אם בעבר במשרדים ובבתי העסק הסתפקו בקפה שחור ונס קפה בתופסת חלב, תרבות הקפה שחדרה לישראל לא פסחה על העסקים. רשתות בתי הקפה והחנויות שמציעות עולם ומלואו בתחום: ממכונות ועד תערובות מיוחדות, שינוי לחלוטין את היחס למשקה הפופולארי.
לא רק בבתים פרטיים משקיעים במכונות אספרסו, מקציפי חלב וטעמים עמוקים ומיוחדים, אלא גם בבתי עסק מסוגים שונים – לרווחת העובדים והמבקרים. זאת, כאשר כל העת הציוד, הקפסולות והטעמים אינם מפסיקים להתעדכן. על החידושים בתחום מכונות הקפה למשרדים ולעסקים מספרים מי שמתמחים בליווי ושירות בתחום. הכירו את Coffeeol.
Coffeeol: התאמת המכונות לכל ארגון
איך שלא תסתכלו על זה, פינת הקפה היא הליבה של כל עסק שמכבד את עצמו. זה המקום אליו העובדים ניגשים לא מעט פעמים ביום ובו לפעמים גם מתנהלות השיחות המעניינות ביותר. יחד עם זאת, בארגונים גדולים עלולה פינת הקפה להיות מקור לכאב ראש לא קטן, בכל הנוגע לתפעול ואחזקה. זו הסיבה שרבים מהם בוחרים לשלב בה מכונת קפה משרדית.


"המומחיות שלנו היא בהתאמה של מכונת קפה לארגון על פי הצרכים שלו. הארגון מקבל את מכונת הקפה ללא עלות, כאשר הדבר היחיד עליו הוא משלם זה על פולי הקפה. בתמורה הוא יקבל חינם את ההתקנה, הדרכה, טבליות לניקוי ושירות תיקונים" אומר אולג סיגאלוב מ-Coffeeol – מכונות קפה לעסקים. "אחרי 25 שנות ניסיון, הגענו למסקנה שהמכונות הכי טובות הן שוויצריות, והיום אנו עובדים עם תשעה סוגים של מכונות קפה המיוצרות בשוויץ. יש לנו בין היתר מכונות שיכולות להכיל שלוש תערובות בו זמנית, ושני סוגי חלב במכונה אחת".
כיצד מתאימים מכונת קפה למשרד?
"יש מספר פרמטרים שצריך לקחת בחשבון, כשהבולט שבהם הוא כמות האנשים במשרד או במחלקה. היבט נוסף שצריך לקחת בחשבון הוא הגיוון בטעם של מי שישתמשו במכונה. יש שמעדיפים קפה חזק ואגרסיבי, אחרים יעדיפו קפה עדין. כדי לבחור את התערובת הנכונה, אני מגיע להדגמה במשרד עם שתי מכונות קפה גם כדי לתת הסבר על התפעול אך לא פחות חשוב מכך – להכין סבב טעימות. יש לנו 15 תערובות שונות של פולי קפה שאנחנו רוכשים מארבע חברות מובילות בישראל וכן בייבוא מאיטליה. ברוב המכונות ניתן לשלב בו זמנית שלוש תערובות שונות של פולי קפה מובחרים, כך שיש מענה למנעד הטעמים הנדרש".
טריות ואיכות
חברת Coffeeol קיימת משנת 1997, ועיקר העבודה היא מול ארגונים וחברות באזור גוש דן, המעסיקים כמות גדולה של עובדים. בין לקוחותיה ניתן למנות את מדרג, זאפ, מכבי, אסותא, כללית, בנק לאומי, גלובס, חברת חשמל ומשטרת ישראל.


"ארגונים שבוחרים להציב אצלם את מכונות הקפה שלנו למשרד או לפינות קפה במחלקות השונות, זוכים לא רק לפנק את העובדים בתערובות פולי קפה טעימות וטריות ושמירה על פינת קפה נקייה ומעוצבת, אלא גם בביטחון שיש מי שתמיד עומד לרשותם בכל הנוגע לאספקה שוטפת של התערובות וכמובן בכל תקלה", מסכם אולג סיגאלוב.
Coffeeol
טלפון: 054-6340812
למעבר לאתר >>
בשיתוף Coffeeol




