חיפוש

בונים את העיר

הפרויקטים שמשנים את פני תל אביב-יפו

על תאוצת הבנייה והסטנדרטים שמשנים את חוויית המגורים בתל אביב-יפו, יכולים להצביע הפרויקטים הבולטים בעיר

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
יחזקאל 34 ברובע 3 בצפון הישן של תל-אביב | הדמיה: משרד אדריכלים: "החדר" הדמיה להמחשבה בלבד
יחזקאל 34 ברובע 3 בצפון הישן של תל-אביב | הדמיה: משרד אדריכלים: "החדר" הדמיה להמחשבה בלבד
יחזקאל 34 ברובע 3 בצפון הישן של תל-אביב איור: משרד אדריכלים: "החדר" הדמיה להמחשבה בלבד
יחזקאל 34 ברובע 3 בצפון הישן של תל-אביב איור: משרד אדריכלים: "החדר" הדמיה להמחשבה בלבד
TheMarker
תוכן שיווקי

בשיתוף Boulevard Blue Zone, PREMIUM TLV, שטבן בע"מ, נתנאל התחדשות עירונית

מנתוני הלמ"ס לשנת 2024 עולה כי מחוז המרכז, הכולל את תל אביב, מוביל בהתחלות הבנייה עם 21.4%. באותה השנה נרשם גם שיא בהתחדשות עירונית בתל אביב: 62% מסך הבנייה בעיר. על תאוצת הבנייה בעיר, יכולות להעיד כמה מהשחקניות המרכזיות בשוק הנדל"ן בעיר.

עקרונות WELLTECH עד לדירה

קומת WELLNESS | עיצוב פנים נוימן חיינר אדריכלים
קומת WELLNESS | עיצוב פנים נוימן חיינר אדריכלים
קומת WELLNESS צילום: עיצוב פנים נוימן חיינר אדריכלים
קומת WELLNESS צילום: עיצוב פנים נוימן חיינר אדריכלים

איך זה מרגיש לגור בעיר וליהנות בכל יום מהשירותים של מלון בוטיק? Boulevard Blue Zone מציע לתושבי תל אביב דרך חיים אחרת. מדובר דירות בבנייני בוטיק עם גישה ישירה למרכזי WELLNESS במרחק הליכה מהבית: חדרי כושר, ספא וחללי מדיטציה, לצד קולנוע פרטי, חללי עבודה ולאונג' עסקי. אליהם מתווספים שירותי קונסיירז', ניקיון, שליחויות ואפילו דוג־ווקר. כל השירותים זמינים בלחיצת כפתור באפליקציה ייעודית, ההופכת את היום-יום לנוח, פשוט ובריא יותר. את השפה העיצובית והחוויה הכוללת מוביל המעצב הבינלאומי סער צפריר, שהביא את עקרונות WELLTECH עד לדירה עצמה: מערכות טיהור אוויר ומים, תאורה טבעית, אקוסטיקה שקטה ותכנון המעמיד את איכות החיים הבריאה במרכז. Boulevard Blue Zone אינו רק מקום לגור בו, אלא הזמנה לאורח חיים חדש, מלא בהשראה, רוגע ואותנטיות, שבו העיר כולה הופכת לבית שמאפשר לחיות טוב יותר, כל יום מחדש.

סטנדרט חדש בשיווק דירות היוקרה

PREMIUM TLV, בניהולו של שלומי בן ישי, הוא משרד הבוטיק המוביל בתל אביב לשיווק של דירות יוקרה ופרויקטים חדשים בצפון הישן ובמרכז תל אביב, עם מכירות בהיקף מרשים של כ-300 מיליון שקל בשנה.

המשרד מציב רף חדש בשוק הנדל"ן התל אביבי ומעניק שירות פרימיום שלא היה מקובל עד לשנים האחרונות. המשרד בוחר ללקוחותיו פרויקטים מיוחדים בקפידה רבה ובמיקומים הטובים ביותר.

כיום משווק המשרד 12 פרויקטים בשיווק בלעדי. המשרד מלווה את הרוכשים באופן אישי, החל משלב החיפוש וההתלבטות, ועד לקבלת המפתח.

PREMIUM TLV מספק פגישות ייעוץ עם אדריכלי פנים מובילים וכן פגישות ייעוץ עם עורכי דין ויועצי משכנתאות בעלי ניסיון מוכח, לצורך חוויית רכישה בטוחה ונעימה.

בן ישי, בעל ניסיון של כ-30 שנה בתחום, שימש בעבר יועץ בכיר לחברות בנייה. הוא הקים את PREMIUM TLV לפני 11 שנה במטרה להעניק ללקוחות יתרון ברור ברכישת דירת יוקרה – ומאז הפך לשם נרדף למצוינות, מקצועיות ואמינות.

איכות, קהילה ועתיד בתוך העיר

חברת שטבן בע"מ, בהובלתו וניהולו של שאול שטקלר, פועלת בענף הבנייה וההתחדשות העירונית כבר יותר מ-20 שנה. שטבן היא חברה יזמית וקבלנית המובילה פרויקטים מגוונים, החל מבנייני בוטיק ועד מיזמי התחדשות עירונית.

בין הפרויקטים האחרונים: מורדי הגטאות 4-6, גולומב 29–31 וקק"ל 23א' בגבעתיים; דן שומרון 3 ברמת גן; משה שרת 40 בתל אביב. כל אלו תוכננו מתוך חזון לייצר סביבת מגורים איכותית, המחזקת את המרקם הקהילתי ומעניקה תחושה של בית ושייכות.בפרויקט הדגל, עמק ברכה 28–30 בשכונת נחלת יצחק בתל אביב, ממשיכה שטבן את דרכה, יוצרת חוויית מגורים אורבנית במיקום מיוחד, תוך תכנון מוקפד, מפרט מכר בסטנדרט גבוה ודגש על איכות חיים וקהילה.

הזדמנות יוקרתית בלב תל אביב

פרוייקט שטרוק 7-9 תל  אביב | הדמיה: טל אלימלך
פרוייקט שטרוק 7-9 תל  אביב | הדמיה: טל אלימלך
פרוייקט שטרוק 7-9 תל אביב איור: טל אלימלך
פרוייקט שטרוק 7-9 תל אביב איור: טל אלימלך

חברת "נתנאל התחדשות עירונית", המתמקדת במגורי יוקרה בתל אביב, מזמינה אתכם להתחדש בדירה בפרויקט הבוטיק החדש "שטרוק 7-9", בלב התוסס והיוקרתי של תל אביב. הפרויקט נמצא במיקום מעולה, מול גן העיר וכיכר רבין, מרחק פסיעה מרחוב אבן גבירול השוקק עם שפע מסעדות, בתי קפה, מגוון חנויות, בנקים ומרכזי תרבות. במרחק הליכה קצר תוכלו ליהנות מלב חיי התרבות של תל אביב בבית האופרה, התיאטרון הקאמרי ומוזיאון תל אביב לאומנות.

פרויקט היוקרה מורכב משני בניינים יפהפיים בני שבע קומות, בכל אחד מהם 15 דיירים בלבד, ורק שתי דירות בקומה. בבניינים לובי מעוצב, מרפסת שמש וחניה תת קרקעית לכל דירה, ברמת הבנייה הגבוהה ביותר. לדירות ישנם שלושה כיווני אוויר, עובדה המבטיחה הנאה מאור ואוויר מרובים.

בשיתוף Boulevard Blue Zone, PREMIUM TLV, שטבן בע"מ, נתנאל התחדשות עירונית

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    פטאיה. "כשכסף גדול וזר מגיע למקום עני ויש וניצול נשים, זו קרקע פורייה לפשיעה"

    מתחיל במין, נגמר בנדל"ן: כך גן העדן של תאילנד יכול להתהפך בשנייה

    קים לגזיאל
    אורנה קליינמן, מנהלת מרכז הפיתוח של SAP וגד רביד, יו"ר ועד עובדי SAP

    ועד יקר, אנחנו הייטק. לכו חפשו במקום אחר

    שלומית לן
    דירה למכירה

    "לא מכרו להם דירות, אלא חלומות": הישראלים שמבצעי 90/10 קרסו עליהם

    סימי ספולטר
    גיא מנור

    "החזר המשכנתא הוא 12 אלף שקל. אם הייתי שוכר דירה הייתי משלם סכום דומה"

    מיכל פלטי
    אילוסטרציה. "מרגע שמספרי ההגירה יעברו סף מסוים – שינוי הכיוון יהיה קשה עד בלתי אפשרי"

    רובם מעל גיל 40 ולמדו בישראל: "קפיצה דרמטית בעזיבת רופאים"

    שיר אנגל
    אולפן ערוץ 13

    קבוצת ההייטקיסטים, התכוננו: לא רק קניתם ערוץ, אלא גם פתחתם חזית