חיפוש

"קניות אונליין לא עונה על הצורך בחוויה חברתית"

משתתפי הפאנל "מגמות ותחזיות: עתיד ענף הקמעונאות והאיקומרס בישראל" מתייחסים להשפעת הקורונה כזרז של פעילות מקוונת, ומסבירים את החשיבות של האיזון בין הנגישות לצרכנים באונליין ובחנויות הפיזיות להצלחת העסק

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
גלי לויטה ליבוביץ, תוכן שיווקי
תוכן שיווקי

"רצפת המכירה נשארה רלוונטית גם לאחר עידן הקורונה. מדובר כיום על תמהיל של 20% רכישות אונליין ו-80% שמבוצעים בחנות הפיזית, תמהיל שכל שחקן ריטייל צריך לנהל איתו דיאלוג", אומר שחר תורג'מן, יו"ר התאגדות רשתות המסחר והאופנה בלשכת המסחר ויו"ר דירקטוריון קבוצת בריל, בפאנל מגמות ותחזיות, שהתקיים בוועידה לקמעונאות ומסחר אלקטרוני של TheMarker Labels. בפאנל התייחסו בכירי ענף התעשייה והמסחר למגמות ותחזיות שמאפיינות את השוק כיום, ולחשיבות ההיברידיות שנותנת מענה לרב ערוציות.

משתתפי הפאנל "מגמות ותחזיות:
משתתפי הפאנל "מגמות ותחזיות:
משתתפי הפאנל "מגמות ותחזיות: צילום: ליאת מנדל
משתתפי הפאנל "מגמות ותחזיות: צילום: ליאת מנדלתוכן שיווקי

לדברי אורן רווח, יו"ר קבוצת אסתי לאודר ישראל וחבר נשיאות לשכת המסחר, תל אביב: "כל מותג צריך לדאוג שכל ערוצי ההפצה יהיו פתוחים ושאותה חוויה תעבור בכל הפלטפורמות. הצרכנים הם שקובעים את הטון, ואחריות הארגון היא להיות נגיש לצרכן בכל צורה אפשרית, ולוודא שהוא נשאר אטרקטיבי גם בכל הקשור למשלוחים — מבחינת מהירות, תגובתיות ושירות הלקוחות".

אהובה תורג'מן, מנכ"לית ומבעלי קבוצת BBB אמרה כי "בתקופת הסגרים התגמשנו ופתחנו מוקד הזמנות לכל המותגים שלנו, ולמדנו שעלינו לצמצם את השטחים הפיזיים. הדבר הוביל לבניית קונספט חדש 'מוזס שופ' שנותן מענה להגברת ההזמנות אונליין ולתרבות הבילוי שהשתנתה ומלווה אותנו גם כיום".

"גיא אבן, סמנכ"ל שיווק דיגיטל וחדשנות מליסרון (קניוני עופר) סיפר כי הקורונה חידדה את הצורך בחוויה פיזית: "בסיום הסגרים ראינו נהירה לקניונים ורצון בחוויה חברתית שהאונליין לא יכול לתת. לכן חשוב להציע קמעונאות היברידית"."

שגיא סטוניס, יזם ומומחה לעולמות האיקומרס והדאטה אמר כי "לא כל העסקים והסגמנטים צלחו את הקורונה, אף שעבור אחרים היא שימשה זרז למעבר לאונליין ואפשרה לחברות רבות שבנו מערך תפעולי נכון להצליח גם בהמשך. למעשה, פעילות האיקומרס נהפכה בתקופה זו למהותית בהיקף המכירות של הארגון".

מנחה: מתן חודורוב, הפרשן הכלכלי, חדשות 13; בהשתתפות אורן רווח, יו"ר קבוצת החברות אסתי לאודר ישראל וחבר נשיאות לשכת המסחר, תל אביב; שחר תורג'מן, יו"ר התאגדות רשתות המסחר והאופנה בלשכת המסחר ויו"ר דירקטוריון קבוצת בריל; אהובה תורג'מן, מנכ"לית ומבעלי קבוצת BBB; שגיא סטוניס, יזם ומומחה לעולמות האיקומרס והדאטה; גיא אבן, סמנכ״ל שיווק, דיגיטל וחדשנות, מליסרון (קניוני עופר)

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    כנס בהשתתפות הרב רפאל מאמו. גם אם לרב אין "חצר", אין ספק כי הוא משמש כמנהיג או בר־סמכא לקהל מעריצים ונועצים

    3,000 אורחים נתנו 3.5 מיליון שקל: גם המדינה תקבל צ'ק מהחתונה של בן הרב

    אפרת נוימן
    תיקונים בתשתיות החשמל הפגועות בגארי, אינדיאנה

    12 ימים בלי חשמל, בלב המדינה העשירה בעולם

    ניו יורק טיימס
    בורסת ניו יורק. אי אפשר לדעת לאן תלך הריבית

    פרשנותפרשנות

    שוק האג"ח נופל — האם עכשיו זה הזמן להיכנס?

    ג'ף זומר
    ,
    ניו יורק טיימס
    עידן וולס

    "אגרסיבי, יהיר - ולא רואה בעיניים": מעוזר אישי למולטי-מיליונר

    ענת ג'ורג'י
    בית למכירה

    "הבנתי ששווה לחכות, כי מה שקורה עכשיו זו רק תחילת המפולת"

    שלומית צור
    סטודנטים במפגש של מועדון השקעות

    250 מועמדים, רק 60 מתקבלים: השיעור הכי מתגמל באוניברסיטה