חיפוש

"אפיקי אשראי": פועלים בשביל שבעלי עסקים קטנים יחזירו לעצמם שליטה

צפו: עדי קלייניאן, בעלים ומנכ"ל שותף של "אפיקי אשראי", מלווה יד ביד בעלי עסקים קטנים ובינוניים אל מול המערכת הבנקאית

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
עדי קלייניאן - אפיקי אשראי TheMarker Labels
בשיתוף ״אפיקי אשראי״
תוכן שיווקי

עבור בעלי עסקים קטנים ובינוניים בישראל, השנים האחרונות לא השאירו מקום לנשימה. הקורונה, עליית הריבית, מלחמות חוזרות ונשנות וסביבה ביטחונית וכלכלית לא צפויה - כל אלה הציבו את המגזר העסקי הקטן בפני אתגרים כמעט בלתי אפשריים. בעלי עסקים מוצאים את עצמם רודפים אחרי התזרים ואחרי המציאות, לעיתים מבלי לעצור לחשוב או לתכנן את הצעד הבא.

כדי לספק פתרונות אמיתיים בתוך המורכבות הזו, עדי קלייניאן בחר לצאת לדרך עצמאית. אחרי 19 שנים בבנק לאומי, בין היתר כחבר בוועדת אשראי חטיבתית, הוא הקים את "אפיקי אשראי", שמספקת לבעלי עסקים את מה שלדבריו חסר להם בהתנהלות מול הבנקים: מישהו שמבין גם את השפה הבנקאית וגם את השפה העסקית, ומסוגל לחבר בין השתיים.

לפי קליינאן, בעלי עסקים קטנים ובינוניים מתמודדים עם אינספור משימות, בין אם שיווק, מכירות או תפעול, וכשהם צריכים הלוואה, הם נוטים לקחת את מה שנותנים להם. בלי לבדוק ריביות, בלי לחשב החזר חודשי, רק כדי לסגור את הבור הקרוב. אלא שהבור הבא מחכה מעבר לפינה, ובדרך הזאת, לדבריו של קלייניאן - הם רק שוקעים עמוק יותר.

"בעלי עסקים שעברו את מה שעברנו בשנים האחרונות אלה בעלי עסקים שצלחו את האוניברסיטה של החיים", מסביר קלייניאן. "הם יודעים לנהל היטב את העסק, אבל לא תמיד מעורים בניהול ההתנהלות אל מול הבנקים", הוא מוסיף. כאן נכנסת לתמונה "אפיקי אשראי". קלייניאן מדבר קודם עם בעל העסק, מבין את הצרכים המדויקים, ורק אחר כך יוצא לחפש את המענה הנכון ביותר עבורו.

בעידן שבו כל טעות פיננסית עלולה לעלות ביוקר, עדי קלייניאן ו"אפיקי אשראי" מציעים לבעלי עסקים את השותפות המקצועית שחסרה להם. במקום לרדוף אחרי פתרונות, בעלי העסקים יכולים לפעול מתוך הבנה, שליטה וביטחון.

למעבר לאתר >>

בשיתוף אפיקי אשראי

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מוצרים של חברת אונדס תעשיות צבאיות

    ענק חדש? "יש להם המון כסף. החברות הביטחוניות הגדולות בישראל בפאניקה"

    חגי עמית
    שיינדי לנדאו, יוסי שינובר וחיים וניט

    לאן נעלמו 100 מיליון שקל? השיטה נחשפת - וטיפ הזהב שקיבלו הנחקרים

    ליאת לוי
    טיל איראני מוצג לראווה בפארק בטהראן, איראן, השבוע. הלוחמה של איראן בעזרת טילים וכטב"מים זולים מצליחה לרסן את המעצמה האמריקאית

    היא שלפה קלף מנצח - ועכשיו ידה של איראן על עליונה

    אקונומיסט
    מתן חודורוב

    "מי שחושב שהמתקפות יפילו העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו""מי שחושב שהמתקפות יובילו לנפילת העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו"

    רותם שטרקמן
    מערכת ההגנה האווירית הקוריאנית משגרת טיל M-SAM. דרום קוריאה היא יצואנית הנשק התשיעית בגודלה בעולם

    הגנה אווירית לואו-קוסט: "עומדים בתור כדי לקנות את טילי היירוט שלנו"

    בלומברג
    מייסדי נו ניים, שי לוי שעזב את החברה לפני המכירה (מימין) ועוז גולן. לדברי השופט, אי אפשר לשלול כוונה להעשיר את גולן במהלך

    חברת ההייטק עיכבה פיטורי עובד, והוא נושל מ-12 מיליון שקל