חיפוש

מהיחידה לשטח: דובדבן ביצוע מיישמת את ערכי הצבא בעולם עבודות הגמרים

יקי בן אקוט, מנכ"ל חברת דובדבן ביצוע, מספר כיצד ערכים כמו אחריות, מקצועיות ועמידה במשימה מתורגמים לפרויקטי גמרים מתקדמים בעולם הנדל"ן המניב, בזכות עם תכנון אסטרטגי וניהול טכנולוגי

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
יקי בן אקוט - מנכ"ל ומייסד "דובדבן ביצוע" TheMarker Labels
בשיתוף דובדבן ביצוע
תוכן שיווקי

אחד השלבים הקריטיים בהשבחת נכסי משרדים הוא עבודות הגמר ,שהופכות מעטפת בטון לחלל עבודה חכם ומעוצב. יקי בן אקוט, מנכ"ל ומייסד חברת דובדבן ביצוע לעבודות גמרים, התארח בפודקאסט של TheMarker Labes והסביר כי "גמרים זה בעצם המוצר שהופך את המשרד ממעטפת חשופה לרמה שבה עובדים יכולים פשוט להיכנס ולהתחיל לעבוד".

החברה שהקים עם שני שותפיו - כולם יוצאי יחידת דובדבן - צמחה מעבודות שיפוצים קטנות עד לעולמות הנדל"ן המניב והפרויקטים הביטחוניים. "התחלנו עם טנדר וכלי עבודה בידיים", הוא נזכר. "למדנו את המקצוע מלמטה, וכשהגענו לעולם המסחרי הבנו שזה המקום שבו אפשר להביא לידי ביטוי מקצועיות אמיתית וראייה אסטרטגית".

האזינו לפודקאסט:זירת הפודקאסטים של TheMarker Labels

מהיחידה לשטח: חברת דובדבן מיישמת את ערכי הצבא בעולם עבודות הגמרים

זירת הפודקאסטים של TheMarker Labels

מהיחידה לשטח: חברת דובדבן מיישמת את ערכי הצבא בעולם עבודות הגמרים

אורך-- : --זמן0:00

את תפיסת הניהול והאחריות שאימץ מהצבא הוא מתרגם כיום לעולם העסקים: "יש חפיפה בין הערכים שעליהם חונכנו בתור לוחמים - אחראיות ומקצועיות - לבין מה שאנחנו מתמודדים איתו בשטח. התוכניות בשטח, או תוכניות העבודה של פעולה למבצע הן תוכניות. אבל כשאתה מגיע לשטח אתה מתמודד עם דברים אחרים, שהם לא בהכרח מה שהיה בתוכניות, וצריך לתת פתרונות, לפעמים מאוד מהירים, כדי להמשיך לעמוד בזמנים ובתקציב".

הערך המוסף של דובדבן ביצוע, הוא אומר, טמון בהבנת הנדל"ן המניב.אנחנו מבצעים תכנון אסטרטגי לנכס. בעל נכס שהוא רואה חשבון או עורך דין, קנה נכס מניב, אבל הוא לא מבין איך לייצר ממנו מקסימום תשואה. וזה הערך שאנחנו מביאים לו.

במטרה לייעל את העבודה ולשקף את תהליכי ההתקדמות גם ללקוחותיה -עושה החברה שימוש בכלי טכנולוגיה כמו Priority ו־ConWize, ומקפידה לנהל את הפרויקטים בזמן אמת דרך הענן. "לקוח יכול להיכנס לקישור ולראות את התקדמות הביצוע אונליין", אומר בן אקוט.
בעיצומה של שנה מאתגרת, "דובדבן" דווקא רשמה צמיחה. "עמדנו בזמנים גם כשחצי מהצוות היה במילואים", הוא אומר. "בסוף, כמו בשירות – לא משנה מה קורה, המשימה צריכה להתבצע".

הירשמו לסדרה "זירת הפודקאסטים של TheMarker Labels" באפליקציות הפודקאסטים:
Spotify >>
Apple Podcasts >>

למעבר לאתר >>

בשיתוף דובדבן ביצוע

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מוצרים של חברת אונדס תעשיות צבאיות

    ענק חדש? "יש להם המון כסף. החברות הביטחוניות הגדולות בישראל בפאניקה"

    חגי עמית
    שיינדי לנדאו, יוסי שינובר וחיים וניט

    לאן נעלמו 100 מיליון שקל? השיטה נחשפת - וטיפ הזהב שקיבלו הנחקרים

    ליאת לוי
    טיל איראני מוצג לראווה בפארק בטהראן, איראן, השבוע. הלוחמה של איראן בעזרת טילים וכטב"מים זולים מצליחה לרסן את המעצמה האמריקאית

    היא שלפה קלף מנצח - ועכשיו ידה של איראן על עליונה

    אקונומיסט
    מתן חודורוב

    "מי שחושב שהמתקפות יפילו העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו""מי שחושב שהמתקפות יובילו לנפילת העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו"

    רותם שטרקמן
    מערכת ההגנה האווירית הקוריאנית משגרת טיל M-SAM. דרום קוריאה היא יצואנית הנשק התשיעית בגודלה בעולם

    הגנה אווירית לואו-קוסט: "עומדים בתור כדי לקנות את טילי היירוט שלנו"

    בלומברג
    מייסדי נו ניים, שי לוי שעזב את החברה לפני המכירה (מימין) ועוז גולן. לדברי השופט, אי אפשר לשלול כוונה להעשיר את גולן במהלך

    חברת ההייטק עיכבה פיטורי עובד, והוא נושל מ-12 מיליון שקל