסלול רכיבה מרהיב וקליל לאורך הדנובה, חופשת סופשבוע ביוון, טיפוס על הר במרוקו או חוות גבינות ויין באיטליה, אלו רק חלק מהלוקיישנים שתבקרו בהם אם תבחרו לצאת לטיול אופניים עם ״בוץ״, חברה לטיולי אופניים בארץ ובחו״ל, טיולי משפחות ומגוון אטרקציות outdoor. את הטיולים המוקפדים של בוץ מאפיינים חוויה, שירות ומקצועיות, תחת בית אחד לחובבי הטבע והטיולים. החברה שהחלה את דרכה בטיולי אופניים, מציעה כיום מגוון רחב של טיולים, ביניהם מסלולי הליכה, טיולי ג׳יפים וטיולי משפחות.
יותר מ-15 יעדי טיולים ברחבי העולם
בוץ מתגאה במגוון מסלולי הטיול הרחב עם יותר מ-15 יעדים ברחבי העולם, ביניהם בולגריה, יוון, גיאורגיה, מרוקו, איטליה, מונטנגרו, סלובקיה, טנזניה, נפאל ויפן. ״היעדים שלנו מאוד מגוונים, כשמסתכלים על פורטפוליו המוצרים שלנו אפשר לראות עד כמה אנחנו מחוברים לשטח, בין אם זה טיול touring רגוע, מסלולי הרים המותאמים לאופניים חשמליים או מסלול אתגרי לרוכבים מנוסים. הטיולים שלנו מתאימים לכל רמות הרכיבה, חלקם מאורגנים עם מדריך ישראלי וחלקם עם מדריכים מקומיים״, מסביר אדר שדמי, בעלים של החברה ומוסיף כי בוץ דואגת למטיילים לחבילה מלאה הכוללת טיסות, לינה, ארוחות, העברות ושירותים נוספים לפני ובמהלך הטיול.


למטיילים שאוהבים טיולי סולו, בחלק מהיעדים ניתן לקבל מהחברה את קבצי המסלולים ולצאת לשטח בצורה עצמאית או עם מדריך מקומי המכיר כל שביל בהרים. ״כל אחד יכול לצאת לטיול, לקבל מאיתנו תמיכה לוגיסטית ולצאת בכל הרכב ללא מחויבות קבוצתית״.
הקולינריה היא חלק מהמסלול
כדי להעצים את החוויה המקומית, בוץ משלבת בכל אחד מהמסלולים אטרקציות תיירותיות או קולינריות ייחודית ברוח המקום. בין אם מדובר במטבח נייד ובישול של אוכל מקומי בשטח או ביקור בבתי המקומיים וטעימה מהמטבח הביתי במרוקו. ״באיטליה למשל, אנחנו נכנסים לחווה של גבינות ויין, טועמים מהמקום והתרבות. יש טיולים שההתמקדות היא הצד התיירותי ולפעמים זה המסלול עצמו, תלוי באופי הטיול״, אומר אדר.
יעד ותיק ואטרקטיבי במיוחד של החברה הוא גיאורגיה, כאשר המסלולים בה מתעדכנים מדי שנה בהתאם לתנאי השטח. ״אנחנו מחפשים מסלולים נוספים, מתעדכנים ובונים את הלוגיסטיקה בהתאם, עם לינות במקומות טובים ושלוש ארוחות ביום עם אוכל גיאורגי. איפה שניתן, יש מגוון של מסלולים בתוך אותו אזור, למשל Enduro ו-cross-country״.
מהיחידה המובחרת לשטח
״אנחנו משוגעים על אופניים״, מכריז אדר, שהקים את החברה יחד עם אחיו ארנון שדמי, שניהם יוצאי יחידה מובחרת בצה״ל. את החברה הקימו מיד לאחר השחרור ב-2005, מתוך אהבה אדירה לרכיבה, ספורט אתגרי וטיולי שטח. לאורך 17 שנות פעילות פגשו מאות רוכבים מדי שנה במגוון יעדים ברחבי העולם, כולם מצאו את המסלול המתאים להם מתוך ההיצע הרחב. ב-2018 נכנסה ״אשת טורס״, כשותפה מלאה בחברה ובפעילות שלה. ״מדובר בגוף גדול עם הרבה ניסיון וידע וזו שותפות אסטרטגית שמלווה אותנו״, אומרים השניים.


בין היעדים המובילים בחברה מככבים הטיול התיירותי בדלומיטים ובצפון איטליה המלווה ברכיבות קצה, פארקים, רכבלים, אוכל טוב ונוף עוצר נשימה, מסלולי הרכיבה המטורפים במרוקו ברקע הרי האטלס והמדבר וטיולים בהרים הגבוהים בין נהרות טוריקז ביוון, הכוללים ביקור בכפרים הציוריים ובמטאורה ואוכל יווני משובח שמתבל את החוויה בטעמים אותנטיים מקומיים. עבור חברות וארגונים, מארגנת בוץ ימי גיבוש וכיף בארץ עם מגוון רחב של פעילויות וטיולי אופניים לכל הרמות.
אדר מסכם: ״החוויה אצלנו היא חוויה כוללת. הרבה לפני שהלקוח או הלקוחה שלנו עלו למטוס, אנחנו דואגים להכול. השירות מתחיל עם ייעוץ, התאמת מסלולים, מפגשים עם הקבוצה בארץ והעברת המידע באופן הכי מסודר ואמין שיש. מגוון המסלולים שלנו הוא אדיר, בהתאם למה שיש לאתרים השונים להציע. היום אני חושב שאנחנו החברה הוותיקה בתחום שמוציאה מוצרים באיכות שלנו״.
בוץ – טיולי אופניים
למעבר לאתר >>
למעבר לעמוד הפייסבוק >>
למעבר לעמוד האינסטגרם >>
למעבר לערוץ היוטיוב >>
בשיתוף בוץ טיולי אופניים לכל הרמות בארץ ובחו״ל






