חיפוש

Paycall: הערך המוסף לאפקטיביות הפרסום של העסק

המערכת של Paycall מודדת את האפקטיביות של הפרסום בכל אמצעי הדיגיטל, ומספקת לעסק תמונה מלאה שמסייעת לו לצמוח ולדעת כיצד לשפר את חווית הלקוח. מנהלת השיווק והמכירות, סתיו זוסמן וינר, מסבירה איך זה עובד, ומדוע גם עסק קטן זקוק למערכת שלהם

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
TheMarker Labelsתוכן שיווקי
בשיתוף Paycall
תוכן שיווקי

התחרות העסקית מחייבת עסקים מסדרי גודל שונה להתמודד בזירה המכירתית, אך גם להשתכלל בזירת שירות הלקוחות. כדי לעשות זאת בצורה הטובה ביותר ולהוסיף ערך אמיתי לעסק, מרחיבה חברת Paycall פתרונות תקשורת לעסקים את סל המוצרים שיכול העסק להציע ללקוחותיו.

"אנחנו נותנים שירותים של מרכזיות בענן ושירותים של מסרונים ומערכות שמודדות את אפקטיביות הפרסום של העסק", מסבירה סתיו זוסמן וינר, מנהלת השיווק והמכירות של Paycall. "באמצעות מערכות של ניהול האפקטיביות של כל הדיגיטל – פייסבוק, גוגל, אינסטגרם, מיילים, וואטסאפים, אנחנו יודעים לבוא ולהגיד מהיכן מגיעים יותר לידים".

Paycall מספקת שירותים לחברות ועסקים בכל רחבי העולם, כאשר מרכז הכובד שלה הוא בישראל. הכלים שמספקת החברה יכולים לסייע לעסקים גדולים וקטנים, ובמסגרת זו חלק משיפור חווית השירות נעוץ גם ביכולת של Paycall לבצע תמלול אוטונומי וניתוח רגשות שעלו בשיחה. "יש לנו מערכות מותאמות לכל עסק. אנחנו יודעים לתת פתרונות של ניהול לידים, בין אם לעסקים גדולים יותר שצריכים מערכות כמו מוקדים טלפוניים או מערכות ניתוח נציגים, וגם בוט שאוסף מידע ונותן יעילות ואפקטיביות לבית העסק, אפליו במקרה שיש לקוח כועס וצריך לטפל בו מיידית. לעסקים קטנים אין IT, ואנחנו יודעים בליווי שלנו להתאים להם פשטות בהטמעה".

התקופה המשברית בשנים האחרונות, שכוללת את הקורונה ומלחמת חרבות ברזל, מקבלת מענה ב-Paycall באמצעות מתן אפשרות לכל עסק לעבוד מהבית, מבלי שנפח העבודה, רמת השירות והטיפול בלקוח נפגעים. "Paycall היא זאת שפיתחה את המערכות, כך שהיא גם התוכנה, גם הצינור של העברת המידע החוצה וגם מספקת את כל השירותים בבית אחד. הכל נעשה בתנאים המחמירים ביותר של אבטחת מידע".

לאתר Paycall >>

בשיתוף Paycall

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    למצולמים אין קשר לכתבה

    400 מיליארד שקל: מי שומר על הכסף הגדול של ההייטקיסטים?

    יורם גביזון
    משחק דיסני סוליטר. הושק רק לפני כשנה, וברבעון השני כבר הגיע להכנסות של 142 מיליון דולר

    נפילה של 25% ביומיים: סימבה הקפיץ את פלייטיקה, ואז היא שמה אותו בכלוב

    איתי פת-יה
    הבורסה בניו יורק, החודש

    רובם משקיעים במדדים ומרוויחים. האם צריך להפסיק לשים כסף בבתי ההשקעות?

    איתן אבריאל
    הטקס לציון עגינת ספינות סער 6 בבסיס חיל הים בחיפה, 2021

    "מישהו השתגע": מה עשה חיל הים עם נשק ב-17 מיליארד שקל?

    חגי עמית
    יובל רפאל

    חובות של 50 מיליון שקל: היזם שהחזיק 200 דירות אירוח בישראל — והתרסק

    ענת ג'ורג'י
    נועה סגל, ליעד אלידן ועופר שמש

    כשמניות התוכנה קרסו חשבתי שזאת היסטריה. עכשיו כבר לא: מסע בעקבות מהפכה