חיפוש

אלה ברכב שירותי שינוע: הסוד מאחורי השירות של חברות הליסינג

הצמיחה בשוק הליסינג מחייבת תגבור של נהגים כדי לשנע את כלי הרכב מבית הלקוח אל המוסך ובחזרה. חברת "אלה ברכב" נותנת פתרונות למצב החדש, ועושה זאת בדיוק ובשקיפות

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
TheMarker Labels
בשיתוף אלה ברכב
תוכן שיווקי

חברות הליסינג בישראל נדרשות לשינוע כלי רכב עבור לקוחותיהן, אך לעתים מתקשות לעשות זאת בשל היעדר כוח אדם. אל התחום הזה נכנסת חברת הייעוץ "אלה ברכב", שמזה 20 שנה מספקת שירותי שינוע בצורה מחויבת וקפדנית לכל נקודה ברחבי המדינה. "אנחנו פועלים בצורה אמינה ומתמידים לעמוד בזמנים גם בימים אלה, שבהם הכבישים עמוסים והמצב הבטחוני מורכב", אומרים בעלי החברה, האחים בת שבע ואלי צאיג.

אלי צאיג עבד עם שחרורו בחברת ליסינג, הבין שיש צורך תמידי בנהגים. זאת כחלק ממחויבות חברות הליסינג להגיע לבית הלקוח כדי לשנע לו את הרכב למוסך ולהחזירו לביתו או למקום העבודה שלו. אלי ובת שבע מספרים כי הקורונה הובילה לקפיצה משמעותית בשוק הליסינג והחמירה את המצב המורכב ממילא, כך שהחברות נדרשות להתמודד עם המצב החדש של ריבוי כלי רכב בשיטה זו.

"חברות הליסינג מפנות אלינו את כל הבקשות שיש להן ואנחנו בודקים את הזמינות של הנהגים ומתאמים על פי הצורך שלהם, רואים את המצב במיקרו ובמקרו. אנחנו עובדים עם נהגים רבים בפריסה גיאוגרפית רחבה, ופועלים ביחס אישי ואמין, סומכים בעיניים עצומות על אחרון הנהגים", אומר אלי. "אנחנו מיידעים את הלקוחות על כל תקלה טכנית שיש ברכב או עיכוב בדרך כתוצאה פקקים, הכל בשקיפות".

במהלך המלחמה, נרתמה "אלה ברכב" גם לצרכים הביטחוניים והשתמשה בנהגים שלה כי לסייע לחיילי צה"ל ובני משפחותיהם: "במקום להוציא אנשים לחל"ת, פשוט הוצאנו לפועל מהלך שבו הוצאנו כלי רכב עם נהגים שלנו לכל נקודה, צפונית או דרומית, ואספנו על חשבוננו ציוד ומצרכים לחיילים. עשינו זאת גם לאזורים מסוכנים שבהם התנהלה המלחמה, כמובן בתיאום עם פיקוד העורף. זו הייתה חוויה בלתי נשכחת ועשינו זאת בדיוק ובהתמדה".

אלה ברכב
טלפון: 053-775-1779
לפנייה במייל >>

בשיתוף אלה ברכב

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    גיל אלבז. הצטרף לאוניקס ביולי 2025, וקיבל תואר של מייסד

    גייס עשרות מיליונים ואיבד שני יזמים: הסיפור של הסטארט־אפ החשאי אוניקס

    אופיר דור
    ארגזים מלאים בפירות דוריאן. "אנחנו צריכים להתאים את שרשרת האספקה לשינוי ולייצא דוריאן טרי"

    חקלאים קצרו רווחים מהביקוש לפרי המסריח. כעת הוא נערם במחסנים

    ניו יורק טיימס
    תלוש שכר פיקטיבי

    כל השאר זה בונוס: החברה שמצאה פטנט לחסוך כסף — על חשבון העובדים

    ליאת לוי
    קלוד קוד. נהפך לתופעה ויראלית שגנבה את תשומת הלב מ–Cursor

    הסערה החדשה בהייטק הישראלי: "זה מטריף ומלחיץ ברמות משוגעות"

    שגיא כהן
    טקס השקה אוטובוסים BRT

    בתים, מגרשים ואחזקות בחברות: הנכסים של ראש עיריית נס ציונה

    טלי חרותי-סובר

    "לא תראי אותי שם": לאן נעלמו הסטודנטים, והאם זה יחסל את האוניברסיטאות?