חיפוש

חוויה של פעם בחיים

חברת מיי טריפ מציעה למטייליה הזדמנות להתמסר לנופים, לאנשים ולתרבות העשירה של מרוקו באמצעות מסעות ייחודיים

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
תמונה חדשה
תמונה חדשה
חוויה של פעם בחיים
חוויה של פעם בחיים
שחר אמאנו, בשיתוף מיי טריפ
תוכן שיווקי

הניסיון לגלות את סוד קסמה של מרוקו הוא בלתי פוסק. זו ארץ של ניגודים שבה החוויה הנצרבת במטייל תלויה בכיוון שממנו יחל המסע, וכפי שמדייקים זאת בחברת מיי טריפ: כדי ליהנות באמת יש צורך להניח את המצלמות ואת הטלפונים הניידים ולהתמכר אל הלא נודע. "אנחנו מוציאים טיולים גיאוגרפיים שלא נועדו לסמן 'וי' ולהמשיך הלאה, אלא באמת לגלות לכל מטייל את הנקודות המיוחדות של מרוקו בטיול של פעם בחיים", מסבירים בחברה.

את המורכבות של מרוקו מעבירה מיי טריפ בטיול בלתי שגרתי שנע בין התקופות ההיסטוריות המאופיינת בעושר אדריכלי מימי הביניים, שרידים רומיים, מבצרים ברברים ומבנים מוסלמים. הטיול נמשך לשווקי התבלינים המרהיבים והמסתוריים, אתרים היסטוריים בפז שבה נמצא ארמון המלך ובית הקברות היהודי, מרקש ורבאט, טיולי ג'יפים בסהרה, טבע עוצר נשימה דוגמת הפסגות המושלגות בהרי האטלס, השינויים שחלו בארכיטקטורה של המדינה במהלך ההיסטוריה והתרבויות השונות בה, ביקורים בקסבות, סיורים בערי הנמל ועוד. לכל טיול הנמשך בין 11-12 ימים, מקפידה מיי טריפ להוציא קבוצות קטנות של עד 26 משתתפים. "אנו דואגים לצוות לטיולים את המדריכים הטובים ביותר, המכירים לעומק את היעד, התרבות והמקומות המיוחדים ביותר.

טיול במרוקו עם מיי טריפ | טיול של פעם בחיים My Trip

לצד הנופים וההיסטוריה העשירה, מרוקו היא מדינה של אנשים וחשוב מאוד שהמדריך יכיר את האנשים הנכונים בשטח, ידע להבדיל בין הניבים והמעמדות השונים כדי למקסם את החוויה", אומר ליאור לוי. "ההיכרות של המדריכים עם מרוקו מגיעה עד כדי היכרות ספציפית עם האיש הנכון, שיכול לפתוח שער לתצפית חלומית או מסגד נעול, להוביל לשבילים שאף אחד לא מכיר ולהעניק ערך מוסף ועוד תוכן איכותי לטיול כולו".

התוכן הוא המלך

מיי טריפ היא חברה פרטית שהוקמה לפני כעשור ומוציאה טיולים גיאוגרפיים לכל העולם. אנשיה שמים דגש על התוכן המוגש למטייל עוד לפני הטיול עצמו בצורת מגזינים, כתבות צבע, חומרי רקע ומפות נלוות. "מבחינתנו, התוכן הוא המלך", מצהירים בחברה. לכל טיול מוקמת קבוצת וואטסאפ שאליה מועברות תמונות שחברי הקבוצה צילמו, ובסופו הם מקבלים סרטון ערוך וחוויתי: "לפני כל טיול אנחנו עורכים מפגשים אישיים, מכירים כל נוסע ואת הסיפור שלו, ומדייקים את הטיול כדי שיהיה נגיש ומכבד. את מרוקו צריכים לחוות בזמן אמת, לא דרך תמונות, ולכן אנחנו עוטפים את הטיול בתמונות-מזכרות שמועברות אחר כך למטיילים".

במיי טריפ מציעים גם טיולים פרטיים למשפחות המעוניינות לחוות את מרוקו מנקודת המבט ההיסטורית של המשפחה, לעלות לקברי צדיקים או לאתר את המקום שבו הסבא או הסבתא נולדו או נקברו. "טיול במרוקו הוא חוויה פעם בחיים, ואנחנו שואפים למצות את המקום כדי שאף מטייל לא יפספס דבר בארץ המדהימה הזו, גם אם אין לו שורשים מרוקאים", מסכמים בחברה.

מיי טריפ
טלפון: 03-7444422
למעבר לאתר >>
לחצו לרשימת הטיולים למרוקו >>

בשיתוף מיי טריפ

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מיכה כתראן (מיכה סטוקס). "אין לי אינטרסים, אני לא מייצג אף אחד. אולי בגלל זה הרבה מקשיבים לי"

    "הסברתי איך אפשר להגיע מ-200 שקל בחודש ל-12 מיליון. לא אמרתי מה לקנות"

    רותם שטרקמן
    בועז גנור

    עם שכר לימוד של 100-50 אלף שקל: מה תקבלו באוניברסיטה "לעשירים בלבד"?

    מירב ארלוזורוב
    בניין בהריסה תל אביב

    פסק הדין שמטלטל את ענף הנדל"ן: "יותר דיירים יתחילו לדרוש את המגיע להם"

    רנית נחום-הלוי
    612412

    "להרוויח חצי זה לא כישלון": בכירי ההייטק שעזבו קריירות מצליחות בגיל 50

    רוני לוין
    ריקי מוזס

    "אני לא צריכה עוד 100 אלף שקל. מה שישנה לי את החיים זה לעבוד יום פחות"

    רוני לוין
    פרדס חנה־כרכור (לקרקע בתמונה אין קשר לכתבה)

    היא קנתה 60 מטר מתוך שדה בפרדס חנה־כרכור — ואז הבינה שיש בעיה