חיפוש

חזית מאווררת לבניינים: דקטון משנה את חוקי המשחק

טכנולוגיית החיפוי המתקדמת מציעה מראה עכשווי, בידוד תרמי משופר וחיסכון באנרגיה. "זה העולם החדש של ענף הבנייה", אומר אדיר לוי, מנכ"ל Cosentino ישראל

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
אדיר לוי - קוסנטינו ישראל TheMarker Labelsתוכן שיווקי
בשיתוף Cosentino ישראל
תוכן שיווקי

האם חזית הבניין שלך מוכנה לעתיד? שיטת החיפוי החדשנית באמצעות דקטון מציעה פתרון שמחבר בין עיצוב עכשווי, עמידות ארוכת טווח ובידוד תרמי מתקדם, מבלי הצורך להתפשק על אסתטיקה. מדובר בלוחות עיצוביים שמיוצרים מספרד בתהליך מהפכני המדמה את היווצרות האבן בטבע, וכוללים כ-20 מינרלים טבעיים שעוברים דחיסה של 25 אלף טון וחימום בטמפרטורות גבוהות. התוצאה: לוח שמוגדר כ"צעיר לנצח" – שומר על מראהו במשך עשרות שנים.

"מעבר לנראות המרשימה, חיפוי בדקטון מספק יתרונות פונקציונליים של ממש", מסביר אדיר לוי, מנכ"ל Cosentino ישראל. "השיטה בה מתקינים את הלוחות – חיפוי יבש – יוצרת מרווח אוויר בין הקיר ללוח, מה שמשפר משמעותית את הבידוד התרמי של הדירה".

השיטה מאפשרת גמישות אדריכלית חסרת תקדים בזכות לוחות גדולים במיוחד וזמינה בארבע גרסאות שונות – מחיפוי יבש סמוי, ללא עוגנים נראים לעין ועד לפתרונות יעילים במיוחד לחיפוי מרחבי, כפי שייושמו בפרויקטים כגון "ויסוצקי 6" ו"ToHa 2", בתל אביב.
הבשורה לדיירים, מדגיש לוי, ברורה: "אם קיבלתם חיפוי יבש – קיבלתם דירה טובה יותר. אם קיבלתם דקטון – קיבלתם דירה הרבה יותר טובה. זה העולם החדש של הענף בנייה".

Cosentino ישראל
כתובת: אולם קונספט Cosentino City - הסדנאות 11 הרצליה
טלפון: 03-5550999
למעבר לאתר >>
למעבר לעמוד הפייסבוק >>
למעבר לעמוד האינסטגרם >>
לפנייה במייל >>

בשיתוף Cosentino ישראל

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    אסף מוגרבי (מימין) ואלעד שמרלינג

    "אנחנו מוכרים דירות יוקרה ב-6–7 מיליון שקל, לא דירה ראשונה לזוג צעיר""אנחנו לא מוכרים דירה ראשונה לזוג צעיר, אלא דירות לוקסוס לאנשים שבא להם להתחדש, ב-6–7 מיליון שקל"

    הדר חורש

    רק אחרי מותה גילו בנותיה את ההקלטות שחושפות את הסוד שהסתירה | תחקיר

    נתי טוקר
    יעל שקנתה דירה

    במקום למכור את הדירה: "חסכנו לפחות 2 מיליון שקל. בית פרטי זה יקר"

    מיכל פלטי
    מנכ"ל אורה לאבס אסף אלוביק (מימין) ומייסד אייר סקיוריטי יאיר סבאן

    כוכבים שעזבו את מאנדיי ומפקדים מ-8200: ההשקעות הלוהטות של סקויה נחשפות

    אופיר דור
    שכונת יערית בישוב שלומי

    "זה קל ופשוט — מענק או פטור ממע"מ למי שקונה פה דירה"

    שלומית צור
    האם לנוכח המגמה השלילית כדאי לחסל פוזיציה בתחום הביטוח?

    עלה ב-380% בשנתיים וכעת מוביל את הירידות: האם המגזר הזה עדיין כדאי?