חיפוש

ד"ר דן אלפנט: מרפאת השיניים ששמה את המטופל במרכז

מרפאת שיניים עם תודעת שירות מפותחת וזמינות 24/7 לכל מטופל - ד"ר דן אלפנט מספר על המרפאה שלו ונותן את כללי הזהב שיעזרו להמנע ככל הניתן מטיפולי שיניים

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
ד"ר דן אלפנט TheMarker Labelsתוכן שיווקי
בשיתוף ד"ר דן אלפנט
תוכן שיווקי

טיפולי שיניים מעוררים לא מעט אמוציות – ועלולים להיות מלווים בחששות ואף בחרדה. ד"ר דן אלפנט, המוביל מרפאת שיניים הממוקמת בנתניה. נותן את כללי הזהב להקפדה על היגיינת הפה: "שגרת החיים שלנו צריכה לכלול בדיקת רופא שיניים כל שנה, טיפול שיננית כל חצי שנה והקפדה בשגרת היום על צחצוח שיניים בבוקר ובערב. צחצוח השיניים צריך להימשך לפחות שלוש דקות – ועדיף לעשות שימוש בשעון של הטלפון כדי לוודא שאנחנו מקפידים על הזמנים. במהלך הצחצוח יש להקדיש דקה וחצי ללסת העליונה ודקה וחצי ללסת התחתונה". זה לא נגמר כאן, אומר ד"ר אלפנט ומוסיף: "גם שימוש בחוט דנטלי הוא הכרחי: בצחצוח רגיל אנחנו לא מגיעים לכל חלקי השיניים – וחוט דנטלי מאפשר לנו להעניק כיסוי מלא לכל הפה. אני ממליץ גם על שימוש במי פה למשך שלושים שניות – כאשר לאחר השימוש במי הפה יש להימנע משתיית מים במשך חצי שעה". הוא מדגיש כי הטיפול הזה יכול לחסוך לנו הוצאה של כסף רב בהמשך.

מתי פונים לרופא שיניים?
"ישנם מספר מצבים", מסביר ד"ר אלפנט. "מצבי החירום שמצריכים פנייה מיידית: כאשר סובלים מכאבים בשיניים, דימומים, פגיעות בשן למשל שבר או נפילת סתימה, או ריח פה לא נעים. מצב נוסף הוא תחזוקה ושמירה על היגיינת הפה ובריאות השיניים: ביקורת רופא ומעקב, טיפול שיננית. בנוסף, אם יש ספק אין ספק, במידה ומרגישים כאב קל שבקלים, מומלץ לבוא לבדוק". בנוסף, ד"ר אלפנט ממליץ להביא ילדים לביקורת כבר מגיל חצי שנה או לכל היותר שנה. "יש חשיבות גדולה במיוחד במקרה של ילדים לבקר במרפאת שיניים, לא רק בעת כאב או חירום ולא רק כדי לשמור על בריאות השיניים אלא על מנת שיחשפו ויכירו ויחוו חוויה טובה ונעימה ושלא יפתחו פחדים וחרדות מרופא השיניים". בנוסף, הוא אומר כי במהלך הביקור מקבלים ההורים הדרכה מהרופא כיצד לפעול כדי לשמור על שיניים בריאות של ילדיהם.

למרות כל זאת, קשה להימנע מחששות כשמתיישבים בכיסא הטיפולים אותם הוא מנסה לפתור בעזרת השירות שניתן במרפאתו. "מימיי הראשונים במקצוע הגעתי למסקנה שאין תחליף לתודעת השירות", הוא מסביר. "תמיד האמנתי שיחס אנושי הוא הוא בעל ערך עצום – וזאת תפיסתי גם כיום. אני תמיד פונה למטופל בגובה העיניים, מסביר, מפיג חרדות בצורה איטית ומבוקרת, מדגים, ועושה הכל כדי להעניק לו תחושה טובה ובטוחה. כבר שנתיים שדלתנו פתוחה למטופלים. אין סיפוק גדול עבורי כרופא מלטפל באדם שהגיע אלינו כשהוא שסובל מכאבים עזים, לגאול אותו מכאבו ולראותו יוצא מהטיפול ללא כאבים ותחושה טובה".

כיצד נראה המענה שאתם מעניקים במרפאה?
"מעבר לטיפולי השיניים השגרתיים והמגוונים שאני מבצע כשרופא שיניים כללי, אנו מספקים שירותי רפואת חירום 24/7, אם בשעות הלילה המאוחרות או בסופי השבוע ובחגים - אני תמיד זמין!"

הוא מסכם כי הקפדה על בריאות השיניים ופנייה מוקדמת למרפאה יכולות לעשות את ההבדל בין סיבוכים ממושכים – לבין שיניים בריאות ושגרת חיים ללא כאבים.

בשיתוף ד"ר דן אלפנט

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    אסף מוגרבי (מימין) ואלעד שמרלינג

    "אנחנו מוכרים דירות יוקרה ב-6–7 מיליון שקל, לא דירה ראשונה לזוג צעיר""אנחנו לא מוכרים דירה ראשונה לזוג צעיר, אלא דירות לוקסוס לאנשים שבא להם להתחדש, ב-6–7 מיליון שקל"

    הדר חורש

    רק אחרי מותה גילו בנותיה את ההקלטות שחושפות את הסוד שהסתירה | תחקיר

    נתי טוקר
    יעל שקנתה דירה

    במקום למכור את הדירה: "חסכנו לפחות 2 מיליון שקל. בית פרטי זה יקר"

    מיכל פלטי
    מנכ"ל אורה לאבס אסף אלוביק (מימין) ומייסד אייר סקיוריטי יאיר סבאן

    כוכבים שעזבו את מאנדיי ומפקדים מ-8200: ההשקעות הלוהטות של סקויה נחשפות

    אופיר דור
    שכונת יערית בישוב שלומי

    "זה קל ופשוט — מענק או פטור ממע"מ למי שקונה פה דירה"

    שלומית צור
    האם לנוכח המגמה השלילית כדאי לחסל פוזיציה בתחום הביטוח?

    עלה ב-380% בשנתיים וכעת מוביל את הירידות: האם המגזר הזה עדיין כדאי?