חיפוש

ניהול ואחזקת מבנים: לצאת לדרך בראש שקט

תחזוקת מבנה על פי כל התקנות יכולה להיות מורכבת וכוללת לא מעט התעסקות. כיום ניתן להיעזר בחברות אשר יוודאו שהניהול השוטף מתבצע על הצד הטוב ביותר, תוך זמינות גבוהה ומענה מהיר

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
מרכז מסחרי ברמת גן ממעוף הציפור
מרכז מסחרי ברמת גן ממעוף הציפור
ניהול ואחזקת מבנים: לצאת לדרך בראש שקט צילום: shutterstock
ניהול ואחזקת מבנים: לצאת לדרך בראש שקט צילום: shutterstock
נטלי שרון ושחר אמאנו
תוכן שיווקי

ניהול ואחזקת מבנים כולל טיפול במגוון רחב של פרמטרים: ניקיון, תיקונים, טיפול בצרכים מיוחדים, גינון ועוד. ההתעסקות בפרטים הקטנים יכולה להיות לא פשוטה, במיוחד כשלכל אחד יש דרישות, בקשות ואילוצים שונים המצריכים תשומת לב מיוחדת. חברות רבות העוסקות בניהול ואחזקת מבנים המכירות את התחום מקרוב, כמו גם את שוק הנדל"ן בישראל יכולות לסייע בנושא ולספק מענה מקיף. בין החברות העוסקות בתחום: קיסר, אב בית, ח.א. ניהול ואחזקה, איי קומפלקס ודרור מיכאלי ניהול ואחזקה בע"מ.

nullקיסר - שיווק, ניהול נכסים ואחזקת מבנים

קיסר שיווק, ניהול נכסים ואחזקת מבנים עוסקת בשיווק נדל"ן מסחרי, ניהול נכסים, אחזקת מבנים ונכסים מסחריים מניבים, קניונים, מגדלי משרדים ומגורים, מתחמי מגורים ומרכזים מסחריים. בשנת 2005, ביצע צוות החברה מחקר מעמיק על שוק הנדל"ן והשירותים המוצעים לבעלי נכסים בארץ, בעקבותיו פיתחה קיסר שירותים חדשניים בתחום של ניהול ואחזקת מבנים. המטרה היא לקחת מידיי הלקוחות את העשייה ולסייע להם לצאת לדרך בראש שקט. "הקו המנחה שלנו הוא שכל ההבדל טמון בניהול", מספר אבי קיסר, בעלים של קיסר שיווק, ניהול נכסים ואחזקת מבנים.

ניהול של עשרות אלפי מטרים מסחריים ברחבי הארץ

בחברה פועלת מחלקה מסחרית המנהלת ומשווקת נכסים גדולים דוגמת קניונים ומרכזים מסחריים, ומחלקה פרטית האחראית על ניהול של דירות בארץ. בפעילות השוטפת תומכת בנוסף מחלקת שיווק.

מגדלים בתל אביב ממעוף הציפור באור יום
מגדלים בתל אביב ממעוף הציפור באור יום
בעקבות מחקר מעמיק פיתחה קיסר שירותים חדשניים בתחום של ניהול ואחזקת מבנים צילום: shutterstock
בעקבות מחקר מעמיק פיתחה קיסר שירותים חדשניים בתחום של ניהול ואחזקת מבנים צילום: shutterstock

קיסר מגורים – בה הדגש הוא על שיווק, ניהול ואחזקה של דירות ונכסים פרטיים. במחלקה מתמחים בניהול דירות, בניינים, מתחמי מגורים, מתחמי נופש, מלונאות וכלל הנכסים הקשורים למגורים. קיסר מסחריים - המתמחה בשיווק וניהול נכסים ואחזקת מבנים, מרכזים מסחריים, קניונים, מרלו"גים, נכסים מניבים, מרכזים שכונתיים, מגדלים ועוד. לדברי אבי, מחלקה זו מנהלת כיום עשרות אלפי מטרים מסחריים ברחבי הארץ.

מחלקת השיווק שמה לעצמה מטרה לספק ללקוח מענה אידאלי על-פי עקרונות שיטת "הניהול המושלם". כל נכס או פרויקט ניהול ואחזקה מתחיל בניתוח מקדים ומחקר שוק מעמיק – כולם מתבצעים על-ידי צוות המחלקה הבקיא בתחום. "למחלקת השיווק שלנו יש התמחות בשיווק מושלם, ברישום וניהול קונים פוטנציאלים ע"י מאגר עצום של משקיעים, כל זאת בעזרת מנהלי שיווק ומכירות מקצועיים", מדגיש אבי.

בכל הנוגע לניהול ואחזקת מבנים, מחזיקה קיסר ביתרון משמעותי שמבדיל אותה מהשאר: "יש לנו קשר ישיר לכל החברות הגדולות במשק, מה שמביא אלינו כוח קנייה אדיר". כמו כן, מקיימת החברה עשרות פעולות מיתוג ויח"צ לנכס למכירה ובמקביל בונה תכנית פרסום ושיווק בהתאמה אישית לכל נכס. אבי מציין כי מחלקה זאת אחראית על שיווק עשרות אלפי מ"ר וכמו כן על מכירה של עסקאות גדולות.

Total Management - שיטת הניהול המנצחת

כאמור, קיסר דוגלת בגישה ייחודית לניהול ואחזקת מבנים - שיטת הניהול המושלם – Total Management . מטרתה הוא אפיון מדויק של צרכי הלקוח, מה שמאפשר מתן שירות בהתאמה אישית למידותיו. זאת מתוך שאיפה להקל על הלקוח, לחסוך ממנו כאבי ראש מיותרים ולאפשר לו להתעסק בדברים החשובים באמת. "ברגע שלקוח נכנס לחברה, אנחנו עושים לו אפיון צרכים מדויק. אחרי שהבנו יחד מה הצרכים, אנחנו בונים לו תכנית ניהול עבור הנכס, תכנית שיווק הנכס או שילוב של שתיהן, בהתאם לסוג הנכס, נתוני הנכס וצרכיו של הלקוח. לכל לקוח יש אפיון מושלם, הנעשה בצורה חדשה ושונה לחלוטין מהלקוח הקודם. הלקוחות שלנו נהנים מאיכות בהתאמה אישית", מפרט אבי.

מרכז מסחרי בתל אביב ממעוף הציפור באור יום
מרכז מסחרי בתל אביב ממעוף הציפור באור יום
החברה דוגלת בגישה ייחודית לניהול ואחזקת מבנים צילום: shutterstock
החברה דוגלת בגישה ייחודית לניהול ואחזקת מבנים צילום: shutterstock

החברה מציעה את ככל שירותיה המגוונים תחת קורת גג אחת ובפריסה ארצית. צוות העובדים המיומן מספק מענה מקיף ללקוח כבר בשלבי התכנון הראשוניים של הנכס ועד לרגע מסירת המפתח. כך, כל נכס הדורש ניהול ואחזקה מטופל על-ידי צוות אחזקה שמפקח מקרוב על התהליך תוך זמינות מלאה ללקוח ולבקשותיו.

שקט תעשייתי לכל לקוח

קיסר שיווק, ניהול נכסים ואחזקת מבנים מספקת גם שירותי ניהול פיננסי של מערכות גביית תקציבים, הוצאות והכנסות, מיסוי, ביטוחים, שוכרים, ספקים ופיקוח רו"ח מוסמך. "המטרה המרכזית של שירותים אלו היא צמצום ההוצאות והגברת הרווחיות לבעל הנכס. כל לקוח מקבל תכנית אחזקות שנבנית לפי צרכיו, לצד ניהול תחזוקתי המבוצע באמצעות הצוותים שלנו. אנחנו שואפים תמיד לשדרג את ערך הנכס, לכן גם מתעסקים בניהול הצד המשפטי: ערבויות, חוזים, בדיקת שוכרים, ניהול קשרי לקוחות ועוד – כל זאת בהתאם לשיטת הניהול והייעול הייחודית שלנו", מסכם אבי.

קיסר שיווק ניהול נכסים ואחזקת מבנים
החשמונאים 96, תל אביב
קיסר מסחריים - שיווק ניהול נכסים ואחזקת נכסים מסחריים >>

קיסר מגורים - שיווק ניהול נכסים ואחזקת נכסים למגורים >>
לעמוד הפייסבוק >>
לחשבון האינסטגרם >>
השירות ניתן בפריסה ארצית: 1599-55-66-55

---------------------------------------

null"אב בית" – אומנים בניהול נכסים

ניהול ועד בית הוא תפקיד מאתגר, אשר רבים מדיירי הבניין לא ממהרים להיכנס לנעליו. התרוצצות בין ספקים, טיפול בתקלות, גביית כספים ומענה לתלונות הדיירים – כל אלו הופכים אותו להתעסקות יום יומית המצריכה זמן, השקעה ואנרגיה.

חברת ניהול הנכסים "אב בית" פועלת מזה 14 שנים ומגדירה עידן חדש בניהול נכסים, באמצעות מודל ייחודי המחליף את וועד הבית המסורתי. החברה בנתה מנגנון ניהול נכסים מנצח, כזה המספק את כלל השירותים שהיו בעבר תחת אחריותו של וועד הבית ושירותים נוספים שוודאי לא העליתם על דעתכם.

חזית בניין
חזית בניין
"הלקוח יודע לאן הוא נכנס ויש שקיפות מלאה כבר מהתחלה" צילום: אב בית
"הלקוח יודע לאן הוא נכנס ויש שקיפות מלאה כבר מהתחלה"צילום: אב בית

נוכחות בשטח ללא תחרות

"אב בית" מנהלת 160 בניינים, מאות בעלי דירות ועשרות עסקים המנוהלים ומתוחזקים באופן שוטף באזור תל אביב והמרכז. "הצוותים שלנו פרושים בצורה כזו שבכל נקודת זמן מישהו נמצא בקרבת הנכסים שלנו וזמן התגובה מהיר מאוד", מספר קובי אמויאל, בעלים של החברה.

החברה מבצעת עבודות תחזוקה בבניינים גם באופן יזום. "אנחנו נוכחים בנכס פעם בשבוע ללא קשר לקריאות דיירים, מתקנים ליקויים ועל-ידי אנשי מקצוע נוספים מקדמים פתרון לתקלות גדולות יותר. יש לנו איש אחזקה קבוע שמותאם לנכס ומכיר את הלקוח והוא זה שנותן מענה בשטח בכל מה שצריך. בנוסף, אנחנו מפעילים מנהלים טכניים שנותנים פתרונות לבעיות יותר מורכבות".

עם תחילת העבודה בבניין, נבנה דוח סטאטוס מפורט המוגש ללקוח ומפרט את מצבם של כל השטחים המשותפים. "הלקוח יודע לאן הוא נכנס ויש שקיפות מלאה כבר מהתחלה. יש לנו מערכת קריאות מתועדת, הכל מתוזמן בצורה שוטפת כדי שדברים לא ייפלו בין הכיסאות". שיטת העבודה הייחודית של "אב בית" באה לידי ביטוי גם באיתור וניהול ישיר של ספקים מצוינים ללקוחותיה.

מומחיות היא שם המשחק – הניסיון מדבר בעד עצמו

כל נכס מאופיין כבר בתחילת הדרך ומנותח מבחינת צרכים בטווח הקצר והארוך כאחד. יחידה ניהולית המקבילה לפעילות החברה, מורכבת מרואה חשבון, משפטן, כלכלן, עורכי דין, שמאים ואדריכלים. "אנחנו יודעים להיכנס לנעליו של בעל הדירה, כדי להעניק לו את האפשרויות האופטימליות מהראייה של בעל נכס. קבלן או יזם לעומת זאת, רואים את האינטרסים שלהם. אצלנו זה הפוך", מספר קובי.

מבנים בתל אביב
מבנים בתל אביב
"אנחנו נוכחים בנכס פעם בשבוע ללא קשר לקריאות דיירים" צילום: shutterstock
"אנחנו נוכחים בנכס פעם בשבוע ללא קשר לקריאות דיירים" צילום: shutterstock

"אב בית" מביאה יתרון משמעותי בולט, והוא הידע המקצועי שצברה לאורך השנים, הנדרש לבעלי הנכסים בכדי להגיע לניצול אופטימאלי. "אנחנו מבצעים תהליך בחינה מקדמי, ולאחר תהליך יסודי קובעים תנאי מכרז ומאתרים מי מתאים לענות על הצורך של בעלי הדירות - לא הפוך. זה מהווה יתרון משמעותי בתפירת החליפה המדויקת לכל פרויקט ופרויקט".

ממשקי עבודה ייחודיים מרימים את סטנדרט ניהול הנכסים של החברה, המציבה במוקד העשייה שלה את השאיפה למומחיות ומקצוענות. "אנחנו שואפים כל הזמן להיות מובילים בניהול נכסים, לא משנה איזה נכס יש ללקוח. אנחנו יודעים להגיע לכל מגוון האפשרויות שקיימות בתחום הנדל"ן ומתוך המגוון לבחור בפינצטה את מה שמתאים לנכס של הלקוח".

מדי שנה משפצת "אב בית" כ-12 בניינים בתל אביב, כאשר גם מי שאינם נמנים עם לקוחותיה, מסתייעים בשירותי החברה בליווי וניהול השיפוץ. "ממשקי העבודה שלנו נבנים ומתייעלים כל הזמן. בנינו מנגנון שמאפשר לנו לשפץ הרבה מאוד בניינים מדי שנה, בפרויקטים מגוונים וחדשניים עבור מגוון רחב של לקוחות. אנחנו כל הזמן מחדשים את עצמנו, בצורה כזו שאחרים לא יודעים. גם ברמה הטכנולוגית אנחנו מאוד משודרגים.

"בזכות אנשים מצוינים שעובדים איתנו שנים רבות, בתחום הניהול והאחזקה, אנחנו מנהלים בתים משופצים, דירות פרטיות ומגדלים, ופרויקטים בתחום התחדשות עירונית. יש לנו צוותים דינאמיים וצוותים סטאטיים שמעניקים יחד שירות 360 ללקוח. הלקוחות אוהבים אותנו ואת השקיפות שלנו, לקח לנו הרבה זמן לבנות את זה והיום זה כר פורה להתפתחות נרחבת יותר בעולם ניהול הנדל"ן", מסכם קובי.

אב בית –אומנים בניהול נכסים
בן יהודה 84, תל אביב, הרב קוק 22, נתניה
טלפון: 077-5-177-877
לכתובת המייל >>
מעבר לאתר >>
עסקים >>
לעמוד הפייסבוק >>

------------------

nullח.א. ניהול ואחזקה: סימן שאתם בידיים טובות

"אנחנו מתמחים בניהול פרויקטים של מאות יחידות דיור", מציין חיים אקר, מנכ"ל והבעלים של חברת ח.א ניהול ואחזקה המתמחה מגוון שירותים מקצועיים לניהול וועד הבית בבנייני מגורים ומגדלי יוקרה בתים פרטיים, דירות משקיעים ועוד. "הייחודיות שלנו כחברת ניהול באה לידי ביטוי ביכולת שלנו להתאים את עצמנו לצרכי הלקוח, כאשר הצעת המחיר ניתנת רק לאחר תוכנית עבודה וגיבוש אסטרטגיית ניהול מתאימה. בנוסף, אנחנו מתמקדים באזור גיאוגרפי ממוקד באזור: תל אביב, רמת גן ופתח תקווה, ולכן אנחנו יכולים להעניק שירות טוב, מהיר ויעיל לכל לקוחותינו".

כחברה בעלת מוניטין בתחום הניהול והאחזקה, שמה לעצמה ח.א. ניהול ואחזקה למטרה להפוך את ניהול וועדי הבתים למקצוע, בכך להוביל את לקוחותיה ליהנות מסביבת דיור נעימה ונוחה יותר ואף להעלות את ערך הנכס. החברה מציעה מגוון של פתרונות ישימים לבעיות בתחזוקה שוטפת של הבניין, כמו: אחזקת מערכות תפעול מורכבות, אחזקת פירי אשפה ברמה גבוהה, מערכות מים וחשמל, תחזוקת המעליות בבניין, שירותי עיצוב, גינון וניקיון בנוסף לשירותי גביית מיסי ועד הבית והנהלת חשבונות.

מהי הייחודיות שלכם?
"מעבר למקצועיות ולרמת שירות אמינה, מהירה, יעילה וממוקדת, אנחנו עובדים בשיתוף פעולה עם נציגויות הפרויקטים ועם תוכניות עבודה מסודרות. ברגע שמתקיים שיתוף פעולה פורה בין שני הצדדים הדבר מבטיח שאחזקת וניהול המבנה תתקיים על הצד הטוב ביותר.

כניסה לבניין ח.א ניהול ואחזקה
כניסה לבניין ח.א ניהול ואחזקה
"אנחנו עובדים בשיתוף פעולה עם נציגויות הפרויקטים ועם תוכניות עבודה מסודרות" צילום: shutterstock
"אנחנו עובדים בשיתוף פעולה עם נציגויות הפרויקטים ועם תוכניות עבודה מסודרות" צילום: shutterstock

"בשנים האחרונות התדמית של חברות ניהול נפגע וזאת בעקבות כניסה לשוק של חברות ניקיון שלקחו על עצמן את תחום הניהול והאחזקה גם כן. חברה שאין לה רזומה בניהול מבנים גדולים ומורכבים אינה יודעת כיצד לתת מענה מהיר ומקצועי ברמת גבוהה כפי שאנו יודעים, מבינים וחיים את השטח. החברה שלנו כל הזמן שואפת, לומדת ומיישמת טכנולוגיות חדשות, אנחנו נמצאים עם היד על הדופק ולומדים שיטות עבודה מתקדמות וזאת על מנת להבטיח שירות אישי ומותאם לכל בניין קטן או גדול".

איזה שירותים אתם מציעים?
"החל מניהול הנהלת חשבונות, הסכמים מול חברות מעליות - אנחנו מציעים ללקוחותינו הסכמים טובים יותר מול חברות המעליות המובילות ועד ניהול ותחזוקה שוטפת של הבניין: ניקיון, גינון, תקלות חשמל, אינסטלציה ועוד. בנוסף, בשנתיים האחרונות זיהינו צורך נוסף של בעלי בתים פרטיים ובעלי נכסים שזקוקים למישהו שינהל עבורם את הנכס. גם במקרים הללו אנחנו נותנים מעטפת ליווי רחבה הכוללת את ניהול הנכס החל ממציאת שוכר לדירה, חתימה על חוזה שכירות ועד לאחרון התקלות בבית ומענה ישיר ומהיר מול הדייר. השירות מיועד לבעלי נכסים שאין להם זמן או יכולת לטפל בנכסיהם והם מחפשים יד מקצועית שתעניק להם שקט נפשי ותשמור על טיב ואיכות הדירה".

איש משתזף בים
איש משתזף בים
"אפשר להיות בראש שקט כשחברת ח.א ניהול ואחזקה בסביבה" צילום: shutterstock
"אפשר להיות בראש שקט כשחברת ח.א ניהול ואחזקה בסביבה" צילום: shutterstock

איזה טיפ אתה יכול לתת לבעלי דירות או וועדי בתים?
"טיפ שאני נותן לכל הלקוחות מולם אנחנו עובדים, הוא שאם אתם נעזרים בחברת ניהול - זה לא אומר שאתם מוסרים את המפתחות והכל בסדר. גם אם יש אמון בחברה חשוב מאוד שהעבודה תתבצע בשיתוף פעולה, רק שיתוף פעולה הדדי בין החברה המבצעת לנציגי וועד הבית תעניק לבניין תחזוקה ברמה גבוהה ותשמור על אופיו ורמת חיים גבוהה ואיכותית".

ולסיום?
"הצורך בחברה ניהול ואחזקה הוא מובן מאליו, במיוחד עבור בניינים עם עשרות או מאות יחידות דיור. נציגי וועד הבית לרוב אינם מגיעים עם ניסיון בתחום ואין להם את הכישורים או הזמן לטפל בבעיות מורכבות בסדר גודל כזה. במהלך השנים שהחברה קיימת חרטנו על דגלנו רמה מקצועית מהגבוהות שיש תוך שמירה על שקיפות ואמינות מול הלקוחות. לרבות השנים ניתן לראות שאנחנו עומדים בערכים שהצבנו לעצמנו ואנו שמחים על מאות לקוחות מרוצים ששומרים על סביבת חיים איכותית, מטופחת ששומרת ומשביחה את ערכה".

ח.א. ניהול ואחזקה
סנהדרין 2 רמת גן
מעבר לאתר >>
טלפון: 03-6789990, 052-5211113
לפנייה במייל >>

-------------------------

nullאיי קומפלקס – ניהול ואחזקת מבנים

העסקת חברת ניהול ואחזקה היא הדרך הנכונה לניהול מגדלי/מתחמי מגורים/משרדים ושטחי מסחר. ההעובדה שיש מי שדואג לביטחון הדיירים והבניין, אחזקתו השוטפת הפנימית וההיקפית, ומטפל במהירות בכל תקלה יכולה לשפר את איכות החיים ולסייע לדיירים להתמקד בשגרת יומם. מאז הוקמה חברת ICOMPLEX , בחרו בה שורה של מגדלי מגורים באזור השרון והמרכז. החברה, שמנוהלת על-ידי יוסי פז וארז רגב, שניהם יוצאי צבא בדרגת סא"ל, הציבה רף גבוה בכל הקשור למהירות התגובה והזמינות לטיפול באתגרים שוטפים ומזדמנים תוך מציאת פתרונות יצירתיים. "הבאנו מהצבא את המיקוד, הדיוק ואת היכולת לעבוד בקצב מהיר, מה שמאפשר לנו מציאת פתרון הולם לאתגר לרווחת הדיירים", אומר יוסי פז.

ICOMPLEX פועלת באזור השרון והמרכז ומתפרשת מאזור כפר סבא ורעננה עד תל אביב-יפו והיא גדלה ומפתחת בקצב מהיר. החברה מנהלת ומתחזקת באזורים אלה בנייני מגורים ובניינים המשלבים מגורים, משרדים ומסחר (עירוב שימושים) ומעניקה שירות במגוון תחומי ניהול בניין משותף: אבטחה, ניקיון, טיפול במערכות מצילות חיים (מערכות כבוי וגלוי אש), גבייה וניהול כספים, תחזוקה, תיקונים ושירותים נוספים על פי דרישה.

יוסי פז
יוסי פז
יוסי פז וארז רגב: "הבאנו מהצבא את הדיוק ואת היכולת לעבוד בקצב מהיר" צילום: Nir Slekman
יוסי פז וארז רגב: "הבאנו מהצבא את הדיוק ואת היכולת לעבוד בקצב מהיר" צילום: Nir Slekman

החברה מקפידה על שקיפות ואמינות לצד תודעת שירות גבוהה, זאת מתוך ניסיון של 26 שנות שירות בצה"ל. לאור התרחבות החברה והגידול בלקוחותיה, הצטרף לצוות הניהול של החברה אמיר נוי כמנכ"ל, לו ניסיון ניהולי עשיר בתחום. בנוסף לשיטת עבודה יסודית, פועלים המנהלים האזוריים של ICOMPLEX על-פי תכנית עבודה שנתית, חודשית ושבועית. כל המידע מהבניינים השונים מתנקז אל משרדי החברה ברחוב יצחק שדה בתל אביב, אתגרים השונים זוכים לטיפול מיידי, היקפי ושירותי. "לכל מנהל אחזקה יש סדר יום, הוא יודע בכל זמן מה המשימה שלו", מסביר יוסי פז. "הצבנו רף זמן גבוה לטיפול באתגרים השונים ורף גבוה יותר לתקלות המשביתות מערכות חיוניות".

מניסיונו, יודע יוסי פז לתאר מה מעניין את הדייר הישראלי: בטחון ובטיחות, ניקיון, תקינות מעליות ומערכות המגדל, גינון ניראות, כך שעל תחומים אלה הושם דגש מיוחד. את העבודה מנהלת החברה מול ועדי הבניינים ומעמידה לרשותם רמות פיקוח מקצועיות ברמות שונות. במגדלים בהם נדרש, יודעת החברה להציב אב בית/מנהל מגדל קבוע בבניין. "מבחינתנו, הדייר הוא המפקח העליון ואנחנו פועלים תמיד למציאת פתרונות לשביעות רצונו", מסביר יוסי פז. "אנו בוחנים כל בניין שעובר לניהול החברה, לומדים ומתעדפים את הבעיות שלו ומכינים לו תכנית עבודה שנתית שמחולקת על פי שבועות המכסה את כלל התחומים. ICOMPLEX דוגלת בתפיסה של 'תפירת חליפה מותאמת לכל בניין', כי כל בניין שונה בדרישת הדיירים, ועל כן אנו כחברה צריכים לגלות גמישות ולהתאים את עבודתנו השוטפת בהתאם לדרישות הדיירים".

יוסי פז
יוסי פז
"ICOMPLEX דוגלת בתפיסה של 'תפירת חליפה מותאמת לכל בניין'" צילום: באדיבות ICOMPLEX
"ICOMPLEX דוגלת בתפיסה של 'תפירת חליפה מותאמת לכל בניין'" צילום: באדיבות ICOMPLEX

החברה בעלת ניסיון גם בכל הנוגע לקבלת בניינים חדשים לאחר קבלת טופס 4 הכוללת: מסירת שטחים משותפים, ייצוג הדיירים מול הקבלן והיזם וקליטה רכה של הדיירים בבניין החדש תוך שמירה על הרכוש המשותף ומניעת פגיעה והשחתה בזמן האיכלוס. "לאיי קומפלקס יש ערך מוסף בתכנון אחזקת הבניין: גילוי 'בורות לא ידועים' (נושאים שאינם נהירים)לנציגות שעשויים לפגוע בניהול התקציב וחלוקת המשאבים. לדוגמה: נתונים שהוועד אינו מודע אליהם ולא תוקצבו בדמי הוועד החודשיים – אך יאלץ להתמודד איתם כספית כשיצופו. לעיתים הוועד אינו יודע שבדיקת מערכות שונות במגדל מחייבת מהנדס, לא מודע לטיפול השנתי במשאבות המים או בחיטוי מאגרי השתייה. את כל אלו אנחנו יודעים להאיר לוועד במסגרת תוכנית העבודה שלנו, וזה חוסך הוצאות בלתי צפויות מראש ומאפשר תכנון נכון ופרטני של משאבים, שנחשבים לכספי הדיירים, והחברה נוהגת בהם במשנה זהירות וכבוד טרם השימוש".

איי קומפלקס – ניהול ואחזקת מבנים
טלפון: 077-7060504
לפנייה במייל >>
כתובת: יצחק שדה 34 תל אביב
מעבר לאתר >>

------------------------

nullדרור מיכאלי ניהול ואחזקה בע"מ

חברת 'דרור מיכאלי ניהול ואחזקת מבנים בע"מ' מתמחה בניהול ועד הבית ואחזקת מבנים כבר יותר מעשור. החברה הוקמה על-ידי דרור מיכאלי, יזם העוסק באחזקת מבנים ונמצא בתהליך פיתוח טכנולוגיות לניהול מבנים יעיל וחדשני. החברה הוקמה במטרה להעניק שירות מקצועי, אמין מבוסס פתרונות טכנלוגיים עבור בעלי הנכסים בכל סוג הבניינים – בניינים ותיקים וחדשים, רבי קומות ונמוכי קומה.

החברה שמה לה למטרה לעבוד בהרמוניה עם לקחותיה, להנעים את חווית המגורים שלהם בבית המשותף, ולחסוך לנציגי וועד הבית התעסקות לוגיסטית מורכבת. היא עוסקת בגביית מיסי ועד הבית, מתכננת ומוציאה לפועל תכנית אחזקה שנתית מתאימה, מטפלת בתקלות באופן שוטף, מקפידה על ניקיון ותחזוקת הבניין כך שישמור וישביח את ערכו. כיום, מנהלת החברה כ-75 בניינים בגוש דן ומספקת את כל מה שנדרש לבניין, החל מגבייה באמצעים טכנולוגיים, הנהלת חשבונות, תיקון וטיפול בבעיות, תפעול תכנית אחזקה, ובייחוד בניית פתרונות יצרתיים לכל מבנה ומבנה.

מהי הייחודיות שלכם?
"ראשית חשוב להבין שהמטרה שלנו היא להעניק לכל מי שטיפל או מטפל עד עכשיו בתקלות בבניין - ראש שקט. מהרגע שאנחנו נכנסים לפעולה ואחרי שגיבשנו תכנית שנתית, התפקיד של נציגי ועד הבית הוא לקבל החלטות נדרשות במהלך תקופה העבודה ולאשר הוצאת כספים. אנו עובדים בשיתוף פעולה עם צוותים תפעוליים וחברות שונות המתמחות בכל עניין שנדרש לתפעול שוטף החל בניקיון וגינון, משאבות ומערכות כיבוי אש ועד לעו"ד המתמחים בבתים משופים. אופן עבודה זה מעניק לנו גמישות רבה בכל הקשור למתן שירות יעיל, מהיר וזמין".

דרור מיכאלי
דרור מיכאלי
"המטרה שלנו היא להעניק לכל מי שטיפל או מטפל עד עכשיו בתקלות בבניין - ראש שקט" צילום: באדיבות דרור מיכאלי ניהול ואחזקה בע"מ
"המטרה שלנו היא להעניק לכל מי שטיפל או מטפל עד עכשיו בתקלות בבניין - ראש שקט" צילום: באדיבות דרור מיכאלי ניהול ואחזקה בע"מ

בנוסף, מדגיש דרור שהחברה חרטה על דגלה שקיפות מלאה מול וועד הבית והדיירים. "כל אחד מדיירי הבניין יכול לפנות אלינו במגוון דרכים ולקבל מענה. כמו כן, אנו כל הזמן עם היד על הדופק כדי לשפר את השירות שלנו, ולכן אנחנו משתמשים בטכנולוגיה מתקדמת - אפליקציה ואוטומציות חדשניות על מנת לייעל את הקשר שלנו אל מול הלקוח והשירות. דבר נוסף, אנו מתפעלים לכל בניין תכנית אחזקה שנתית המאפשרת שקיפות מול הלקוח וראייה מרחבית המעניקה לוועד ולנו את היכולת לדעת שכלל הנושאים לאורך כל השנה מטופלים בזמנים מוגדרים מראש. יכולת זו קריטית להצלחתנו, ולדעתי לא ניתן מספיק דגש על עניין זה בחברות אחרות".

למה כדאי לקחת חברה לניהול ואחזקה?
"תחזוקה שוטפת של חברה חיצונית חוסכת המון שעות עבודה ומעניקה שקט עבור נציגי וועד הבית. בנוסף, במיוחד בבניינים חדשים המכילים מערכות מורכבות, יש צורך במעקב בתדירות גבוהה ותשומת לב מרבית. לדוגמה, במרבית הבניינים החדשים קיימים מאגרי מים המצריכים ניקיון וחיטוי שנתי או מערכות כיבוי אש שנדרשת להם ביקורת אחת לשנה. פעמים רבות, בשיחות עם נציגי הבניין הם כלל לא מודעים למאגר המים הקיים, או למערכות אחרות שמצריכות טיפול ותחזוקה.

דרור מיכאלי
דרור מיכאלי
"אנחנו משתמשים בטכנולוגיה מתקדמת על מנת לייעל את הקשר שלנו אל מול הלקוח והשירות" צילום: באדיבות דרור מיכאלי ניהול ואחזקה בע"מ
"אנחנו משתמשים בטכנולוגיה מתקדמת על מנת לייעל את הקשר שלנו אל מול הלקוח והשירות" צילום: באדיבות דרור מיכאלי ניהול ואחזקה בע"מ

"כמו כן, טיפול שוטף מונע תקלות שיכולות להגיע לסכומים גדולים. דבר נוסף ולא פחות חשוב, חברת ניהול ואחזקה מונעת אי נעימויות בין וועד הבית לדיירים ומונעת סכסוכי שכנים בגין אי הסדרת תשלום וכדומה. דיירי הבניין פונים לחברת הניהול ישירות בכל הקשור לגבייה ופניות שונות, ולכן וועד הבית אינו צריך לעמוד בפני אי נעימויות אל מול השכנים".

ולסיום?
"אנחנו מזמינים את נציגי וועד הבית או את הדיירים להצטרף לשירותינו וליהנות ממחירים הוגנים ושירות מא' ועד ת' בכל הקשור לניהול ועד הבית. יש לנו וותק בתחום ואנו מתמחים בשילוב עבודה עם כלים טכנולוגיים ונגישים לצד יחס אישי ומקצועי עם תקציב מותאם לכל בניין".

דרור מיכאלי ניהול ואחזקה בע"מ
טלפון: 03-7320034
WhatsApp במספר: 052-3270334
לפנייה בדוא"ל >>
מעבר לאתר >>

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    אתר בנייה בתל אביב

    בנק ישראל: הגירה מהארץ היא אחד הגורמים לחולשה במכירות הדירות

    הדר חורש
    עשן אחרי תקיפה בבירות בשבוע שעבר. סיכונים פיזיים גרועים מסיכונים פיננסיים

    צפיתי את המשבר הכלכלי של 2008. מה שצפוי לנו גרוע יותר

    ניו יורק טיימס
    פטאיה (צילום אילוסטרציה. למצולמים אין קשר לאמור בכתבה). "כשכסף גדול וזר מגיע למקום עני ויש וניצול נשים, זו קרקע פורייה לפשיעה"

    מתחיל במין, נגמר בנדל"ן: כך גן העדן של תאילנד יכול להתהפך בשנייה

    קים לגזיאל
    ינון קוסטיקה אסף רפפורט

    למדו היטב את המקרה של ג'ף בזוס: מכתב פתוח לאסף רפפורט ושותפיו

    גיא רולניק
    אורנה קליינמן, מנהלת מרכז הפיתוח של SAP וגד רביד, יו"ר ועד עובדי SAP

    עובדי SAP המאוגדים חשבו שהם מוגנים. לחברה היו תוכניות אחרות

    שלומית לן
    דירה למכירה

    "לא מכרו להם דירות, אלא חלומות": הישראלים שמבצעי 90/10 קרסו עליהם