חיפוש

השכל הטוב: הבינה המלאכותית משנה את עולם מכירות הנדל"ן

איל שלו, מנכ"ל קבוצת השכל הטוב מסביר איך מערכות CRM יכולות לעזור במכירות נדל"ן, כיצד AI יכול לסייע למכור דירות, ואילו תובנות מקבלים מהשטח

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
איל שלו - מנכ"ל קבוצת השכל הטוב TheMarker Labels
בשיתוף השכל הטוב
תוכן שיווקי

שוק הנדל"ן הוא אחד מהתחומים הדינמיים בכלכלת ישראל, עם ירידת מחירים וירידה בנפח העסקאות. במצב הזה, יועצי נדל"ן ואנשי שיווק נדל"ן מתחרים באופן חזק יותר על כל לקוח, ומחפשים את היתרון שלהם על המתחרים. כאן נכנסת לתמונה מערכת "השכל הטוב", מערכת CRM לשיווק נדל"ן שעושה שימוש בכלי AI מתקדמים.

איל שלו, מנכ"ל קבוצת השכל הטוב, התארח באולפן הפודקאסטים של TheMarker Labels. "בעזרת המערכת, כשנכנס ליד ממקור כלשהו (פייסבוק, גוגל, שיחת טלפון וכדומה), המערכת שלנו מזהה את הליד ומסווגת אותו. מייד המערכת פותחת שיחת בוט ווצאפ עם הלקוח, ומנסה לגרום לו לקבוע פגישת מכירה. הבוט שולח תוכניות ומידע ללקוח, מתמודד עם ההתנגדויות שלו, ודוחף אותו לקביעת פגישה עם הנציג. לחילופין, שה-AI מייצר משימה לאיש המכירות: 'תחזור ללקוח הזה, הוא רוצה שידברו איתו'".

האזינו לפודקאסט:זירת הפודקאסטים של TheMarker Labels

השכל הטוב: הבינה המלאכותית משנה את עולם מכירות הנדל"ן

זירת הפודקאסטים של TheMarker Labels

השכל הטוב: הבינה המלאכותית משנה את עולם מכירות הנדל"ן

אורך-- : --זמן0:00

המערכת עובדת על AI שמתמלל ומסכם את השיחה, ואוספת על הדרך המון מידע: מה שם הלקוח, תקציב, מה הוא מחפש וכדומה. המערכת מנתחת ומזהה את צרכי לקוח כך שיהיו גלויים עבור איש המכירות. כך איש המכירות מקבל בפגישה ליד בשל יותר. מעבר לכך, אין איבוד לידים: הם נשמרים במערכת, ואפשר לחזור אליהם תמיד, גם אם הם נסגרו. מערכת ה- CRM למוכרים ולמנהלים מספקת להם תובנות ואינסייטס משמעותיים: מנהל השיווק יכול לדעת לנתח בדיוק מה קורה בפרויקט שלו, לקבל מייל סיכום יומי מהמערכת, כמה פגישות היו, כמה לידים נסגרו וכדומה.

"תקציב פרסום של פרויקט עומד על 2-5 אחוז מערך הדירה. בפרויקטים של 100 דירות, אלה מספרים ענקיים", אומר שלו. "צריך לנצל את הכסף הזה ביעילות. כשאתה מזהה כמה דירות נמכרו מגוגל, וכמה דירות נמכרו מפייסבוק, יש לך דאטה שאתה יכול להשתמש בו כדי לדייק את המערכת ואת עצמך להמשך הפרויקט".

הירשמו לסדרה "זירת הפודקאסטים של TheMarker Labels" באפליקציות הפודקאסטים:
Spotify >>
Apple Podcasts >>

בשיתוף השכל הטוב

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מייסדי נו ניים, שי לוי שעזב את החברה לפני המכירה (מימין) ועוז גולן. לדברי השופט, אי אפשר לשלול כוונה להעשיר את גולן במהלך

    חברת ההייטק עיכבה פיטורי עובד, והוא נושל מ-12 מיליון שקל

    אפרת נוימן
    צינורות נפט גולמי בבית הזיקוק של ארמקו בראס תנורה, סעודיה

    "הברקה אסטרטגית": נפתח הברז בצינור של 1,200 ק"מ שנבנה בדיוק לרגע כזה

    בלומברג
    שכונת יובלים קרית שמונה

    קק"ל רוכשת עשרות דירות חדשות ב–100 מיליון שקל: "נשכיר במחיר נוח"

    רנית נחום-הלוי
    כטב"ם לוקאס של ספקטרוורקס, שמשמש במלחמת איראן

    "מלחמת ה-AI הראשונה": עמק הסיליקון הימר על מלחמה – והרוויח בגדול

    ניו יורק טיימס
    אתר בנייה בתל אביב

    בנק ישראל: הגירה מהארץ היא אחד הגורמים לחולשה במכירות הדירות

    הדר חורש
    עשן אחרי תקיפה בבירות בשבוע שעבר. סיכונים פיזיים גרועים מסיכונים פיננסיים

    צפיתי את המשבר הכלכלי של 2008. מה שצפוי לנו גרוע יותר