חיפוש

D CENTRAL: מביאים את תל אביב אל נתיבות

לראשונה פרויקט עירוב שימושים בעיר הצומחת: חברת י. דביר מציגה את D CENTRAL נתיבות, עם מגדלי משרדים מפוארים לצד בנייני דירות יוקרתיים

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
003905
003905
D CENTRAL: מביאים את תל אביב אל נתיבות
D CENTRAL: מביאים את תל אביב אל נתיבות
רונית מורגנשטרן, בשיתוף י. דביר
תוכן שיווקי

העיר נתיבות ממשיכה לצמוח עם תנופת בנייה חסרת תקדים. לפי מרשם האוכלוסין, נתיבות הפכה אשתקד לעיר השנייה בגודלה בנגב במגזר היהודי עם כ-40 אלף תושבים, לעומת כ-31 אלף תושבים ב-2015. הסכם הגג שנחתם ב-2018 ובמסגרתו הממשלה מתחייבת להשקעה של 4.7 מיליארד שקל על פני עשור בבנייה, תשתיות ופיתוח אורבני, צפוי להכפיל את מספר התושבים בעיר לכ-90 אלף נפש.

גם השנה ממשיכה התנופה, כשברבעון הראשון של 2023, שאופיין בירידה במכירות דירות חדשות בכל המדינה, רשמה נתיבות דווקא שיא במכירת דירות חדשות – 792 יחידות דיור חדשות בין פברואר לאפריל, וזאת לפני נתוני הלמ"ס.

ההתפתחות המואצת של העיר, שמביאה אליה גם לא מעט תושבים מהמרכז, הביאה את קבוצת י.דביר יזמות ובנייה, הבולטת בתכנון מוקפד וחדשני בפרויקטים שלה, להקים בנתיבות, לראשונה בעיר, את המגה פרויקט D CENTRAL נתיבות, שהוא פרויקט עירוב שימושים של משרדים, מסחר ומגורים, שיכלול 77 אלף מ"ר בנויים על 19 דונם. הפרויקט מוקם בפאתי נתיבות הדרומיים עם נוף מדברי טבעי פתוח, בסמוך לקאנטרי החדש באזור, ובאזור הנהנה מנגישות תחבורתית נוחה הן לאזורים מרכזיים בעיר והן לצירי תנועה ראשיים, בהם "העוקף", לתחנת הרכבת וליציאה המערבית של העיר.

מביאים את החדשני והיוקרתי

לדברי אביבית כהן, סמנכ"ל שיווק בחברת י. דביר: "אנו תמיד חושבים להביא את החדשני, את האחר, שבמקרה זה, בנתיבות שמתפתחת במהירות, מדובר בפרויקט עירוב שימושים שלא קיים בה, לא פחות יוקרתי מתל אביב, שירים את העיר עוד יותר למעלה.

"דמיינו לעצמכם להתחיל יום עבודה חדש אל מול תמונת נוף מרהיבה ועוצמתית, לעבור דרך הקאנטרי הצמוד וליהנות משחיית בוקר מרעננת ולהגיע ברוח חדשה למשרד; ליהנות מהמארג המדהים בין מתחם משרדים מודרני וחדשני, לבין גן מלבלב בפיאצה ססגונית; כל אלו קיימים ב-D CENTRAL נתיבות. מדובר במתחם ייחודי ומפואר הכולל בנייני יוקרה עילית באדריכלות עכשווית המשלבת קווים נקיים ואסתטיים, מפרט עילאי ומוקפד בשילוב קירות מסך מעוצבים, הנותנים במה לנוף המרהיב הנשקף ומעניקים השראה לעיצוב משרדי העתיד", מציינת כהן.

003906
003906

י. דביר יזמות הוקמה בשנת 2001 כחברה פרטית לביצוע עבודות הנדסיות. לאורך השנים החברה הרחיבה את ענפיה לתחום הבנייה והיזמות וניתן למצוא ברזומה המקצועי שלה בנייה רוויה, פרויקטים ציבוריים בשיתוף רשויות מקומיות ומרכזי מסחר ותעסוקה. "בכל פרויקט שאנו מבצעים נגיע לאיכות הגבוהה ביותר. המחויבות שלנו לאמינות, תשומת לב לפרטים הקטנים והשאיפה לשלמות היא מה שמבדיל אותנו מהשאר", מדגישה כהן.

בריכת שחייה לדיירי הפרויקט

D CENTRAL נתיבות יכלול שני בנייני משרדים, האחד בן 6 קומות והשני בן 14 קומות, ולצדם שלושה בנייני מגורים בני 9 קומות עם 132 דירות בגדלים שונים החל מ-3 חדרים ועד פנטהאוזים ענקיים בני 5 חדרים, המשתרעים על פני לא פחות מ-211 מ"ר ועוד מרפסת של 70 מ"ר. לדברי כהן, בין הבניינים תוקם בריכת שחייה לדיירי הפרויקט, שייהנו גם מלובי כניסה מעוצב ורחב ידיים, 3 מעליות מפוארות וציפוי חיצוני באבן טבעית, לצד פיתוח סביבתי עשיר וכמובן – חניה תת-קרקעית פרטית לכל דירה. בדירות ייעשה שימוש בחומרי גמר יקרים ואיכותיים, עם ריצוף של 120X120 בפנטהאוזים ו-80X80 בדירות האחרות, קרמיקה פרימיום בחדרי האמבטיה, דלתות פנים יוקרתיות, דלת כניסה מעוצבת, מטבח מפואר מעץ סנדוויץ', שיש אבן קיסר (או שו"ע), ברזים יוקרתיים ועוד.

קומת הקרקע לאורך כל הפרויקט מתוכננת כמרכז שופע בילוי ופנאי ושטחי מסחר מהשורה הראשונה (כמעט 7,000 מ"ר), אליה יגיעו הרשתות והמותגים המובילים בארץ.

בריכה D CENTERAL
בריכה D CENTERAL

בנייני המשרדים עצמם יהוו מרכז עסקים מרשים וחדשני בלב המרקם העירוני המיועד עבור עסקים מתחום הרפואה כמו קופות חולים וגם מרפאות פרטיות, חברות הייטק, עורכי דין וכד'. מגדל המשרדים אף כולל טרקלין עסקים מרשים ומרווח, חלל יוקרתי ורחב ידיים שבו ניתן לקיים אירועים, כנסים ותערוכות. חללי המשרדים הם למכירה, כמו המתחם כולו, החל מ-100 מ"ר, ומיועדים גם למשקיעים. "הבאנו את תל אביב לכאן, בפרויקט יוקרתי אבל במחירים שונים לגמרי. אנחנו מציעים מחירים אטרקטיביים במיוחד, שיביאו לפה חברות גם מהמרכז", מציינת כהן. "זהו פרויקט ייחודי באופיו ובביצוע בכל האזור, בגודל, באיכות ובחדשנות".

הקו המנחה את העיצוב המרהיב של הקומפלקס הינו חדשני ומלא השראה, היוצר חוויית עסקים חדשה ומרעננת התורמת לעלייה ביעילות העובדים ולשלווה אינסופית אל מול הנוף הירוק", היא מוסיפה. "השילוב המנצח בין סביבה טבעית ורגועה ובין בנייני קונספט יוקרתיים מהווה מודל אדריכלי אידיאלי ומפעים". את קומת המסחר מייעדת י. דביר למכור בשלמותה למשקיע בנכסים מניבים שישכיר את השטחים לרשתות מובילות ועסקי מסחר אחרים.

י. דביר
טלפון: 2257*
למעבר לאתר >>

בשיתוף י. דביר

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    יצחק תשובה

    ההשקעה של תשובה מסתבכת: לוינסקי עופר עשויה להתקשות להחזיר חובות

    יוסף חרש
    יער

    "הזדמנות של פעם בדור" = מגרש מיוער בפלורידה במחיר מנופח

    אפרת נוימן
    אילוסטרציה. הארווי הוא כיום הסטארט-אפ המוביל בעולם בכל הנוגע לפיתוח כלי AI לעורכי דין

    הסטארט-אפ שמשנה את עבודת עורכי הדין שווה כבר 11 מיליארד דולר

    אופיר דור
    מירב סדיקוב

    "אני מסיימת לעבוד ב-3:00, מגיעה למעונות ב-4:00 וב-8:00 אני כבר בשיעור"

    יעל בלקין | תקופת ההשכלה
    מוצרים של חברת אונדס תעשיות צבאיות

    ענק חדש? "יש להם המון כסף. החברות הביטחוניות הגדולות בישראל בפאניקה"

    חגי עמית
    שיינדי לנדאו, יוסי שינובר וחיים וניט

    לאן נעלמו 100 מיליון שקל? השיטה נחשפת - וטיפ הזהב שקיבלו הנחקרים