עיצוב ופונקציונליות בלתי מתפשרים ובהתאמה אישית; ליווי צמוד וקבוצת ווטסאפ ייעודית לכל לקוח ולאורך כל התהליך; יותר מ–50 שנות ניסיון ומחירים נוחים: כל אלה הופכים את חברת נטלי & בוריס — מטבחים ונגרות בוטיק, לאחת המובילות והמקצועיות בתחום תכנון, עיצוב וייצור מטבחים ונגרות אישית, כחלק מעיצוב הבית וסגנונו.
הייחוד של נטלי & בוריס נעוץ בשילוב של יתרונות חברה גדולה עם נגרות אישית. תחת קורת גג אחת ניתנים פתרונות מותאמים לכל החללים בבית, בין אם מדובר במטבח, בארונות קיר וספריות, בנישות לאחסון, בחדרי שינה, בארונות אמבטיה ועוד. "כחברת בוטיק אנחנו מקפידים על רמת ליווי ושירות גבוהה מאוד, הכוללת גם קבוצת ווטסאפ לכל לקוח, שבה בנוסף חברים מנהל פס הייצור והמעצבת האישית שמטפלת בפרויקט, מתחילתו ועד סופו. כך, בניגוד לחברות גדולות ומוכרות, אצלנו הלקוח לא הופך לבורג במערכת גדולה אחרי ששילם, אלא זוכה ליחס אישי ולליווי פרטני ומדויק, ללא הגבלה של מידות או מוצרי מדף מוכנים מראש כנהוג בחברות היצרניות הגדולות ולכן אין ערובה לכך שיתקבל מוצר ייחודי ואיכותי עם יחס אישי וליווי פרטני", מסבירה נטלי.
פשטות, חדשנות ורעננות
את החברה הקים איש עם חזון גדול, בוריס ציקוושוילי, וכיום היא מנוהלת על ידי נכדתו, נטלי מלכא, ששומרת על המסורת ועל תודעת שירות גבוהה, ובמקביל מטמיעה חדשנות והתאמה מדויקת לכל לקוח, כדי להתמודד עם השבלוניות שלטענתה מאפיינת את התחום.


חברת המטבחים נטלי & בוריס החלה את דרכה בשנות ה–60. בוריס, סבה של נטלי, עלה לישראל מגיאורגיה וזיהה את הצורך לייבא כלים סניטריים וקרמיקה. בכך היה מבין החלוצים בתחום, שזכה להערכה מקצועית. הוא פעל גם במישור החברתי כמי שמסייע לחולים ונזקקים. "סבי אפשר לקהל הישראלי להיחשף לדוגמאות של מוצרים מאיטליה, ספרד וטורקיה, שלא היו זמינים בארץ", מספרת נטלי. "את התדמית של החברה כאיכותית ואנושית בנה סבי בזכות המקצועיות והאישיות שלו. לאחר שנפטר החלטתי להמשיך את דרכו. הבסיס האיתן שיצרו 11 שנות עבודה משותפת איפשר את המשך צמיחת החברה והפיכתה לגוף שמציע ייצור כחול לבן לצד יבוא ונותן מעטפת הוליסטית ללקוח".
כיום חברת נטלי & בוריס כוללת שלושה סניפים ומפעל יצרני שמנהל דניאל, בעלה של נטלי. הסניף הראשי והראשון נמצא בשכונת גאולה שבירושלים, השני בקניון רמות בעיר והשלישי בנס ציונה. המפעל עצמו פועל בבית שמש.
תחומי השירות שמעניקה החברה כוללים תכנון ובניית ארונות מטבח ואמבטיה. כמו כן, החברה משווקת ומספקת שיש יצוק לפי מידה במקשה אחת עם כיור, בדומה לקוריאן; שיש קיסר וגרניט פורצלן ממיטב החברות בשוק; כיורי מטבח ממבחר חברות מובילות בשוק; ברזים יוקרתיים; פרזול בטכנולוגיות מתקדמות; מגוון ידיות ומוצרים משלימים ועוד. בנוסף לנטלי ודניאל שותפים לעשייה מנהלי שירות הלקוחות ובקרת האיכות ומעצבי הבית המתמחים בעיצוב מטבחים ונגרות.
מה כולל השילוב של שירותי חברה גדולה עם נגרות אישית?
"אנחנו נמנעים מלעבוד על פי סטנדרטים קבועים, שיכולים לכבול את הלקוח לעיצוב או לפס ייצור מסוים, אנו לא משתמשים ב'קופסאות מוכנות' או מידות ידועות מראש שאין בהן גמישות. כל פרויקט נעשה בהתאמה אישית, על פי הרצונות, הצרכים והחלומות של הלקוחות. למעשה לקחנו את כל מה שנגר יודע לעשות, כולל התאמה אישית לפי מידות, יחד עם המקצועיות והסטנדרטים שעל פיהם עובדות החברות הגדולות. זה שילוב מנצח שמאפשר רמה גבוהה של עשייה, מבחר מגוון ויצירת מוצרים לפי הזמנה או עיצוב מותאם ללקוחות. הישראלים אוהבים להרגיש מיוחדים. אף אחד לא רוצה לראות אצל אחרים מה שיש אצלו בבית, ולכן אנחנו מקפידים על חשיבה מקורית וכל עבודה שלנו היא 'מהדורה מוגבלת' לאותו לקוח בלבד".
היא מוסיפה כי כחלק מהשירות מקבלים הלקוחות הדמיה ריאליסטית: תמונת תלת ממד כמעט אמיתית של הפרויקט עוד לפני תחילת העבודה. כך ניתן לראות כיצד ייראו המטבח, חדר האמבטיה או כל חלל אחר בבית מבחינת צבעים, פרופורציות ושאר האלמנטים שאמורים ליצור הרמוניה. באופן הזה ניתן גם לשנות את התכנון ושילוב הצבעים ולשפר את התוצאה הסופית עוד לפני שזז בורג בנגרייה.
היכרות, ליווי ויחס אישי
נטלי מלכא מדגישה כי אחד הדברים שעליהם מבוססת החברה הוא יחס אישי, פרטני ואנושי, בפרט בעידן הטכנולוגי. "אנחנו נלחמים גם על הממד האישי, במיוחד כשמדובר בתהליכים מורכבים שכרוכים בהשקעה רבה של כסף, משאבים ואנרגיה. כל פרויקט מתחיל בתחקיר מעמיק לצורך היכרות עם הלקוח, כדי לבסס מערכת יחסים מקצועית ואישית ולתת את המענה הטוב ביותר", היא מסבירה.
בחברה מייחסים חשיבות גם לייצור הישראלי. "למרות שאנחנו עובדים גם עם חברות פרזול בינלאומיות בעלות שם, אנחנו מעודדים ייצור כחול־לבן. זאת במטרה לסייע לשוק בישראל, למנוע עיכובים בזמני האספקה ובעיות ביבוא שכיום פוגעות בכל המשק ומשפיעות על המחירים והזמינות ואף על איכות המוצרים. העובדה שאנחנו גם יצרנים מסייעת לייצור המקומי ולאיכות התוצר הסופי. דוגמה לכך היא השימוש במכונת הנגרות המתקדמת ביותר CNC, המאפשרת חיתוך ממוחשב ורמת דיוק מרבית. כך גם כשמדובר בבחירת חומרי הגלם והשימוש בעץ סנדוויץ' אוקומה איכותי וחזק".
לסיכום, היא מסבירה כי המטבח הישראלי מאוד פעיל ביחס למטבחים בעולם ולכן יש חשיבות לשימוש בחומרים עמידים ואיכותיים, בלי להתפשר על השירות והליווי: "העובדה שאנחנו חברת בוטיק מאפשרת לנו גם להציע מחירים נוחים לכל כיס ולכל שכבות האוכלוסייה. גם כאן באים לידי ביטוי ההתאמה האישית, הליווי הצמוד והמענה הפרטני", היא מסכמת.
נטלי & בוריס
ליצירת קשר: 2398* | 058-5370348 | 058-5370343
בשיתוף נטלי אנד בוריס - מטבחים ונגרות בוטיק





