חיפוש

קבוצת אהרוני מציגה: בשורה חדשה לענף המגורים בישראל

פרויקט UP VIEW של קבוצת אהרוני בשכונת נופי בן שמן החדשה בעיר לוד מציג שילוב מנצח בין איכות בנייה בסטנדרטים הגבוהים ביותר, סביבה ירוקה ואיכות חיים בלתי מתפשרת

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
נגישות גבוהה למטרופולין תל אביב. UP VIEW
נגישות גבוהה למטרופולין תל אביב. UP VIEW
נגישות גבוהה למטרופולין תל אביב. UP VIEW צילום: סנפשוט כהן
נגישות גבוהה למטרופולין תל אביב. UP VIEW צילום: סנפשוט כהן
| גיא פישקין, בשיתוף קבוצת אהרוני
תוכן שיווקי

תנופת הפיתוח האדירה המאפיינת את העיר לוד בשנים האחרונות היא כבר עובדה מוגמרת בשטח. עשרות המנופים המוצבים בעיר מהווים עדות מוצקה לקראת גידול רחב היקף שעתידה לעבור העיר במהלך העשור הקרוב, כאשר על פי ההערכות היא צפויה לשנות את פניה ללא הכר ולשלש את אוכלוסייתה עד לכרבע מיליון תושבים, זאת במסגרת הסכם הגג שעליו חתמה העירייה.

מגמת גידול האוכלוסין המסתמנת והקמתן של שכונות חדשות לאורכה ולרוחבה של העיר לוד, בנוסף לפרויקטי ההתחדשות העירונית הרבים בעיר, מחייבות גם הקפדה בלתי מתפשרת על איכות בנייה שתאפשר לאכלס את התושבים החדשים או משפרי הדיור אשר יעתיקו את מקום מגוריהם לתחומה.

חושבים על כל הפרטים

אחת מהחברות שהביעה את אמונה בעיר ופועלת למען מטרות אלו היא קבוצת אהרוני, המהווה גורם ותיק ומוערך בענף הנדל"ן. בימים אלה משווקת את פרויקט UP VIEW בשכונת נופי בן שמן החדשה, הממוקמת בתווך שבין לוד למושב בן שמן ושאכלוסה צפוי להתרחש במהלך שנת 2024.

הפרויקט החדש של הקבוצה עתיד להוות בשורה של ממש מבחינה אורבנית עם לא פחות מ-712 יחידות דיור שתוקמנה בתחומי השכונה בעשרה מבנים בסך הכול (שני בניינים בני 29 קומות, בניין בן 22 קומות ושבעה בניינים נוספים בני 10 קומות כל אחד).

מיקומו של הפרויקט נחשב לאסטרטגי במיוחד, מרחק הליכה קצר מפארקים רחבי ידיים הנבנים בשכונה, לצד פארק נוסף בהיקף אדיר של כ-180 דונם שיכלול אמפיתיאטרון ואגם אקולוגי. יצוין כי פרויקט UP VIEW נבנה במגרשים הטובים בשכונה עם נוף פתוח ליער בן שמן ולפארקים השונים בנוסף, הוא ממוקם בסמיכות לצירי תחבורה ראשיים, לרבות כביש 6 וכביש 40 המאפשרים נגישות גבוהה לכל מטרופולין לתל אביב וירושלים.

בקבוצת אהרוני מציינים כי הבחירה בשכונת נופי בן שמן החדשה נעשתה מתוך מחשבה מושכלת, שנועדה לאפשר לציבור הרוכשים חוויית מגורים יוצאת דופן בתוך סביבה ירוקה, תוך מתן דגש על יצירת איכות חיים בלתי מתפשרת. כך למשל, בהתאם לתכניות הוועדה העירונית לתכנון ובנייה בעיר, השכונה החדשה תהא מרושתת בקילומטרים רבים של שבילי אופניים, גני ילדים שימוקמו במרחק של עד 300 מטרים לכל היותר מהפרויקט, יחד עם נגישות מרבית של תחבורה ציבורית במרחב, ורחובות ירוקים ומוצלים. בשכונה תפעל גם מערכת אשפה פניאומטית שתוביל את כל האשפה למרכז איסוף ייעודי, מהלך שתפקידו למנוע כניסה או יציאה של משאיות בתחומה.

סטנדרט בנייה גבוה. פרויקט UP VIEW
סטנדרט בנייה גבוה. פרויקט UP VIEW
סטנדרט בנייה גבוה. פרויקט UP VIEW צילום: סנפשוט כהן
סטנדרט בנייה גבוה. פרויקט UP VIEW צילום: סנפשוט כהן

הפרויקט החדש, שעל תכנונו אמון משרד האדריכלים הוותיק דרמן ורבקל, מציע דירות בהיקף של שלושה חדרים (החל מ-80 מ"ר), ארבעה חדרים (החל מ-110 מ"ר) וחמישה חדרים (החל מ-120 מ"ר) הכוללות כל אחת מרפסות רחבות ידיים, כאשר כל דירה בפרויקט כוללת גם חניה ומחסן צמודים.

עוד בפרויקט ניתן ליהנות מפנטהאוזים משודרגים ומרהיבים ביופיים בגדלים הנעים בין 200-160 מ"ר שטח בנוי בתוספת מרפסות ענק בגודל של 120 מ"ר ומעלה הפונות ישירות לפארקים העוטפים את השכונה. הפרויקט ייצא לשיווק בשבועות הקרובים, כשעל פי ההערכות אכלוס הבניינים יחל בהדרגה במהלך שנת 2026.

לדברי נדב אהרוני, סמנכ''ל השיווק והמכירות בקבוצה, "בהמשך למסורת ארוכת השנים של קבוצת אהרוני, פרויקט UP VIEW, נבנה בסטנדרטים הגבוהים המאפיינים את הקבוצה, הכוללים מפרט עשיר תכנון מוקפד עד רמת הפרטים הקטנים ביותר, שירות ויצירת חווית מגורים שלמה שנועדה להגדיר מחדש את איכות החיים עבור לקוחותינו".

נדב אהרוני
נדב אהרוני
נדב אהרוני צילום: ניב קנטור
נדב אהרוני צילום: ניב קנטור

אהרוני מוסיף לתאר את הערך המוסף שעתיד להעניק הפרויקט. לדבריו: "הבניינים יכללו מתקנים חדישים כמו חדר כושר, חדרי דיירים מרווחים וגולת הכותרת – חללי עבודה מעוצבים שיהוו פתרון אולטימטיבי לדיירי הבניין שמעוניינים לעבוד מהבית. חללים אלו יכללו עמדות מחשבים, מטבחונים וסביבת עבודה מושלמת. הרעיון הוא שדייר שיבחר לגור בפרויקט יוכל לעבוד בצורה שקטה בדומה לחללים המשותפים הפופולאריים בעולם. זוהי בשורה חדשה לענף המגורים בישראל, המשתלב עם איכות בנייה על בסיס חומרי גלם משובחים ומיקום מנצח".

מיקום מנצח. פרויקט UP VIEW
מיקום מנצח. פרויקט UP VIEW
מיקום מנצח. פרויקט UP VIEW צילום: סנפשוט כהן
מיקום מנצח. פרויקט UP VIEW צילום: סנפשוט כהן

כשבנייה וסטייל נפגשים

קבוצת אהרוני פועלת בשוק הנדל"ן בישראל מזה למעלה משני עשורים, תקופה במהלכה יזמה ובנתה פרויקטים במספר רחב של מוקדים ברחבי הארץ ובהיקפים שונים. הקבוצה מראשיתה עוסקת ביזמות והשבחת קרקעות תוך זיהוי אזורים בעלי פוטנציאל צמיחה משמעותי והקמת פרויקטים מובילים בתחומם במטרה להפיח בהם חיים.

במטה החברה מועסקים נכון להיום כ-60 עובדים, צוות מובחר ואיכותי שעובד בהרמוניה ואמון על ביצוע פרויקטים מוקפדים המהווים מודל עבור רשויות רבות. עד היום ביצעה הקבוצה מספר פרויקטים בולטים שהקנו לה מוניטין יוצא דופן. הבולטים שביניהם: מגדל נווה בבת ים (42 קומות, 162 יחידות דיור) שאוכלס בשנת 2014, מתחם UP TOWN גם הוא בבת ים, אחד מהפרויקטים הגדולים בישראל על טהרת עירוב השימושים הכולל מגדל מגורים בעל 47 קומות וכן מגדל משולב בעל 20 קומות משרדים ו-9 קומות מגורים . עוד ברשות החברה מרכז מסחרי בהיקף 11,000 מטר ו-1,000 מקומות חניה ב 6 קומות של חניון תת קרקעי, מתחם שהוכרז בשנת 2018 כפרויקט מצטיין על ידי איגוד המהנדסים.

בימים אלה נמצאת קבוצת אהרוני בעיצומו של תהליך בנייה ואכלוס הכולל למעלה מ-900 יחידות דיור הנבנות בהינף אחד בשתי שכונות בנתיבות (נווה שרון ורמות יורם, 28 בניינים סך הכול). בשלב האכלוס הראשון הצליחו בקבוצה להקדים את מועד המסירה לרוכשים במסגרת תוכנית "מחיר למשתכן" בלא פחות מחמישה חודשים. במקביל, אכלסה הקבוצה בתחילת השנה בניין בוטיק אקסקלוסיבי נוסף ביישוב אזור (30 יחידות דיור), כל זאת תוך עמידה קפדנית בדגשי הבטיחות תוך שמירה על רמת בנייה גבוהה במיוחד.

ראוי לציין כי את כל מלאכת הבנייה מבצעת הקבוצה באמצעות חברת "בנגד" הוותיקה, שנרכשה על ידה לפני כשלוש שנים והינה בעלת ניסיון של למעלה מ-35 שנים בענף בפרויקטים מכל הסוגים, ביניהם הקמת הטכניון ואוניברסיטת חיפה, מרכזים לוגיסטיים ובניינים מוכרים אחרים בכל רחבי הארץ. החברה הינה בעלת סיווג קבלני ג5, המאפשר לה לבצע פרויקטים בכל היקף ומכל סוג שהוא, יחד עם יכולת שליטה לטובת עמידה בלוחות הזמנים ורמת ביצוע גבוהה בה מתאפיינת הקבוצה, תוך התמודדות עם אתגרי בנייה מכל סוג שהוא.

יתרון משמעותי נוסף בו ניחנת קבוצת אהרוני מקורו באיתנות פיננסית גבוהה, פועל יוצא של נכסים מניבים רבים הנמצאים בבעלותה. כלל הפרויקטים של הקבוצה מלווים על ידי הבנקים המובילים בישראל, כשלאחרונה היא אף נבחרה לאחת מבין 100 חברות הנדל"ן המובילות בישראל, על פי מדד Dun’s 100 של חברת דן אנד ברדסטריט.

בבעלות הקבוצה גם קרקעות לבניית אלפי יחידות דיור אשר נמצאות בשלבי תכנון שונים, כשהיא מקדמת השכם והערב מתחמי ענק של התחדשות עירונית בכל רחבי הארץ.

בשנים הקרובות, מדגיש אהרוני, כי החברה תצא לשיווק של אלפי יחידות דיור באזורי הביקוש תוך שמירה על סטנדרט בנייה גבוהה ויצירת חווית מגורים מושלמת.

"קבוצתנו חרתה על דגלה יצירת פרויקטים נחשקים בעיצוב ייחודי המותאם בצורה מושלמת לדיירים העתידיים. זה אומר רמת גימור לא פחות ממעולה, עבודה עם בעלי המקצוע מן השורה הראשונה בענף, שימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר ורצון לעצב לא רק בית, אלא להגדיר מחדש את איכות החיים עבור ציבור הרוכשים שלנו", מוסיף אהרוני. "זו הסיבה שאנחנו מעניקים חבילה מלאה כחלק מחוויית מגורים מושלמת עבור רוכשי הדירות. הכוונה היא לספק להם שירות איכותי לאורך כל השלבים, החל ממעמד הרכישה ועד לקבלת המפתח, ולמעשה גם לאחריה. זוהי הדרך שלנו בקבוצה לספק לרוכשים אמון ולתת להם תמורה מלאה לכספם".

ההדמיות לצרכי המחשה בלבד. ייתכנו שינויים בהתאם להחלטת החברה ו/או דרישת הרשויות. פיתוח סביבתי באחריות הרשות. שטחים מחוץ למתחם הפרויקט אינם בשליטת החברה ויכולים להשתנות.

בשיתוף קבוצת אהרוני

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    ישראלים שנתקעו בקפריסין מתכוננים לעלות לשיט חילוץ בנמל לימסול, במהלך מבצע "עם כלביא" בשנה שעברה

    רגב רצתה להחזיר ישראלים באונייה מקפריסין, וגילתה ש"הצוות פרו־פלסטיני"

    יפעת ראובן
    מצר הורמוז באיראן, תמונה אווירית מדצמבר 2023

    המלחמה מאיימת להמיט משבר גלובלי על הכלכלה העולמית

    ניו יורק טיימס
    כריסטין לגארד, נשיאת הבנק המרכזי האירופי עם ג'רום פאואל, יו"ר הפד, 2019

    בעקבות המלחמה עם איראן: הסיכון שמרעיד את השווקים ברחבי העולם

    דפנה מאור
    IRAN-CRISIS/

    המלצה יוצאת דופן, באמצע הלילה, רגע לפני המתקפה: לקנות דולר, למכור שקל

    איתן אבריאל
    הר יונה נוף הגליל

    "הם קובעים פה את המחירים. באים לקבלנים וקונים 100 דירות בבת אחת"

    טלי חרותי-סובר
    015960

    רק 70 איש ייהנו מ-100 מיליון שקל: העסקה שקורעת את עמק חפר