חיפוש

קבוצת IWG לחללי עבודה משותפים: "מתכוונים להמשיך ולהתרחב בישראל"

הגמישות, החיסכון הכספי, הנגישות והפריסה הארצית: קרין ברי שגיא, מנכ"לית קבוצת IWG לחללי עבודה משותפים בכל רחבי הארץ, מסבירה מה עומד מאחורי הביקוש גבוה למשרדים משותפים וממה נהנים הלקוחות

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
קרין ברי שגיא TheMarker Labelsתוכן שיווקי
בשיתוף קבוצת IWG
תוכן שיווקי

"קבוצת IWG זו בעצם הקבוצה הגדולה והוותיקה בעולם לחללי משרדים משותפים. אנחנו חולשים על כ-14 מותגים בעולם, כאשר בישראל יש את שני המותגים המובילים של הקבוצה: ריג'ס וספייסס. יש לנו בישראל כשלושים מרכזים מבאר שבע עד חיפה, נצרת אנחנו כמובן עתידים לפתוח עוד ועוד משרדים", כך מספרת קרין ברי שגיא, מנכ"לית קבוצת IWG ישראל.

היא מוסיפה כי החברה מפעילה יותר מ-200 משרדים וחללי עבודה מאוד גדולים בכל מרכז, ומצביעה על הסיבות שהפכו את חללי העבודה המשותפים למאוד מבוקשים בישראל. "קודם כול יש גמישות. אתה לא צריך כעסק להתחייב לשנתיים-שלוש קדימה, אלא חודש בחודשו", היא אומרת ומציין כי קיים גם מגוון פתרונות רחב לעסקים השונים וכי יש אפשרות לשכור משרדים קרוב למקום המגורים של העובדים ובכך לחסוך את הנסיעה והתמודדות עם הפקקים ועם עומסי התנועה: "אתה יכול להגיע למרכז הקרוב אליך בקורקינט, או באופניים. אנחנו גם חברה ירוקה".

"מי שמגיע אלינו זה 'פלג אנד פליי'. יש הכול בתוך המשרד. אתה לא צריך להביא איתך שום דבר מלבד הלפטופ שלך", ממשיכה ברי שגיא ומציינת את החיבור הקהילתי במשרדים המשותפים ולכך שהם מתאימים לכל עובד ולכל עסק: גם למי שעובד לבד וגם לחברות ענק שיכולים לפעול במשרדים הפרוסים בכל רחבי הארץ ולחסוך בהוצאות אחזקת המשרד והנסיעות. "אתה מקבל את הכול. לא משלם מיסים ולא משלם עבור תיקונים".

לסיכום היא מגלה כי "אנחנו רוצים להגיע לחמישים מרכזים בשלוש השנים הקרובות. אם פעם בעולם הם היוו חמישה אחוזים, התחזית היא שלקראת 2030 הם יהיו 30 אחוזים מכלל המשרדים בעולם. בעל נכס היום מבין שאם הוא רוצה משמעות ומותג - מתחיל איתנו כשותף".

בשיתוף קבוצת IWG

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    האם לנוכח המגמה השלילית כדאי לחסל פוזיציה בתחום הביטוח?

    עלה ב-380% בשנתיים וכעת מוביל את הירידות: האם המגזר הזה עדיין כדאי?

    רוית הכט

    "הציעו לכם עוד 60 מ"ר לדירה? זה לא יקרה"

    סימי ספולטר
    VIRGINIA DATA CENTERS

    מנהלי חברות הטכנולוגיה הגדולות החליטו לסגור את המזללה. עכשיו יחל המבחן

    דורון צור
    נשיא ארה"ב דונלד טראמפ ומנכ"ל OpenAI סם אלטמן, ביום רביעי. לאמריקה יש אינטרס כלכלי לשלוט ב–AI ולהרוויח ממכירתה לזרים

    ארה"ב חלשה מול איראן, אבל בדבר החשוב הזה — היא מעצמה שאין לה מתחרה

    אקונומיסט
    הנהלת ספייס־אקס, ביום הנפקת החברה. המסיבה נכנסת לשלב שבו הדברים יוצאים מכלל שליטה

    האם האופטימיות בוול סטריט כבר הפכה לטירוף? ההוכחה נמצאת במסחר באופציות

    אקונומיסט
    סימונה ולסקי גויכמן

    "המנהל אמר לי: AI עושה עבודה טובה יותר". מה יעשו אלפי מפוטרי ההייטק?