חיפוש

עו"ד לודמילה נגדימוב: כל מה שחשוב לדעת לפני שמפרקים את החבילה

כמי שמתמחה בדיני משפחה ובפרט בתהליכי גירושים, מסבירה עו"ד לודמילה נגדימוב, כיצד להיערך לתהליך שבסופה יקבעו הסדרי שהות הילדים וחלוקת הרכוש

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
עו"ד לודמילה נגדימוב TheMarker Labels
בשיתוף עו"ד לודמילה נגדימוב
תוכן שיווקי

כמומחית בתחום דיני משפחה, בפרט בכל הנוגע לתהליכי גירושים ולסוגיות המתלוות אליהם, מסבירה עורכת הדין לודמילה נגדימוב כי הדבר החשוב ביותר שיש לזכור לפני שמתחילים בהליך, הוא להיערך מראש וכמה שיותר מוקדם.

"ההערכות המקדימה כוללת את התיעוד ואיסוף המסמכים והחומרים הנדרשים עוד בשלבים מוקדמים, לפני תחילת ההליך", מסבירה עו"ד נגדימוב. התיעוד הזה הוא כולל ראיות מסוג מידע אישי, כלכלי, רכושי. חשוב להכין את התיעוד הזה כמה שיותר מראש, כי ככל שמתקרבים להליך ולצד השני נודע אודותיו - הוא יכול לבצע שינויים אלה או אחרים".

היא מוסיפה כי על אף שבתי המשפט נוטים להפנות את הזוגות לתהליכים של יישוב סכסוך, מדובר בתהליך מאוד מורכב שיש להיערך אליו: "בהליך יישוב סכסוך נוטים לקבל החלטות, לפחות החלטות מקדמיות, כמו מזונות זמניים, הסדרי שהות וחלוקת זמנים, שיש להן השלכות להמשך ההליך, לכן חשוב מאוד להיות מיוצג. כמו כן, ישנה אפשרות להגיש בקשות לסעדים זמניים וסעדים דחופים במסגרת ההליך".

כבעלת ניסיון רב, מתייחסת עו"ד נגדימוב גם לאיזון המשאבים וחלוקת הרכוש: "בתי המשפט נוטים להחליט על חלוקה שוויונית, כדי באמת למנוע קיפוח לא הגון כלפי אחד הצדדים. הרי במקרים מסוימים אחד מבני הזוג עבד ופרנס את המשפחה והשני יותר השקיע בניהול משק הבית גידול ילדים. במקרים כאלה בתי משפט יכריעו ויבצעו חלוקה שוויונית, אך ישנם גם מקרים מיוחדים. על פי החוק והפסיקה בתי משפט יכולים להכריע ולבצע את החלוקה בצורה לא שוויונית. לכן, מתחילת ההליכים, כולל הליך יישוב הסכסוך, יש להיעזר במומחה ובעורך דין המתאים לתחום. זה יכול להיות הבדל של יום ולילה, מכל הבחינות".

עו"ד לודמילה נגדימוב
נייד: 054-3091905
לפנייה במייל >>
למעבר לאתר >>

בשיתוף עו"ד לודמילה נגדימוב

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    Hands, judge and stack with documents at office for legal review, administration and investigation. Person, paperwork and overwhelmed with deadline, time management and gavel for law, justice or case
2621776413

    "לא בטוח שמשרדי הענק יחזיקו לאורך זמן": הפרדוקס של הכשרת עורכי הדין

    מיכל פלטי

    תזכרו את השמות: 15 החברות הצעירות בנבחרת הסטארט־אפים 2026

    שגיא כהן
    משרד הייטק

    האקזיט השקט: כך מתרוקן ההייטק הישראלי ממוקדי הכוח שלו

    רותי לוי
    צחי אבו (בגדול); למטה מימין: אלון חסן, אלעזר ויגדורוביץ', ישראל ענדען ויעקב איזק

    המחיר: 8 מיליון שקל. התמורה: העברת קרקעות מהמדינה במאות מיליונים

    גור מגידו
    מייקל אייזנברג

    "מייקל הוא איש חכם, אבל הסוד שלו טמון בביטחון העצמי המופרז שלו"

    אופיר דור
    יוסי בן סימון

    "בחיים אני לא אתן לילדים שלי לקנות דירה שהם לא רואים בעיניים"