חיפוש

מחדשים את תל אביב

"יעז - התחדשות עירונית" מקדמת עשרות פרויקטים של התחדשות עירונית בתל אביב ומובילה את המהפך של העיר. בזכות החזון של מנכ"ל החברה תומר רייפמן והיכולות המוכחות של יעז בנייה, היא הצליחה לגייס פרויקטים של למעלה מ-3,000 יח"ד במיקומים האטרקטיביים ביותר בעיר ללא הפסקה

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
מטמון כהן 8-10 ושרת 15
מטמון כהן 8-10 ושרת 15
מטמון כהן 8-10 ושרת 15 צילום: הדמייה: אלכס לומינוב
מטמון כהן 8-10 ושרת 15 צילום: הדמייה: אלכס לומינוב
נעם גל, בשיתוף יעז התחדשות עירונית
תוכן שיווקי

בקבוצת "יעז" זיהו לאן הרוחות נושבות ולפני כעשור, כשההתחדשות העירונית עוד הייתה בחיתוליה, מנכ"ל החברה תומר רייפמן, הקים חברת־בת בתחום ההתחדשות העירונית: "יעז התחדשות עירונית", אשר גייסה במהלך השנים עשרות פרויקטים, בעיקר באזור תל אביב ונחשבת כיום לחברה מובילה בתחום בעיר. לאחר שמסרה ואכלסה פרויקטים מוצלחים למאות דיירים מרוצים, החברה כבשה וממשיכה לכבוש את אזורי הביקוש החמים ביותר בתל אביב, עיר שמשנה את פניה ועוברת מתיחת פנים המורגשת בכל פינה. תל אביב מתחדשת. לאור גדילתה הטבעית של האוכלוסייה, נוצר הצורך המובהק להתחדשות עירונית, בכל הארץ, בוודאי בתל אביב.

בתחילת התהליך, השחקנים הרציניים בשוק נרתעו מלהיכנס לתחום של ההתחדשות העירונית ומי שהעזו לקחת פרויקטים היו "קבלני חתימות" בלבד, ללא רזומה או ידע וכמובן ללא ניסיון בבנייה, לאחר מכן אותם קבלני חתימות חיברו לפרויקט קבלן מבצע. הפער בין שני הגופים השונים הותיר את הדיירים והרוכשים בין הפטיש לסדן ורבים מהם נותרו מתוסכלים, בין היתר בשל חסכון בעלויות מצד הקבלן המבצע, שמביא לבנייה פחות איכותית.

רייפמן הבין שיש בידו את היכולת להביא את הניסיון עתיר השנים של קבוצת יעז בבנייה והקים חברת בת שהיום עתידה לאכלס למעלה מ-3,000 יח"ד בעיר "כמו כל עיר משמעותית בעולם, הגיע תורה של תל אביב להתחדש ולהיות בית למשפחות חדשות רבות שרוצות להיות חלק מהעיר המבוקשת ביותר בארץ", אומר רייפמן.

לחברת יעז ניסיון עשיר וידע של למעלה מ־50 שנה ביזום ובביצוע פרויקטים משמעותיים בתחומי תשתיות, בנייה ציבורית, עבודות ביטחוניות, בנייה למגורים, שימור מבנים ועוד. כל זאת הופכת את קבוצת יעז לשחקנית בולטת וחזקה בענף הנדל"ן בעיר. "לאחר ההבנה שדיירים ורוכשים רבים מרגישים חוסר מחויבות כלפיהם ולא חשים בטחון בקבלן מבצע, לאור מקרים של פשיטות רגל של קבלנים מבצעים, הבנו כי קיים צורך לתת מענה מקיף כחברה שהיא יזמית ומבצעת כאחד", מסביר רייפמן.

מרים החשמונאית 32-34
מרים החשמונאית 32-34
מרים החשמונאית 32-34 צילום: הדמייה: אלכס לומינוב
מרים החשמונאית 32-34 צילום: הדמייה: אלכס לומינוב

יעז היא חברה ערכית, מנוסה ומקצועית, המביאה חשיבה יזמית יצירתית, פרי ניסיון של שנים. הפרויקטים המרהיבים שהקבוצה יזמה וביצעה, לצד חוסן פיננסי יוצא דופן, מבטיח שקט נפשי וביטחון מלא לכל אורך התהליך ועד מסירת הדירה.

החברה מסרה מאות יחידות בתל אביב, כמו הפרויקט בדוד ילין 7, שמאוכלס בימים אלו, במיקום הנחשק, בסמוך לכיכר המדינה; הבניין ההיסטורי לשימור באחד העם 32, המהווה דוגמה חיה לשימור המבנה המקורי לצד אדריכלות יוצאת דופן והבניין במוהליבר 29, בניין לשימור מחמיר - מהמבנים היפים והמרהיבים בעיר.

הכרה בעוצמתה ובניסיונה של יעז בתחום הנדל״ן ניתן למצוא בשותפות שנחתמה לאחרונה בין הגופים המוסדיים הגדולים בישראל, וביניהם: בנק לאומי, מיטב ,IBI חברת הביטוח הפניקס, בית ההשקעות מור השקעות ועוד, דרך קרן ההשקעות האמריקאית קומיוניטי פאנד (Community Fund) שרכשה 49% ממניות יעז התחדשות עירונית. ההשקעה בוצעה ללא הלוואה והיא צפויה להגדיל את היקף הפעילות והפרויקטים אשר יבוצעו על ידי יעז בשנים הקרובות בתל אביב ומחוצה לה .

"ההשקעה של הגופים המוסדיים הגדולים בישראל בחברה מהווה הבעת אמון מובהקת ביכולותיה של יעז ובניסיונה העשיר בתחום ההתחדשות העירונית", אומר רייפמן.

נוכחות חסרת תקדים במקומות הנחשקים ביותר בעיר

אחד המתחמים התוססים ביותר בתל אביב, לפחות בכל הנוגע להתחדשות, הוא הצפון החדש שבלב אזור הביקוש של תל אביב. מעבר ליתרון המיקום לצד בנייתה של הרכבת ההקלה, בעיקר הקו הירוק שיעבור לאורך רחוב אבן גבירול, האזור עצמו מאוד מבוקש על ידי משפחות צעירות שרוצות להיות חלק מהאזור הצעיר שמשנה את פניו.

קבוצת יעז מובילה ומחזיקה בעשרות פרויקטים באזור זה, שחלקם כבר נמסרו, חלקם בבניה ואחרים בשלבי תכנון.

מרים החשמונאית 32-34 הוא דוגמה לפרויקט הנהנה מאחד הלוקיישנים הטובים ביותר של תל אביב - בסמיכות לפארק הירקון. הפרויקט שנמצא בשיווק תוכנן על ידי האדריכל אילן פיבקו ויכלול 37 דירות ברמת גימור ותכנון גבוהה, על פני שמונה קומות.

מדובר בבניין פינתי שנושק לרחובות יונתן הוופסי ושלומציון המלכה. אדריכלות יפהפייה, אווירה משפחתית וקסומה, המון ירוק וזמן שכאילו עומד מלכת במיוחד למען דיירי הרחוב, כדי שיוכלו לעצור ולנשום עמוק. בכמה צעדים לכל כיוון תגיעו ישר ללב העניינים: החנויות הססגוניות של אבן גבירול ומתחם בזל ממערב, פארק הירקון ובתי הקפה התוססים של יהודה המכבי מצפון, חנויות היוקרה של כיכר המדינה מדרום ומוסדות החינוך האיכותיים ממזרח, תוסיפו לזה את הנגישות לתחבורה הציבורית, והקרבה לצירי תנועה בינעירוניים ראשיים.

פרויקט נוסף שמושך תשומת לב רבה בימים אלה הוא רחוב ברנדיס 6, שקיבל בימים אלו היתר בנייה ויוצא לדרך. "מדובר בפרויקט פרמיום שמציב רף חדש לנו בפרט ולהתחדשות העירונית בעיר בכלל", מפרט רייפמן. הפרויקט בן שמונה קומות ובו 19 דירות – מדירות 3,4 ו-5 חדרים ועד דירות גן ופנטהאוזים מפנקים ומרהיבים. לדבריו, כמו בכל הפרויקטים של יעז, גם כאן מדובר בפרויקט עם תכנון מוקפד - של משרד "זית לב אדריכלים" אשר מתכננים עבור יעז גם את מתחם מטמון כהן 6-8-10 ושרת 15 המרהיב בקרבת כיכר המדינה, שיוצא לשיווק ממש בימים אלו.

רייפמן מציג את הפרויקט: "אנו בונים מתחם שלם ובו ארבעה בניינים כמעט זהים בנראותם, עם דירות אשר יתוכננו בהקפדה רבה תוך ניצול נכון של השטח ויצירת דירות מעוצבות, רחבות ונעימות. תמהיל הדירות כולל דירות גן, דירות 3,4, ו-5 חדרים ופנטהאוזים מפנקים".

הפרויקט ממוקם בפינה קסומה, באחד מהרחובות הצידיים הסובבים את כיכר המדינה, רחוב אינטימי וטובל בירוק המתהדר במבנים קטנים לצד אדריכלות חדשה ומרהיבה, במרחק קצר מהכיכר, מבתי הקפה של אבן גבירול, ממרכזי תרבות, אומנות, קולינריה ובילוי.

טביעת רגל בכל שכונה

אין כמעט שכונה או מיקום בתל אביב שבו לא ניתן להיתקל בפרויקט של קבוצת יעז: בצפון הישן, ממערב לאבן גבירול וכולל את הרחובות הנחשבים בעיר, בו נושא ההתחדשות העירונית החל להתעורר רק לאחרונה; שכונת בבלי, בלב הצפון החדש; דרום תל אביב, שם בולטת הפעילות של יעז בקידום מתחמים שלמים של פינוי בינוי; ברמת החייל - בה מורגשת תנופה של התחדשות, יוזמת החברה פרויקטים רבים ועוד.

"אנו רואים בתחום ההתחדשות העירונית פעילות אסטרטגית של החברה, שצפויה להצעיד את יעז קדימה בעשורים הקרובים. ההיכרות העמוקה ורבת השנים שלנו עם העיר תל אביב תרמה רבות לצמיחתנו כאחת החברות המובילות בתחום בעיר, והיותנו חברת יזמית ומבצעת מקנה ללקוחות כתובת ובית. העוצמה, הייחודיות והניסיון שלנו מאפשרים לנו להציע תהליך מקצועי, מסונכרן ואיכותי לטובת בעלי ורוכשי הדירות, לצד בנייה איכותית ללא פשרות", מסכם רייפמן.

למעבר לאתר >>

בשיתוף יעז התחדשות עירונית

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    ישראלים שנתקעו בקפריסין מתכוננים לעלות לשיט חילוץ בנמל לימסול, במהלך מבצע "עם כלביא" בשנה שעברה

    רגב רצתה להחזיר ישראלים באונייה מקפריסין, וגילתה ש"הצוות פרו־פלסטיני"

    יפעת ראובן
    מצר הורמוז באיראן, תמונה אווירית מדצמבר 2023

    המלחמה מאיימת להמיט משבר גלובלי על הכלכלה העולמית

    ניו יורק טיימס
    כריסטין לגארד, נשיאת הבנק המרכזי האירופי עם ג'רום פאואל, יו"ר הפד, 2019

    בעקבות המלחמה עם איראן: הסיכון שמרעיד את השווקים ברחבי העולם

    דפנה מאור
    IRAN-CRISIS/

    המלצה יוצאת דופן, באמצע הלילה, רגע לפני המתקפה: לקנות דולר, למכור שקל

    איתן אבריאל
    הר יונה נוף הגליל

    "הם קובעים פה את המחירים. באים לקבלנים וקונים 100 דירות בבת אחת"

    טלי חרותי-סובר
    015960

    רק 70 איש ייהנו מ-100 מיליון שקל: העסקה שקורעת את עמק חפר