חיפוש

מובילים את תל אביב בהתחדשות

עם לא פחות מ-20 פרויקטים שכבר אוכלסו ועם הובלה של מתחמים גדולים של פינוי בינוי בעיר, הפכה קבוצת רוזיו לאחת מהחברות המנוסות והמובילות בתחום ההתחדשות העירונית בתל אביב וגוש דן

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
מתחם סרלין יד אליהו
מתחם סרלין יד אליהו
מתחם סרלין יד אליהו צילום: הדמייה: איוולב מדיה
מתחם סרלין יד אליהו צילום: הדמייה: איוולב מדיה
נעם גל, בשיתוף קבוצת רוזיו
תוכן שיווקי

ענף ההתחדשות העירונית חווה בשנים האחרונות שינוי מגמה משמעותי הקובע כי חידוש בניינים בודדים מפנה את מקומו לטובת חידוש מתחמים גדולים של פינוי בינוי, מה שמגדיר שם משחק חדש ומשמעותי בענף ההתחדשות העירונית והוא: מהו הניסיון של החברות והאם קיימת לה היכולות להוביל מתחמי פינוי בינוי מורכבים. עם ניסיון של למעלה משני עשורים בייזום והתחדשות, בשילוב התמחות והובלה של ייזום פרויקטים בהתחדשות עירונית בעיר תל אביב הבאים לידי ביטוי עם עשרות פרויקטים במיקומים הטובים בעיר, עם לא פחות מ- 20 פרויקטים מאוכלסים וכיום עם הובלה של מתחמי פינוי בינוי גדולים, נחשבת כיום קבוצת רוזיו לאחת מחברות הנדל"ן המנוסות והמובילות של ענף ההתחדשות העירונית בעיר תל אביב בפרט ובמרחב גוש דן בכלל, כאשר היא מחזיקה בצבר פרויקטים הכולל אלפי יחידות בשלבים שונים של רישוי וביצוע בתל אביב ובגוש דן.

יובל רוזיו בעלים ומנכ"ל בקבוצת רוזיו, מסביר כי "היכולות שלנו לפצח ולהבין מתחמים מורכבים בהתחדשות עירונית, מאפשרת לנו להוביל פרויקטים ארוכים ומורכבים, שדורשים אורך רוח, כיסים עמוקים כמו פרויקטי פינוי בינוי. הניסיון העשיר, המקצועיות והבנת הדרישות של הרשויות המקומיות מאפשרות לנו להעניק ללקוחות הקבוצה את הערך הגבוה ביותר, ליווי אישי ומקצועי , החל משלב החתימות ולאורך כל שלבי הפרויקט".

לדבריו, כיום בעלי הדירות מבינים כי להבטיח הבטחות על תוספות ותמורות גדולות זה משהו אחד אך כדי לעמוד בהבטחות ולהצליח ולקדם פרויקטים של התחדשות עירונית בכלל ומתחמי פינוי בינוי בפרט נדרשים יכולות הבנה של מגבלות התכנון בעיר, יכולות ביצוע, אורך רוח ונחישות וכמובן ניסיון רב.

מתחם הקונגרס
מתחם הקונגרס
מתחם הקונגרס צילום: הדמייה: איוולב מדיה
מתחם הקונגרס צילום: הדמייה: איוולב מדיה

ניסון הנבנה מהכרות עם כל פינה בעיר תל אביב

כחברה שפעילה כבר שני עשורים בתל אביב, פיתחו בקבוצת רוזיו מנגנון ניהולי ותכנוני המצליח לזהות את המגמות השולטות בענף הבנייה וההתחדשות העירונית בעיר. "תל אביב של השנים האחרונות חווה רנסנס מחודש בכמה מישורים. תהליך ההתחדשות המואץ בכל אזורי הצפון הישן וכיכר המדינה שמשנה את פני העיר לטובה, החל מרמת הנראות וכלה ביטחון התושבים – עם בניינים חדשים ומעוצבים הכוללים ממ"ד. הבחירה של החברה לפעול ולחדש שכונות שפעם היו נחשבות לפחות אטרקטיביות כמו שכונת יד אליהו, נווה שאנן, שפירא, פלורנטין ולאחרונה אפילו כפר שלם, הפכה להצלחה רבה וכיום שכנות אלו הופכות להיות מוקד עלייה לרגל עבור צעירים ומשפחות המתיישבים שם והופכים את האזורים הללו למוקדים חדשים של תרבות, עיצוב וחווית מגורים", טעון נבון. "בזכות אותה החלטה אסטרטגית של החברה אשר נבעה מניסיון ומהסתכלות לטווח רחוק, אנו רואים פרויקטים רבים של קבוצת רוזיו בשכונות הללו".

פרויקט ויצמן-פנקס
פרויקט ויצמן-פנקס
פרויקט ויצמן-פנקס צילום: הדמייה: סטודיו 84
פרויקט ויצמן-פנקס צילום: הדמייה: סטודיו 84

איכלוס בפלורנטין

אחת מהדוגמאות הבולטות נמצאת בשכונת פלורנטין, שבה החברה מאכלסת בימים אלו פרויקט גדול של תמ"א 38 הריסה ובנייה בהיקף של כ- 110 דירות חדשות, שטחי מסחר וחניות ברחובות מטלון ובוולפסון בדרום העיר.

מתחם סרלין- משה דיין בשכונת יד אליהו: כחלק מהמעבר לחידוש מתחמי ענק, קבוצת רוזיו נבחרה להוביל, בשכונת יד אליהו במזרח העיר, פינוי של 224 יחידות דיור המתפרסות על מתחם של כ- 12 דונם בו עתיד להיבנות פרויקט מגורים ענק ומרשים של כ- 600 יחידות דיור חדשות בשיתוף חברת הנדל"ן צמח המרמן.

מתחם הקונגרס נווה שאנן: במתחם הקונגרסים שבדרום העיר מובילה בימים אלו קבוצת רוזיו פרויקט פינוי בינוי מורכב החולש על מתחם ענק של 10 דונמים הנמצאים בפינת הרחובות הקונגרס והר ציון שבדרום העיר הכולל צפי בנייה של כ-400 יחידות דיור חדשות. הפרויקט נמצא בימים אלו בשלבים מתקדמים של תכנון והגשת תב"ע בשיתוף עם משרד האדריכלים המוביל, אבנר ישר.

הפריחה של הצפון החדש ודירות אחרונות למכירה

ליאור נבון סמנכ"ל השיווק מוסר כי קבוצת רוזיו מקימה כיום שלושה פרויקטים בצפון הישן, אשר נמצאים כבר בשלבי בנייה מתקדמת. הפרויקט הגדול מבין השלושה הוא פרויקט וייצמן-פנקס, הכולל 73 יח"ד. פרויקט בן סרוק 22-24 כולל 46 יח"ד ופרויקט בן שפרוט 21 כולל 25 יח"ד. שלושת הפרויקטים צפויים להתאכלס תוך 18 חודש. נבון מספר כי בכל אחד מהפרויקטים נותרו דירות אחרונות בגדלים של 2 עד 5 חדרים.

החברה התחילה בימים אלו לשווק בפרויקטים אלו את הדירות המיוחדות: דירות גג, פנטהאוזים ומיני פנטהאוזים. מדובר על דירות מגוונות החל מ-90 מ"ר ועד 250 מ"ר במפלס אחד, עם מרפסות ענק וברמות גימור פרימיום, "כראוי לפנטהאוזים בצפון הישן של תל אביב", מסכם נבון.

בשיתוף קבוצת רוזיו

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    ישראלים שנתקעו בקפריסין מתכוננים לעלות לשיט חילוץ בנמל לימסול, במהלך מבצע "עם כלביא" בשנה שעברה

    רגב רצתה להחזיר ישראלים באונייה מקפריסין, וגילתה ש"הצוות פרו־פלסטיני"

    יפעת ראובן
    מצר הורמוז באיראן, תמונה אווירית מדצמבר 2023

    המלחמה מאיימת להמיט משבר גלובלי על הכלכלה העולמית

    ניו יורק טיימס
    כריסטין לגארד, נשיאת הבנק המרכזי האירופי עם ג'רום פאואל, יו"ר הפד, 2019

    בעקבות המלחמה עם איראן: הסיכון שמרעיד את השווקים ברחבי העולם

    דפנה מאור
    IRAN-CRISIS/

    המלצה יוצאת דופן, באמצע הלילה, רגע לפני המתקפה: לקנות דולר, למכור שקל

    איתן אבריאל
    הר יונה נוף הגליל

    "הם קובעים פה את המחירים. באים לקבלנים וקונים 100 דירות בבת אחת"

    טלי חרותי-סובר
    015960

    רק 70 איש ייהנו מ-100 מיליון שקל: העסקה שקורעת את עמק חפר