חיפוש

המומחים למוקדי שירות טלפוניים במיקור חוץ

"אני נותן את הכלים והשירות הכי טובים לנציגים שלי, והנציגים בתורם ייתנו את השירות הכי טוב ללקוחות שלנו", כך מספר עופר שוחט, מנכ"ל חברת "יש לי תקשורת", המתמחה בהפעלת מוקדי שירות במיקור חוץ

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
003054
003054
צילום: shutterstock
אגם קדם לוי, בשיתוף "יש לי תקשורת"
תוכן שיווקי

בעולם של תקשורת מיידית, הישראלים לא מוכנים להתפשר על שירות לקוחות. המתנה ארוכה על הקו, מענה אוטומטי וקווי טלפון ללא מענה – לא מתקבלים בהבנה. אלא שלא כל חברה וארגון מסוגלים להקים מוקדי שירות לקוחות מקצועיים. כאן נכנסת לתמונה חברת "יש לי תקשורת" שעוסקת בהפעלת מוקדי שירות ומכירה במיקור חוץ. "אנחנו יודעים כיצד לספק לחברות את מלוא צורכי המוקד הטלפוני שלהן", מסביר מנכ"ל החברה, עופר שוחט. "יש לנו יותר מ-400 נציגי שירות שמתפרסים על פני עשרה מוקדים – הנהנים ממגוון טכנולוגיות מתקדמות".

את גלגולה הנוכחי של החברה ייסד שוחט בשנת 2010 אחרי קריירה ארוכה בעולם התקשורת. "אנחנו פועלים במרכזים שונים בפריפריה ושמים דגש על עובדים איכותיים ומשכילים – שבוחרים לפתח אצלנו קריירה ארוכת טווח", הוא אומר. "יש לנו מערך טכנולוגי מתקדם העומד לרשות המוקדים הטלפוניים – המאוישים במתכונת של 24 שעות ביממה". לדבריו, חברת "יש לי תקשורת" מסוגלת לתת מענה לכל צורכי המוקד הטלפוני של לקוחותיה. "המוקדים שלנו יכולים למלא מגוון משימות ייחודיות", הוא אומר. בשנת 2014 קידמה החברה פרויקט שנקרא "נציג מולטי", במסגרתו בוטלה ההפרדה בין תפקידי הנציג הטכני, נציג שירות ונציג מכר והחלו להכשיר את הנציגים באופן מקצועי בכלל השירותים במשולב. הדבר מעניק ללקוח מענה מלא מנציג אחד, חוסך עלויות לספק וללקוח, ומקנה הגברת תחושת מסוגלות לנציג השירות שיודע לתת מענה מקצה לקצה. לדברי שוחט, "אני נותן את הכלים והשירות הכי טובים לנציגים שלי, והנציגים בתורם ייתנו את השירות הכי טוב ללקוחות שלנו".

תהליך העבודה של החברה מתחיל בעבודת מטה לצורך אפיון צורכי הלקוח – הכוללת לעתים גם ביצוע סקרים אסטרטגיים ותהליכי מחקר. "בהמשך אנחנו מתכננים ומפתחים את שירות המוקד בצורה שעונה בדיוק על הצרכים הייחודים של כל לקוח ומאפשרת להגשים את המטרות והיעדים שהחברה מציבה לעצמה", הוא מוסיף. "בצד השני של המשוואה, אנחנו דואגים למענה אנושי מהיר ומקיף ככל הניתן לכל שיחת טלפון שמגיעה למוקד".ייעוץ לשיפור האיכות - ולחיסכון

מעבר לשירותים שמספקת "יש לי תקשורת" בעולמות מיקור החוץ, החברה עוסקת גם בייעוץ חיצוני ללקוחות בנוגע לפעילויות מוקדי שירות. "לעתים מגיעים לקוחות שמרגישים שהם מבזבזים יותר מדי כסף על המוקדים הטלפוניים", מספר שוחט. "כתוצאה מהניסיון העשיר בהפעלת מוקדים, אנחנו יודעים לייעץ להם בכל הקשור לייעול והעלאת איכות השירות. הצוות מתמחה בניהול מוקדים איכותיים שיודעים להגביר את שביעות רצונו של הלקוח – כל זה בעלויות נמוכות מהמקובל בענף", הוא מסכם. "את הניסיון הזה אנחנו מעמידים לרשות הלקוחות בפרויקטים של ייעוץ – להגברת האיכות ולחיסכון".

יש לי תקשורת
טלפון ליצירת קשר: 073-212-8703
וואטסאפ: 052-686-0277
למעבר לאתר >>
לפנייה במייל >>

בשיתוף "יש לי תקשורת"

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מוצרים של חברת אונדס תעשיות צבאיות

    ענק חדש? "יש להם המון כסף. החברות הביטחוניות הגדולות בישראל בפאניקה"

    חגי עמית
    שיינדי לנדאו, יוסי שינובר וחיים וניט

    לאן נעלמו 100 מיליון שקל? השיטה נחשפת - וטיפ הזהב שקיבלו הנחקרים

    ליאת לוי
    טיל איראני מוצג לראווה בפארק בטהראן, איראן, השבוע. הלוחמה של איראן בעזרת טילים וכטב"מים זולים מצליחה לרסן את המעצמה האמריקאית

    היא שלפה קלף מנצח - ועכשיו ידה של איראן על עליונה

    אקונומיסט
    מתן חודורוב

    "מי שחושב שהמתקפות יפילו העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו""מי שחושב שהמתקפות יובילו לנפילת העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו"

    רותם שטרקמן
    מערכת ההגנה האווירית הקוריאנית משגרת טיל M-SAM. דרום קוריאה היא יצואנית הנשק התשיעית בגודלה בעולם

    הגנה אווירית לואו-קוסט: "עומדים בתור כדי לקנות את טילי היירוט שלנו"

    בלומברג
    מייסדי נו ניים, שי לוי שעזב את החברה לפני המכירה (מימין) ועוז גולן. לדברי השופט, אי אפשר לשלול כוונה להעשיר את גולן במהלך

    חברת ההייטק עיכבה פיטורי עובד, והוא נושל מ-12 מיליון שקל