חיפוש

על גגות דרום תל אביב

פרויקטי מגורים יוקרתיים וחווייתיים קמים באזורים בדרום תל אביב, שסומנו כבר כ"נווה צדק הבאה". אנחנו מציצים אל דירות הפנטהאוז היוקרתיות בפרויקטים שיעצבו מחדש את אזור דרום העיר

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
פרויקט המגורים Julie  הממוקם ברחוב הרצל 91 בפלורנטין
פרויקט המגורים Julie  הממוקם ברחוב הרצל 91 בפלורנטין
פרויקט המגורים Julie הממוקם ברחוב הרצל 91 בפלורנטין
פרויקט המגורים Julie הממוקם ברחוב הרצל 91 בפלורנטין
לימור קלר, בשיתוף יובלים סיטי בוי
תוכן שיווקי

אם עד לא מזמן אזור דרום תל אביב נחשב לאחות החורגת, המוזנחת והפחות מבוקשת של אחת מהערים היקרות בעולם – התמונה הזו משתנה. אזור דרום תל אביב מתחדש, מתפתח וצובר ביקושים גוברים למגורים. הקרבה למרכז העיר תל אביב מושכת משקיעים לדרומה, ופריחתם של קומפלקסים חדשים מביאים אליה יוקרה, תהליך שימור של מבנים היסטוריים, וסצנת בילוי ופנאי שלא נופלות מבירות עולמיות מובילות.

בין הפרויקטים הבולטים שמשרטטים את גבולות הסיטי הבאה של תל אביב, נמצאים ארבעה פרוייקטים ייחודיים של יובלים וסיטי בוי, יזמיות שחיות ונושמות את המרחב האורבני - תאודור וג'ולי ברחוב הרצל, חזנוביץ' בלב פלורנטין ו-The Cube בנחלת בנימין בואכה שוק לוינסקי.

הדובדבן שבקצפת מצוי בקומות העליונות של הפרויקטים הללו: דירות פנטהאוז ייחודיות, יוקרתיות שמאירות את אזור דרום תל אביב באור שונה לחלוטין ממה שאתם מכירים. הנה הצצה למה שמתרחש על גגות תל אביב:

Teodor, הרצל 138

במרחק 10 דקות הליכה מחוף הים של תל אביב, ופחות מכך לשדרות רוטשילד ול"מכה" הקולינרית של שוק לוינסקי וסמטאות הקסומות של שוק הפשפשים - קורם עור וגידים קומפלקס המגורים "תאודור". 160 יחידות דיור בנות שניים או שלושה חדרים ומבחר דופלקסים ופנטהאוזים במפרט יוקרתי ומודרני ייכללו במתחם שני הבניינים שעוצב על ידי אדריכל העל אילן פיבקו. הפרויקט אף כולל פארק אינטימי עם פינות ישיבה ומבנה היסטורי לשימור מהמאה ה-19, בו צפויים להיפתח מסעדה ובתי קפה. דיירי הפרויקט אף יהנו מחנייה פרטית וייחודית.

פרויקט תאודור הרצל 138
פרויקט תאודור הרצל 138
פרויקט תאודור הרצל 138
פרויקט תאודור הרצל 138

דירת הפנטהאוז בפרויקט Teodor היא דירת פרימיום עם מפרט עשיר במיוחד הכולל אבזור עם המותגים המובילים ביותר, בהם מטבחים של המותג schuller, מערכת מיזוג מתקדמת VRF כולל הנמכות תקרה וכלים סינטריים של מותגי יוקרה. הפנטהאוז בן 4 חדרים, כולל גם הנמכות עם תאורה שקועה בתקרה.

גולת הכותרת היא נוף מטריף ושל כ-240 מעלות המשקיף על כל העיר, הים, יפו ואפילו קו הנוף של הרי ירושלים. דירת הפנטהאוז ממוקמת בקומה ה-11 וה-12, פונה לכיוונים מזרח, דרום ומערב, וגודלו 135 מ"ר + 47 מ"ר מרפסת.

המחיר: 12,020,000 שקל. האכלוס בדצמבר 23 ולקונים מוצעים תנאי רכישה נוחים.

The Cube, נחלת בנימין 98-96

פרויקט הבוטיק בן שש הקומות, שעוצב על ידי בר אוריין אדריכלים, ממוקם בליבו של אזור הבילויים, צמוד לשוק לוינסקי ובמרחק דקות הליכה ספורות בלבד מהרכבת הקלה, הקאנטרי החדש של עיריית תל אביב ושדרות רוטשילד. הבניין, שתוכנן, עוצב נבנה בסטנדרט יוקרתי במיוחד, כולל 32 יחידות דיור ויש לו נוכחות יוצאת דופן עם שלוש חזיתות ושתי מעליות זכוכית, תקרות גבוהות של שלושה מטרים וגינת פאטיו פרטית לדיירי הפרויקט, ובה חניית אופניים. בקומת הקרקע ישולבו גם שטחי מסחר שונים. בנוסף, כל קומה בבניין מאובזרת בממ"ק, המנוצל לחללים ציבוריים לרווחת הדיירים.

פרויקט the cube- נחלת בנימין 96-98
פרויקט the cube- נחלת בנימין 96-98
פרויקט the cube- נחלת בנימין 96-98
פרויקט the cube- נחלת בנימין 96-98

שתי דירות הפנטהאוז נמצאות במפלס אחד ולכל אחת מהן שלושה כיווני אוויר עם נוף פתוח המשקיף על כל תל אביב וקו הרקיע הפועם שלה ושוטף את חלל המגורים באור שמש טבעי לאורך שעות היום. הפנטהאוז הראשון המוצע למכירה מתפרש על פני 116 מ"ר + 57 מ"ר מרפסת ופונה לכיווני אוויר דרום, מזרח וצפון. הפנטהאוז השני משתרע על 103 מ"ר + 102 מ"ר מרפסת ופונה לכיווני צפון, מזרח ודרום.

מחיר: 12,020,000 שקל.

חזנוביץ' 12-10

בשכונת פלורנטין התוססת והצבעונית הוקם מתחם מגורים חדש, הכולל שני בניינים בני שש ושבע קומות, בהם 91 יחידות דיור בנות 5-2 חדרים, דירות פנטהאוז ודירות גן. מיקומם משני צדדיו של מדרחוב וגינה פנימית יוצר סביבת מגורים אינטימית לצד גישה לאזור בילויים, מסחר ומוסדות חינוך, וקרבה לשדרות רוטשילד, לפארקים, לגני שעשועים ולנתיבי תחבורה מרכזיים.

פרויקט חזנוביץ 10-12. שני בניינים בגובה 6 ו-7 קומות
פרויקט חזנוביץ 10-12. שני בניינים בגובה 6 ו-7 קומות
פרויקט חזנוביץ 10-12. שני בניינים בגובה 6 ו-7 קומות צילום: אדריכל - בר אוריין אדריכלים
פרויקט חזנוביץ 10-12. שני בניינים בגובה 6 ו-7 קומות צילום: אדריכל - בר אוריין אדריכלים

בפרויקט מוצעות למכירה שתי דירות פנטהאוז. הראשונה ממוקמת בקומה השביעית ופונה לכיוונים מערב, צפון ומזרח. מדובר במרחב מגורים המשתרע על פני 103 מ"ר הכולל מרפסת מרווחת במיוחד שזכתה לכינוי "רבע דונם מרחף" עם שטח של לא פחות מ- 236 מ"ר ומגיעה עם חנייה כפולה. דירת הפנטהאוז מעוצבת ומרוהטת על ידי בר אוריין אדריכלים ברמה הגבוהה ביותר, אך גולת הכותרת נמצאת דווקא בחוץ: הפנטהאוז הייחודי הזה מגיע מאובזר עם בריכת שחייה ענקית המשקיפה לנוף מרהיב של תל אביב, עד לים.

המחיר: 15,500,000 שקל.

דירת פנטהאוז נוספת מוצעת למכירה בקומה השישית, הנהנית מחוויית עיצוב שנעשתה גם היא על ידי בר אוריין אדריכלים. הפנטהאוז בקומה השישית פונה לכיוונים צפון ומערב וגודלו 82 מ"ר ומרפסת של 48 מ"ר.
המחיר: 7,350,000 שקלים.

ג'ולי, הרצל 91

קומפלקס המגורים הייחודי הזה תוכנן על ידי אדריכל אבנר ישר בהשראת האדריכלות האירופאית ומציע שילוב בין תל אביב החצופה לאירופה הקלאסית עם עיצוב מודרני ומושקע בכל דירה, לובי מפואר המשקיף על פטיו פנימי וRoof Top- משותף לרווחת הדיירים.

הדמיה פרויקט ג'ולי - הרצל 91
הדמיה פרויקט ג'ולי - הרצל 91
הדמיה פרויקט ג'ולי - הרצל 91
הדמיה פרויקט ג'ולי - הרצל 91

הבניין ממוקם מעל קומות מסחר ויש בו 152 דירות ותשע קומות, חמישה מפלסי חנייה תת קרקעיים, חדר כושר, בית קפה, חללי עבודה מעוצבים, חדרי כביסה וסטודיו לפילאטיס ויוגה. מפרט הדירות כולל בין היתר מערכת מיזוג מתקדמת VRF, מערכת חשמל חכם דירתית וחלונות יוקרתיים בזיגוג כפול עם צלונים כלואים חשמליים.

בפרויקט הזה קיימות מספר דירות פנטהאוז:

בקומה השישית, מיני פנטהאוז הפונה לצפון ומערב ושטחו כ-52 מ"ר + כ-61 מ"ר מרפסת. מחיר פריסייל: 6,317,000 שקל. מיני פנטהאוז לכיוונים צפון, מערב ומזרח בשטח של כ-82 מ"ר + כ-74 מ"ר מרפסת. מחיר פריסייל: 9,626,000 שקל.

בקומה השמינית מוצעות גם שתי דירות מיני פנטהאוז: האחת פונה לכיוונים צפון ומערב וגודלה 53 מ"ר עם מרפסת של 38 מ"ר. בנוסף, קיימת הכנה לג'קוזי במרפסת. מחיר פריסייל: 6,206,000 שקל. מיני פנטהאוז בשטח של כ-65 מ"ר + 72 מ"ר מרפסת מוצע במחיר פריסייל של 8,523,000 שקל.

בשיתוף יובלים סיטי בוי

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    משמאל: דביר שמש ומיכאל ברקוביץ', מייסדי פליי פרפקט

    מתחת לרדאר: שני יוצאי 8200 פיתחו משחק סוליטר והרוויחו מיליוני דולרים

    אופיר דור
    עצרת תמיכה במנהיג העליון של איראן מוג'תבא חמינאי, טהראן, החודש. "לא החלשת את היריב שלך — אלא סייעת לו להפוך למסוכן, קשוח ובעל מנופי כוח נוספים"

    אחד מחוקרי המלחמה המשפיעים בעולם: איראן עלולה לצאת מהעימות חזקה יותר

    גיא רולניק
    יצחק תשובה

    ההשקעה של תשובה מסתבכת: לוינסקי עופר עשויה להתקשות להחזיר חובות

    יוסף חרש
    יער

    "הזדמנות של פעם בדור" = מגרש מיוער בפלורידה במחיר מנופח

    אפרת נוימן
    אילוסטרציה. הארווי הוא כיום הסטארט-אפ המוביל בעולם בכל הנוגע לפיתוח כלי AI לעורכי דין

    הסטארט-אפ שמשנה את עבודת עורכי הדין שווה כבר 11 מיליארד דולר

    אופיר דור
    מירב סדיקוב

    "אני מסיימת לעבוד ב-3:00, מגיעה למעונות ב-4:00 וב-8:00 אני כבר בשיעור"