חיפוש

משרד האדריכלים T&Z - טובה דוד וצילה רייזר: תכנון ועיצוב על זמני

יצירה חווייתית ופונקציונאלית ביותר מ-1,000 פרויקטים, תכנון סביבתי ושילוב רצון הלקוח, נוכחות בשטח ומענה מקצועי איכותי: כך זכה משרד האדריכלות T&Z ARCHITECTURE- של טובה דוד וצילה רייזר, בתו המצוינות באדריכלות Build+Award לשנת 2022

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
משרד האדריכלים T&Z:  יצירה שמשלבת את הסביבה החיצונית
משרד האדריכלים T&Z:  יצירה שמשלבת את הסביבה החיצונית
משרד האדריכלים T&Z: יצירה שמשלבת את הסביבה החיצונית צילום: עוזי פורת
משרד האדריכלים T&Z: יצירה שמשלבת את הסביבה החיצונית צילום: עוזי פורת
לימור קלר, בשיתוף טובה דוד וצילה רייזר
תוכן שיווקי

היצירה, החדשנות והחזון – אלה הכלים שמאפשרים לאדריכלים ולמעצבי פנים ליצור עולם חדש ועל זמני לכל בית, בניין ומבנה. היצירה הסופית המושלמת היא זו שמשלבת את הסביבה החיצונית, הטופוגרפיה המשתנה, אור, צל ואלמנטים נוספים אל תוך תכנון ועיצוב שמייצר התפעמות ונותן דגש לפונקציונאליות ולאסתטיקה.

גילוי חדש בכל פרויקט

האדריכליות טובה דוד וצילה רייזר, בעלות משרד האדריכלות החיפאי T&Z ARCHITECTURE, מיישמות את התפיסה החדשנית בכל אחד מ-1,000 הפרויקטים שהובילו בכל רחבי הארץ. הפרויקטים, מציתי הדמיון, נעים במגוון רחב של עיצובים וביצועים, וכוללים בתי יוקרה, מבני מגורים, משרדים, חברות הייטק ומבני ציבור.

חברת "אוגמדיקס": עיצוב חדשני ומתקדם ויצירת סביבת עבודה נינוחה, השופעת אור טבעי ונוף
חברת "אוגמדיקס": עיצוב חדשני ומתקדם ויצירת סביבת עבודה נינוחה, השופעת אור טבעי ונוף
חברת "אוגמדיקס": עיצוב חדשני ומתקדם ויצירת סביבת עבודה נינוחה, השופעת אור טבעי ונוף צילום: עוזי פורת
חברת "אוגמדיקס": עיצוב חדשני ומתקדם ויצירת סביבת עבודה נינוחה, השופעת אור טבעי ונוף צילום: עוזי פורת

כל אחד מהפרויקטים שעליהם חתומות שתי האדריכליות קיבל את הנגיעה הייחודית והמדויקת בהתאם לתקציב, החלומות, הרצונות והצרכים של הלקוחות. התוצאה: חוויה וגילוי חדש. הן מעורבות ומובילות כל פרויקט החל משלב הרעיון הראשוני ועד לשלב הביצוע והפיקוח בשטח, ואף דואגות לייעוץ, לליווי ולביצוע, כולל תכנון מקיף של הבית, קבלת אישורים ולא פעם גם לעיצוב פנים בלבד.

שתיים שיוצרות שלם

טובה דוד וצילה רייזר משלימות זו את זו בניסיון ובידע שחולש על כל הסגנונות ומכיל בתוכו יצירות של 30 שנה. הן החלו את דרכן המשותפת בזמן לימודיהן בפקולטה לאדריכלות ובינוי ערים בטכניון. בהמשך הקימו את משרד T&Z ARCHITECTURE, מהמובילים והבולטים באזור חיפה. המשרד אף זכה בתו המצוינות באדריכלות Build+Award לשנת 2022. התו ניתן למשרד לאחר בחינה מקיפה על ידי ועדה מקצועית, המורכבת מאדריכלים מובילים, יזמי הייטק, נציגי אקדמיה ועולם התכנון והבנייה, שקבעו כי המשרד משתייך לקבוצת החברות האיכותיות בענף הנדל"ן הישראלי.

נגיעה ייחודית ומדויקת בהתאם לתקציב, החלומות, הרצונות והצרכים של הלקוחות
נגיעה ייחודית ומדויקת בהתאם לתקציב, החלומות, הרצונות והצרכים של הלקוחות
נגיעה ייחודית ומדויקת בהתאם לתקציב, החלומות, הרצונות והצרכים של הלקוחות צילום: עינת דקל
נגיעה ייחודית ומדויקת בהתאם לתקציב, החלומות, הרצונות והצרכים של הלקוחות צילום: עינת דקל

במשרד פועלים בנוסף לטובה דוד ולצילה רייזר, חמישה אדריכלים נוספים המעניקים מענה איכותי ומקצועי בכל תחומי האדריכלות ועיצוב הפנים. זאת, כחלק מהתפיסה המקצועית של דוד ורייזר הבאה לידי ביטוי בעיצוב מזמין בחיפה, בגליל, ביישובי חוף הכרמל, קיסריה, זיכרון יעקב, הרצליה, יקנעם ועוד.

בבסיס התכנון של טובה דוד וצילה רייזר נעוצה הבנת המרחב והמקום בראייה על זמנית, שמשאירה את תכנון ואת העיצוב רלוונטיים גם עשרות שנים קדימה. הרלוונטיות נשמרת גם הודות לשילוב מגמות חדשות של בנייה ירוקה באמצעות תאורה טבעית, שקיפות וצירי מעבר של אור, חומרים, כיווני אוויר ושימוש בחומרים איכותיים, לצד שילוב מים וצמחייה כחלק בלתי נפרד מהעבודה בתוך המבנה.

עבר, הווה ועתיד

מאפיין נוסף בעבודתן של טובה דוד וצילה רייזר הוא השילוב של העבר, ההווה ועתיד בכל פרויקט שהן מתכננות ומעצבות. דוגמה לכך הוא פרויקט משרדי הייטק של חברת "אוגמדיקס": עיצוב חדשני ומתקדם ויצירת סביבת עבודה נינוחה, השופעת אור טבעי ונוף לעמק יזרעאל כמו בתמונת נוף של הצייר הנערץ אלי שמיר. משרדי ההייטק תוכננו ועוצבו בהתאם לאופי העבודה, תוך שימת דגש על עיצוב עמדות עבודה אישיות ומשותפות כמו חדר ישיבות, מעבדות, קפיטריה, חדרי שקט ועוד.

קומפוזיציה המייצרת זרימה בין החללים
קומפוזיציה המייצרת זרימה בין החללים
קומפוזיציה המייצרת זרימה בין החללים צילום: עוזי פורת
קומפוזיציה המייצרת זרימה בין החללים צילום: עוזי פורת

לצד תכנון ועיצוב משרדים, מובילות השתיים לא מעט פרויקטים בתחום בתי היוקרה. גם בתחום המגורים נשמרת ההקפדה על העיצוב והאסתטיקה יחד עם פרקטיות ופונקציונאליות. היצירות המרשימות שקשה להישאר אדישים מולן – עונות על כל צורכי וחלומות הדיירים. דבר שמתאפשר הודות לדיאלוג המתמשך עם הלוקחות, שבמהלכו אפשר להגדיר את הסגנון - קלאסי, מודרני או כפרי, לזהות את הצרכים ואת החלומות ולמפות את תנאי השטח. התהליך מתקיים הן בבתי היוקרה והן בבתים לזוגות צעירים, בהתאם לתקציב.

במסגרת עבודתן בתחום בתי המגורים, הן תכננו ועיצבו בתים בגליל, בחיפה, בקיסריה ובמקומות נוספים, שבהם הטופוגרפיה משחקת תפקיד והנוף והטבע עוטפים את החללים בבית ומתמזגים לתוכו. החלל נוצר לממש רצונות ושאיפות ונעים לחזור אליו בסוף היום ולשהות בו.

המנוע, המוח והרגש

השלמת פרויקט אינה מסתיימת רק בתכנון ובעיצוב ולא פעם כוללת בעיות, דילמות וביורוקרטיה בשלב הביצוע. כמי שדואגות לכל פרט, קיבלו מלקוחותיהן דוד ורייזר את הכינוי "המנוע, המוח והרגש מהאחורי הפרויקט".

עיריית הרצליה: החללים עוצבו ותוכננו לכל פונקציה שנדרשת בבית עירייה
עיריית הרצליה: החללים עוצבו ותוכננו לכל פונקציה שנדרשת בבית עירייה
עיריית הרצליה: החללים עוצבו ותוכננו לכל פונקציה שנדרשת בבית עירייה צילום: עוזי פורת
עיריית הרצליה: החללים עוצבו ותוכננו לכל פונקציה שנדרשת בבית עירייה צילום: עוזי פורת

ההקשבה ללקוחות, גיבוש התכנון הראשוני בשיתוף מלא איתם וגמישות במהלך התהליך, כולל יכולת לתקן ולהוביל את התהליך למקום הנכון ביותר – אלה המרכיבים המשמעותיים שיחד עם היכולת היצירתית והמקצועית והראייה הייחודית, הופכים כל פרויקט למדויק וחד פעמי.

כך גם בתכנון מבנה אחוד ליחידה 669 שבו הציגו תרחישי זרימה או בתכנון עכשווי ומודרני לבניין עיריית הרצליה שהיה נטוש שנים רבות, ונהנה כעת מחללים מעוצבים, נגישים ומותאמים. החללים שעוצבו ותוכננו מחדש מתאימים לכל פונקציה שנדרשת בבית עירייה פעיל המשרת קהל, תושבים וצוות עובדים. בפרויקט העירייה ניתן דגש גם על הפיתוח הסביבתי, קפיטריה ועוד.

גם בתחום השימור מובילות השתיים פרויקטים ייחודיים ומורכבים, בהם שימור בעכו העתיקה וסקרי שימור בשכונת עבאס בעיר התחתית של חיפה. הפרויקט כולל מגדל משרדים ומסחר בעיר התחתית בחיפה, המשתרע על פני שטח של 20,000 מ"ר, הכולל חניון תת קרקעי, קומת מסחר ושבע קומות של משרדים – תוך שילוב החדש והמודרני ושמירת מקומו של הקיים. בפרויקט הזה הדיאלוג עם הסביבה נעשה באמצעות השתקפות הרקיע במסכים שבין המסגרות מצופות באבן.

התוצאה הפונקציונאלית והאסתטית בכל אחד מהפרויקטים שעליהן הן חתומות, מביאה לידי ביטוי את החזון ואת הידע של טובה דוד וצילה רייזר, ומהווה סיפוק אדיר המקבל את החותמת החשובה מכולן - שביעות רצונו של הלקוח.

טובה דוד וצילה רייזר - משרד אדריכלים ועיצוב פנים
טלפון: 073-760-0546
למעבר לאתר >>
לפנייה במייל >>

בשיתוף טובה דוד וצילה רייזר

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    ארנסט אנד יאנג לונדון

    האם אלפי סטודנטים צריכים לדאוג? "זה לא הייטק. לא יחליפו אותם כל כך מהר"

    אפרת נוימן
    בית קפה בתל אביב בזמן המלחמה עם איראן, בשבוע שעבר

    מתווה הפיצוי לעסקים עוד לא הוכרז — אבל אפשר להיערך אליו כבר עכשיו

    אפרת נוימן
    דוכן של מיסטרל בתערוכת נשק בוושינגטון. החברה משמשת כקבלן ראשי בחוזים של משרד ההגנה האמריקאי

    אקזיט לאייל בנאי: אונדס קונה את מיסטרל בעסקת מניות בשווי 175 מיליון ד'

    חגי עמית
    בורסת סיאול, היום. לאיראן יש דרך לשבש את המכונה הכלכלית העולמית

    הזינוק בנפט והמפולת בשווקים הם הניצחון של איראן על טראמפ

    דפנה מאור
    יהודה הלוי 123, לאחר פגיעות ההדף. הבניין אוכלס מחדש ב-2019 - אבל ההליך המשפטי עדיין מתנהל

    הבניין עבר התחדשות ללא תוספת ממ"דים עקב מגבלות השימור – ואז פגע הטיל

    שלומית צור
    תרגיל מערכת נגד טילים

    מערכות ההגנה האווירית שלנו יחידות במינן? המלחמה חשפה את המתחרה הגדולה