חיפוש

על בינה ורגישות

מכללת בר אוריין מאפשרת לבוגריה, אנשי מקצוע, גורמים פרטיים או חברות, לרכוש את המיומנויות הנדרשות לשוק העבודה העתידי בעידן של בינה מלאכותית

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
004522
004522
ד״ר ענת קלומל צוייג צילום: ענת גבע-שרון
ד״ר ענת קלומל צוייג צילום: ענת גבע-שרוןתוכן שיווקי
גלי לויטה ליבוביץ, בשיתוף מכללת בר אוריין
תוכן שיווקי

ד"ר ענת קלומל צוייג, מייסדת ומנהלת מכללת בר אוריין העוסקת בתחום המידע והדאטה ומומחית בכירה למידענות אנליסטית, פיתוח עסקי, מודיעין עסקי תחרותי וניהול ידע ארגוני, עסקה בבינה מלאכותית ותהליכי אוטומציה כבר לפני שנים: "אנחנו המכללה הראשונה שהתחילה לדבר על AI, גם בכל הקשור לתחום המידע העסקי והתחרותי, חברות עתירות ידע, אנשי מקצוע פרטיים ואפילו לגיל השלישי. מדובר במהפכה שחשוב להטמיע בכמה רבדים: מחקר, אקדמיה ובפן העסקי והשיווקי", היא מדגישה את פיתוח המודלים העסקיים החדשניים המוטמעים בעשייה של המכללה, כחלק מההכשרות המקצועיות של סטודנטים שנמצאים בשלב מתקדם בקריירה. המוסד האקדמי משמש גם כמכון למחקר, ומאפשר סיוע ביישום ובהטמעה של התוצאות והתובנות של מחקרי השוק, היוצרים תשתית לכניסה לשווקים חדשים או לצמיחה עסקית.

סרטון מכללת בר-אוריין בהנהלת ד"ר ענת קלומל-צוייג - הופכים מידע ודאטה לתוצאות Dr. Anat Klumel

לדברי ד"ר קלומל צוייג, תחומי המידענות, הדאטה והבינה המלאכותית יכולים לשרת גם את תעשיית הלואו־טק. דוגמה לכך היא אפליקציה שנבנתה על בסיס מחקר שערכה המכללה. "המחקר כלל התייחסות לקהל היעד ולפוטנציאל השימוש, והוביל את החברה לפתח אפליקציה המיישמת בינה מלאכותית הנותנת מענה ללקוחות. זאת בנוסף לסיוע למנכ"ל ולאנשי הפיתוח בהטמעת יישומים ובמציאת פתרונות לאורך זמן".

החדשנות באה לביטוי גם בהכשרה לכתיבת "פרומפטים" — שאילתות בצ'אט GPT המאפשרות יצירת תוכניות עסקיות, שימושים נכונים בכתיבת קוד ובאקסל ועוד. "מדובר במיומנות חדשה הנדרשת בשוק העבודה, שבלעדיה הופכים העובד, המנהל, איש המקצוע או הארגון ללא רלוונטיים, גורם שעלול להשפיע גם על הצמיחה ויכולת ההשתכרות או הרווח". היא מסכמת כי מדובר בחינוך שוק ובמיומנויות הכרחיות לשלב המחקר ואיסוף המידע.

מכללת בר אוריין
כתובת: מדרחוב ירושלים 46, כפר סבא
טלפונים: 073-2540055 | 052-4425568
למעבר לאתר >>
למעבר לפורטל יוצרים ערים חכמות בישראל >>

בשיתוף מכללת בר אוריין

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    חופשה בדובאי

    החופשה שבוטלה עלתה 17 אלף שקל, בית המשפט פטר את בוקינג מאחריות

    אפרת נוימן
    הכניסה לבניין מובילאיי בהר חוצבים, השבוע

    "בכל יום עוזבים עובדים": למה ההייטקיסטים החילונים נוטשים את מובילאיי?

    אוריאל שכטר
    רנן הרטמן, מייסד ומנכ״ל הקריה האקדמית אונו

    זו המכללה הגדולה והיקרה בישראל. איך כל כך הרבה בוגרים שלה נכשלים?

    מירב ארלוזורוב
    שמרת הזורע ב"ב אריה ויסמן

    "ההצלחה של איקאה בישראל לא ברורה לי. כמו עדר כולם הולכים לשם"

    רותם שטרקמן
    מפעל אינטל בקריית גת

    אינטל עצרה השקעה בישראל ותאבד מענק בסך 1.3 מיליארד שקל

    נתי טוקר
    חוות שרתים של גוגל באוקלהומה. החברה השקיעה סכומים אדירים במרכזי נתונים

    1.7 טריליון דולר מתחת לרדאר: ענקיות הטכנולוגיה מבשלות את המשבר הבא