חיפוש

סטאר קוואליטי: ליווי והגנה ישראלית לעסקאות נדל"ן בקפריסין

לרנקה שבקפריסין הפכה ליעד מבוקש בקרב משקיעים ישראלים. דוד מלכה, בעלים ומנכ"ל של חברת סטאר קוואליטי ועורכת הדין ענבל לביא שמתמחה בעסקאות נדל"ן בחו"ל, מספרים על הליווי שמקבלים המשקיעים מישראל

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
סטאר קוואליטי TheMarker Labelsתוכן שיווקי
בשיתוף סטאר קוואליטי
תוכן שיווקי

בשנים האחרונות ישראלים רבים פונים לתחום השקעות הנדל"ן בחו"ל. רבים מהמשקיעים מעדיפים לעשות זאת במקומות הקרובים מבחינה גיאוגרפית, כמו למשל קפריסין בכלל ועיר הנמל לרנקה בפרט, שהפכה ליעד מבוקש עבור המשקיעים הישראלים.

דוד מלכה, בעלים ומנכ"ל של חברת סטאר קוואליטי שפועלת בקפריסין ועורכת הדין ענבל לביא שמתמחה בעסקאות נדל"ן בחו"ל ועובדת עם סטאר קוואליטי, מלווים את המשקיעים הישראלים לאורך כל התהליך.

"לפני שנה יצא מכרז מאוד גדול של מדינת קפריסין, הנוגע לפיתוח המרינה, הטיילת והנמל של לרנקה. האזור התחדש במלונות, פארקים, קניונים, קזינו וכל הנדל"ן מסביב יעלה משמעותית", מצביע מלכה על הסיבות לעניין הרב שמעוררת לרנקה בקרב משקיעים.

"מגיעים אלינו הרבה מאוד לקוחות שמתעניינים דווקא בקפריסין וספציפית בלרנקה", מספרת עו"ד לביא המספקת את השירותים המשפטיים והמעטפת המשפטית, ומסבירה כי העניין מצד משקיעים ישראלים נובע גם מכך שהעיר נמצאת במרחק של 40 דקות טיסה מישראל: "עולים על טיסה, נוחתים תוך ארבעים דקות ונמצאים ממש ביעד אחר, ממש מדינה אחרת, במחירים שנגישים כמעט לכל כיס".

השניים מציינים כי מלבד הקרבה היתרונות הברורים של השקעה בלרנקה הם מחירי הנדל"ן והעובדה שהעיר נמצאת לפני פריצה ועלייה במחירים בעקבות תוכניות הפיתוח העתידיות ותנופת הבנייה. עו"ד לביא: "מגיעים יזמים ומשקיעים, גם מישראל וגם מאירופה ובכלל מכל העולם". מלכה מוסיף כי העובדה שקפריסין היא באיחוד האירופי ובעלת יציבות כלכלית תורמת גם היא לאטרקטיביות.

סטאר קוואליטי מלווה את המשקיעים מכל ההיבטים. "אני וסטאר קוואליטי יצרנו מודל עסקי מאוד ייחודי, שבו למעשה אני מספקת מעטפת משפטית ללקוח הישראלי", אומרת עו"ד לביא. "הלקוחות מגיעים עם הרבה מאוד מידע לא מאורגן והתפקיד שלי זה לעשות סדר בבלגן, גם בהיבט המשפטי וגם בהיבט המיסוי".

לסיכום, מציינת עו"ד לביא כי ערך המוסף שמביאה איתה החברה טמון ביכולת להגן על הלקוחות הישראלים בכל ההיבטים. הליווי הוא משלב של החתימה על חוזה המכר ועד קבלת המפתח, כאשר החברה משמשת גם נאמנה של כספי הלקוח. בכך, למעשה, העסקה אמנם מתבצעת בקפריסין, אך הכסף נשאר בחברה ששומרת עליו.

בשיתוף סטאר קוואליטי

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מנכ"ל אורה לאבס אסף אלוביק (מימין) ומייסד אייר סקיוריטי יאיר סבאן

    כוכבים שעזבו את מאנדיי ומפקדים מ-8200: ההשקעות הלוהטות של סקויה נחשפות

    אופיר דור
    שכונת יערית בישוב שלומי

    "זה קל ופשוט — מענק או פטור ממע"מ למי שקונה פה דירה"

    שלומית צור
    האם לנוכח המגמה השלילית כדאי לחסל פוזיציה בתחום הביטוח?

    עלה ב-380% בשנתיים וכעת מוביל את הירידות: האם המגזר הזה עדיין כדאי?

    רוית הכט

    "הציעו לכם עוד 60 מ"ר לדירה? זה לא יקרה"

    סימי ספולטר
    VIRGINIA DATA CENTERS

    מנהלי חברות הטכנולוגיה הגדולות החליטו לסגור את המזללה. עכשיו יחל המבחן

    דורון צור
    נשיא ארה"ב דונלד טראמפ ומנכ"ל OpenAI סם אלטמן, ביום רביעי. לאמריקה יש אינטרס כלכלי לשלוט ב–AI ולהרוויח ממכירתה לזרים

    ארה"ב חלשה מול איראן, אבל בדבר החשוב הזה — היא מעצמה שאין לה מתחרה