חיפוש

התלמידים שמנגישים לקשישים מרחבים מוגנים

מיזם ייחודי של יחידת החדשנות ברשת אמית מחבר בין תלמידים לצרכי קשישים בקהילה באמצעות פיתוח והתקנת סדרת אביזרים מקצועיים שנועדו להציל חיים ולגשר על הפער הפיזי של הקשישים

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
התלמידים והמהנדסים עם המנגנון המודולורי שפיתחו להורדת הליכון במדרגות | צילום: אריאל חן
התלמידים והמהנדסים עם המנגנון המודולורי שפיתחו להורדת הליכון במדרגות | צילום: אריאל חן
התלמידים והמהנדסים עם המנגנון המודולורי שפיתחו להורדת הליכון במדרגות | צילום: אריאל חן
התלמידים והמהנדסים עם המנגנון המודולורי שפיתחו להורדת הליכון במדרגות | צילום: אריאל חן
ענת יפה, בשיתוף רשת אמית
תוכן שיווקי

התמונות הקשות של קשישים שלא הספיקו להגיע בזמן למרחב המוגן, או אלו שאיבדו את חייהם פשוט כי לא יכלו לרוץ במדרגות או לסגור את דלת הממ"ד הכבדה, הפכו לאחד המראות המכאיבים במלחמה.

יחידת החדשנות של רשת אמית, פיתחה מיזם שמחבר בין התלמידים לבין צרכי הקשישים. יחד עם עיריית באר שבע, ערכה ימי לימוד ופיתוח מיוחדים בתיכון מקיף אמית בעיר. התלמידים הגיעו לבתי קשישים לאיתור וזיהוי הצרכים ופיתחו מוצרי הנגשה לפתרון הבעיות. לצידם השתתפו צוותי מייקרים, מעצבים תעשייתיים ומהנדסים מרשת אמית וממרכז המדעים בירוחם. יחד, הם ביקרו בבתי קשישים, פיתחו והתקינו בשטח סדרת אבות-טיפוס מקצועיים שנועדו להציל חיים באופן אקטיבי ולגשר על הפער הפיזי של הקשישים.

במסגרת המיזם פיתחו פתרונות טכנולוגיים מרכזיים: מערכת התרעה ויזואלית בצורת גוף תאורה, המסייע לחירשים ולכבדי שמיעה, המערכת מתחברת ישירות להתראות פיקוד העורף ומתרגמת את סוג האיום לצבעים בזמן אמת - מאור ירוק לשגרה ועד אור סגול לחדירת כטב"ם. לצד זאת, הותקנה תאורת חירום אוטומטית הנדלקת באור לבן עוצמתי ברגע האזעקה, במטרה למנוע נפילות בדרך למרחב המוגן בשל חושך ובלבול.

בתחום הנגישות הפיזית, פותח מנגנון מודולרי להורדת הליכונים במדרגות בצורה פשוטה ואוטונומית, המלווה בערכות הנגשה הכוללות פסים נוגדי החלקה ותאורת חיישני תנועה. כדי להקל על הקשישים לסגור את דלת הממ"ד, פותח מנגנון המפחית משמעותית את הכוח הדרוש לטריקת דלת הפלדה הכבדה.

מודים על הזכות לקחת חלק
לי-היא ישעיהו, תלמידת י"ב ממובילות המיזם: "זו הזדמנות מדהימה להשפיע על חיי האזרחים הוותיקים במלחמה. משיחות הטלפון הראשונות ועד למפגש האישי בבתיהם. המיזם הזה חיזק אצלי את תחושת השייכות למדינה ואת הרצון לתרום בכל מקום שאוכל, ואני מודה על הזכות לקחת חלק".

עדן סיגטי, חברתה: "במקום להישאר בבית, יצאתי לקדם פתרונות ששומרים על הביטחון של הקשישים. אני גאה שלקחתי חלק בזה ומקווה שהפיתוחים שלנו יגיעו לכמה שיותר אנשים"

שחר בן שלום, מנהלת יחידת החדשנות של רשת אמית מספרת כי המיזם התרחב והגיע לעשרות רשויות מקומיות ברחבי הארץ שבהם תלמידים סייעו למאות רבות של קשישים: "יש בישראל כ-2.2 מיליון תלמידים וכ-1.3 מיליון אזרחים ותיקים, אם רק נטמיע במערכת השעות שעתיים שבועיות של אימוץ קשיש, המדינה שלנו תיראה אחרת לגמרי".

רוביק דנילוביץ', ראש העיר באר שבע: "המיזם שנולד בעיר מחבר בין חדשנות טכנולוגית לערבות הדדית, ומתרגם צורך אמיתי למענה מיידי בשטח. אני גאה בדור הצעיר שלנו שפועל כדי לוודא שאף אחד לא נשאר מאחור".

ד"ר אמנון אלדר, מנכ"ל רשת אמית: "היכולת של הצוותים החינוכיים לחבר בין ערכים של ציונות ואחריות חברתית לבין החדשנות הטכנולוגית, היזמות והיצירתיות, מרגשת ומעצימה. המיזם המרגש והחיוני כל כך, הוא שיעור אמיתי בחינוך".

בשיתוף רשת אמית

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    פיטורים

    "כולם דרוכים כל הזמן": הפיטורים בהייטק שוברים גם את העובדים שנשארו"המשכורת לא שווה את זה": הפיטורים בהייטק שוברים גם את העובדים שנשארו

    אוריאל שכטר
    ערן זינמן (מימין) ורועי מן, מנכ"לי מאנדיי. לא מתוגמלים מספיק בהשוואה למנכ"לים של חברות דומות

    14 מיליון ד', כל אחד: מנכ"לי מאנדיי שפיטרו 620 עובדים רוצים תגמול כפול

    עמרי זרחוביץ'
    חופשה בדובאי

    החופשה שבוטלה עלתה 17 אלף שקל, בית המשפט פטר את בוקינג מאחריות

    אפרת נוימן
    הכניסה לבניין מובילאיי בהר חוצבים, השבוע

    "בכל יום עוזבים עובדים": למה ההייטקיסטים החילונים נוטשים את מובילאיי?

    אוריאל שכטר
    רנן הרטמן, מייסד ומנכ״ל הקריה האקדמית אונו

    זו המכללה הגדולה והיקרה בישראל. איך כל כך הרבה בוגרים שלה נכשלים?

    מירב ארלוזורוב
    שמרת הזורע ב"ב אריה ויסמן

    "ההצלחה של איקאה בישראל לא ברורה לי. כמו עדר כולם הולכים לשם"