חיפוש

זֵן ואמנות ניהול הריזורט

מאחורי חוויית השירות הייחודית, תחושת היוקרה והנינוחות שממנה נהנים דיירי הריזורט ליבינג SEA ONE, עומדים תודעת אירוח גבוהה וצוות שנבחר בקפידה. סהר טל, מנכ"ל הריזורט, מציג את פילוסופיית השירות שמנחה אותו, מספר על האמנות שבניהול התפעולי המורכב וקובע: "הכל מתחיל ונגמר באנשים, בצוות ובחיבור האנושי"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
מתחם הקבלה של הספא ב-SEA ONE  | צילום: אורנים
מתחם הקבלה של הספא ב-SEA ONE  | צילום: אורנים
מתחם הקבלה של הספא ב-SEA ONE | צילום: ערן תורג'מן
מתחם הקבלה של הספא ב-SEA ONE | צילום: ערן תורג'מן
יואל צפריר
תוכן שיווקי

התחושה של רבים שמגיעים לראשונה ל-SEA ONE היא של נחיתה בסט הצילום של הסדרה האייקונית "הלוטוס הלבן". ריזורט בריאות וספא אולטרה-יוקרתי. הכל נראה טבעי, נינוח ואלגנטי: העיצוב המדויק, הפטיו עתיר הצמחייה הירוקה, המדים הממותגים של הצוות, פרחי הנוי באגרטלי הזכוכית הגדולים, המשולבים כמעשה אמנות, ואפילו הניחוח הייחודי שפותח במיוחד עבור הריזורט ליבינג.

סהר טל, מנכ"ל SEA ONE | צילום: קרין מגן
סהר טל, מנכ"ל SEA ONE | צילום: קרין מגן
סהר טל, מנכ"ל SEA ONE | צילום: קרין מגן
סהר טל, מנכ"ל SEA ONE | צילום: קרין מגן

מה שמאפשר את החוויה הזו הוא שילוב נדיר בין ניהול מלונאי פרימיום לבין מנעד רחב של מתקנים ושירותים שאין כדוגמתו בישראל. זה מתחיל עם מתחם Wellness ובריכות, שכולל בריכת אינפיניטי מול הים, בריכה מקורה, בריכת ילדים, ספא יוקרתי, ג'קוזי, סאונה רטובה ויבשה, חדרי טיפולים ומעקב רפואי צמוד ונמשך עם מתחם כושר מתקדם עם מאמנים מוסמכים ושיעורים מגוונים, סטודיו פילאטיס מכשירים ייעודי, וסטודיו יוגה.

ומה בצד הקולינרי? בריזורט פועלים בר ומסעדת Roof Top יוקרתית המשקיפה אל האופק, המאפשרים חוויית אירוח מושלמת שיכולה להתאים למשפחה ולחברים. יש גם שלל אפשרויות למי שממשיכים לעבוד, כולל טרקלין עסקים עם חדרי ישיבות ומתחם Workspace, ספרייה ומשרדים פרטיים. בתחום הפנאי והאמנות מציע הריזורט אולם אירועים להופעות, חדרי הרצאות ואולם קולנוע פרטי להקרנות סרטים, לצד גלריה לאמנות עם תערוכות מתחלפות באוצרות הריזורט וכן סטודיו לאמנות וכיתות לימוד המיועדות לסדנאות, חוגים והעשרה.

מחויבות טוטלית
מאחורי החוויה הכוללת הזו, על שלל הפסיליטיס והשירותים, פועל מנגנון תפעולי מורכב במיוחד ומערכות תשתית, שמנוהלים על ידי אנשי מקצוע ובראשם סהר טל, מנכ"ל הריזורט.

טל מביא עימו ל-SEA ONE ניסיון עשיר וייחודי של למעלה משני עשורים בענף המלונאות והאירוח. את דרכו המקצועית החל בעיר אילת, שם שילב בין לימודים בשלוחת אוניברסיטת בן-גוריון לבין עבודת שטח תובענית ברשת ישרוטל. בהמשך התקדם לתפקידי ניהול בכירים ברשתות בתי מלון מהמובילות בישראל, כולל תפקיד ניהול מחלקת יחסי הציבור במלון "דיוויד אינטרקונטיננטל" בתל אביב וניהול בתי מלון של רשת WEST (שנרכשו על ידי ישראל קנדה וממותגים היום כרשת בראון). כמו כן פתח את מלון PLAY של קנדה ישראל וניהל את מלון הבוטיק הנחשב "גורדוניה" במעלה החמישה, שקבע סטנדרט חדש של אירוח.

הניסיון המצטבר בניהול מתחמי יוקרה מלונאיים עיצב אצל טל תפיסה נחרצת על מהות השירות: "אתה חייב להיות מארח בדמך. הוספיטליטי זו אינה עבודה רגילה של תשע עד חמש; זו מחויבות טוטלית, לילות כימים. יזם יכול לבנות ארמון מזהב ומשיש, אבל בלי אנשים ונשמה - זה יישאר פיל לבן. הכל מתחיל ונגמר באנשים, בצוות ובחיבור האנושי".

צוות מקצועי עם רקע מלונאי
סוגיית הצוות מקבלת משנה תוקף על רקע האתגר חסר התקדים בגיוס עובדים בענף - מגמה שהחלה בתקופת הקורונה והחריפה עם פרוץ המלחמה. עם זאת, טל יודע לספר ש-SEA ONE מצליח לגייס ולשמר כוח אדם איכותי בזכות מודל ייחודי של יציבות תעסוקתית ותרבות ארגונית מעצימה.

"להחזיק עובדים מצוינים זה לא רק עניין של שכר - זה עניין של יחס, תרבות ארגונית ואווירה", הוא מסביר. "אנחנו שמים את רווחת העובדים במרכז, דואגים להם, מעבירים אותם הכשרות מקצועיות והשתלמויות תפעוליות תקופתיות. כשהצוות מרגיש שאנחנו רואים אותו ושאכפת לנו ממנו, הוא מעניק את הלב והנשמה לדיירים. הרקע העשיר של הצוות בעולמות המלונאות מאפשר לו לספק יחס אישי ותודעת שירות גבוהה ברזולוציה של מלונות יוקרה".

טל מזכיר שניהול הריזורט מייצר אתגר גדול יותר מניהול מלון רגיל או מגדל מגורים: במלון, האורחים מתחלפים מדי כמה ימים, בעוד שב-SEA ONE מדובר בדיירי קבע שדורשים רמת שירות רציפה, יציבה ובלתי מתפשרת. "הצוות שעובד מאחורי הקלעים משקיע מאמץ אדיר", אומר טל, "והסיפוק הכי גדול שלנו הוא לראות את האנרגיה של החופש, השקט הנפשי והחיוך של הדיירים ביום-יום".

אפס כאבי ראש, 100% שירות
אחד היתרונות הבולטים של SEA ONE הוא השחרור המוחלט של הדיירים מדאגות תחזוקה. "בבית מגורים רגיל או במגדל יוקרה, כשיש תקלה במזגן או שהאינטרנט נופל, הדייר צריך לחפש טכנאי, לתאם מועד ולהמתין שעות", מסביר טל. "אצלנו הדייר לא צריך לחפש אף אחד. יש לנו צוות רב-תחומי זמין, שמתכלל את כל סוגי התקלות ומחזיר את המערכת לפעילות תקינה תחת אחריותנו המלאה".

לדבריו, הנהלת הריזורט, בראשות שירה אורן-נחמיאס, המשנה למנכ"ל קבוצת אורנים, שבנתה ומתפעלת את הריזורט, הנהיגה מדיניות שירות נוקשה וסדורה להבטחת שגרה רציפה. "אם יש תקלה מורכבת שפתרונה דורש זמן - כמו מזגן שהתקלקל בקיץ - אנחנו לא משאירים את הדייר להסתדר לבד. המדיניות שלנו היא לספק חלופה מיידית, ובעת הצורך נעביר את הדייר לדירה מרוהטת אחרת במתחם עד שהתקלה תתוקן במלואה".

בנוסף, הריזורט מעניק לדייריו מעטפת תחזוקה מקיפה. זה כולל ניקיון יסודי של הדירות פעם בשבוע (עם אפשרות להרחבה), שירותי כביסה וטיפול מונע בכל מערכות הבית, במטרה להסיר מהדיירים כל דאגה ומועקה.

רמה גבוהה ביותר של ביטחון אישי
מבני הריזורט הם מהמתקדמים והמורכבים בתחום המגורים בישראל, והם כוללים מערכות משוכללות של בקרת מבנה ומצלמות היקפיות בכל השטחים הציבוריים בפרויקט. כדי לנהל מערך כזה ללא תקלות, הוקם במתחם חדר בקרה מרכזי, למעשה חמ"ל שליטה הפועל סביב השעון. "מערכת הבקרה יודעת הכול ברגע שאירוע מתרחש", מפרט טל. "אם מישהו נתקע במעלית או זקוק לסיוע רפואי, המענה הוא מיידי. הכול מנוהל באופן סדור המבטיח רמה גבוהה ביותר של ביטחון אישי, דיסקרטיות ושקט נפשי, כל זאת מבלי לפגוע באווירת החופש והלייף-סטייל של הריזורט".

"בסופו של דבר, כל הטכנולוגיה, המתקנים והעיצוב היוקרתי הם רק התשתית. הלב האמיתי של המקום הזה הוא האנשים", מסכמת שירה אורן-נחמיאס. "להוביל פרויקט בסדר גודל כזה מחייב מנהיגות יוצאת דופן. סהר טל הוא נכס יקר מפז עבורנו ועבור הדיירים. הניסיון המלונאי העשיר שלו, השקט, הלב הפתוח והיכולת לראות כל אדם וכל פרט קטן - הם שיוצרים את המארג הייחודי של הריזורט. זה מה שמאפשר לדיירים שלנו לקום בכל בוקר, להרגיש בבית וליהנות מחוויית אירוח ברמה גבוהה, בראש שקט ובשלווה מוחלטת".

בשיתוף קבוצת אורנים

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    ששי ששון

    "אני לא יכול לעבוד באופן ספייס": 160 אלף איש התאיידו משוק העבודה

    סיון קלינגבייל
    יגאל פיטשון ואישתו בעת טיול בגרמניה

    "אמרו לנו שזה כמו לקנות דירה בפ"ת": המשקיעים שנאבדו ביער השחור

    שלומית צור
    רחוב טקשיטה בטוקיו

    "הישראלים מגיעים ליפן ומרגישים שהכל זול ומשתלם"

    מאיה גז
    סוחרים בבורסת ניו יורק. כשאג"ח ארה"ב נסחרות בתשואה ברמה כזו, המשקיעים מגלים עניין

    "כשאפשר לקבל על אג"ח של גוגל 7% — אולי אין סיבה לקנות את S&P 500"

    אסא ששון
    אונייה של חברת צים. החברה המקורית צפויה להיעלם

    משרד ראש הממשלה מוריד מהפרק את עסקת צים

    נתי טוקר
    בניינים בבת ים

    "אנשים רוצים דאטה": נפתחה הגישה למאגר של 3.8 מיליון עסקות נדל"ן