חיפוש

ויזל בית השקעות: בניית אסטרטגיה להשקעה נכונה בשוק של אי ודאות

התנודות בשוק ההון מחייבות ניהול נכון ומותאם לכל לקוח כדי לפצח אותו. שלומי ויזל, מנכ"ל "ויזל בית השקעות", מאמין שהכל מתחיל מסבלנות, איפוק ואסטרטגיה המבוססת על ידע וניסיון מקצועי

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
TheMarker Labels
בשיתוף ויזל בית השקעות
תוכן שיווקי

פתיחת שנת 2025 מתאפיינת באי־ודאות גבוהה בשווקים הפיננסיים, בעיקר לנוכח ההתפתחויות בזירה הפוליטית בארצות הברית תחת הנהגתו של הנשיא דונלד טראמפ. למרות עליות נאות במדד ה־S&P 500 בשנים האחרונות, רבים שואלים את עצמם אם נכון להמשיך ולהשקיע בו, או שמא מדובר בבלון שעשוי להתפוצץ, ומייצרים מצב של תזמון שוק שלא תמיד נכון להם. "שוק ההון אינו מקום לפעולה רגשית. מי שנכנס להשקעות צריך להבין שמדובר במשחק ארוך טווח, שמחייב סבלנות, איפוק ואסטרטגיה", אומר שלומי ויזל, מנכ"ל "ויזל בית השקעות".

ויזל הוא מרצה לשוק ההון ומתכנן פיננסי בעל ניסיון של יותר מ־30 שנה, מתכנן פנסיוני ובעל רישיון דואלי: רישיון מהרשות לניירות ערך וגם מרשות לשוק ההון. בבית ההשקעות שבראשותו מותאמים תיקי השקעות באופן אישי ללקוחות, תוך ניתוח מקיף של נכסיהם, אופק ההשקעה ויכולת הסיכון ובניית אסטרטגיה.

"אני בונה עבור הלקוח חליפה פיננסית מותאמת אישית, ומחפש עבורו את החברות החזקות והיציבות בשוק – אלה שמובילות בתחומן ובעלות יתרון תחרותי ברור", מסביר ויזל. "אין צורך לחשוש ממפולות, דווקא בזמן ירידות, כמו אלו שראינו בחודשיים האחרונים, נפתחות הזדמנויות אמיתיות. שוק ההון תמיד הוא סוג של אניגמה, תמיד יש דברים בלתי צפויים, אבל זה חלק מהחיים וזה שוק למקצוענים".

בנוסף, הוא מדגיש את חשיבות החיסכון הפנסיוני: "אין צורך למשוך פיצויים בין עבודות, יש להקפיד על הפקדות קבועות מגיל צעיר, להיות עם אצבע על הדופק, לקרוא את הדוחות ולדעת מה קורה עם הכסף שלנו. לשכירים מביננו, אני מציע להגדיל את הפקדות התגמולים שלכם כעובדים בקרן הפנסיה לרמה מרבית בשיעור של 7% כדי להגדיל את הצבירה."

ש.י ויזל – בית השקעות
טלפון: 050-7295785
למעבר לאתר >>
לפנייה במייל >>

בשיתוף ויזל בית השקעות

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מוצרים של חברת אונדס תעשיות צבאיות

    ענק חדש? "יש להם המון כסף. החברות הביטחוניות הגדולות בישראל בפאניקה"

    חגי עמית
    שיינדי לנדאו, יוסי שינובר וחיים וניט

    לאן נעלמו 100 מיליון שקל? השיטה נחשפת - וטיפ הזהב שקיבלו הנחקרים

    ליאת לוי
    טיל איראני מוצג לראווה בפארק בטהראן, איראן, השבוע. הלוחמה של איראן בעזרת טילים וכטב"מים זולים מצליחה לרסן את המעצמה האמריקאית

    היא שלפה קלף מנצח - ועכשיו ידה של איראן על עליונה

    אקונומיסט
    מתן חודורוב

    "מי שחושב שהמתקפות יפילו העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו""מי שחושב שהמתקפות יובילו לנפילת העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו"

    רותם שטרקמן
    מערכת ההגנה האווירית הקוריאנית משגרת טיל M-SAM. דרום קוריאה היא יצואנית הנשק התשיעית בגודלה בעולם

    הגנה אווירית לואו-קוסט: "עומדים בתור כדי לקנות את טילי היירוט שלנו"

    בלומברג
    מייסדי נו ניים, שי לוי שעזב את החברה לפני המכירה (מימין) ועוז גולן. לדברי השופט, אי אפשר לשלול כוונה להעשיר את גולן במהלך

    חברת ההייטק עיכבה פיטורי עובד, והוא נושל מ-12 מיליון שקל