באחד האזורים המבוקשים בגוש דן, אל מול חופי הים התיכון, נבנה בימים אלה מתחם מגורים אקסקלוסיבי ויוצא דופן: "THE 5". מדובר בחמישה מגדלי מגורים חדשים ברחוב כצנלסון בבת-ים. חמשת המגדלים בפרויקט יתנשאו כל אחד לגובה של 27 קומות ותמהיל הדירות כולל דירות 5 חדרים ענקיות, מיני-פנטהאוזים ופנטהאוזים מרהיבים עם מרפסות מפנקות הכוללות בריכה בנויה הצופה לים.
כל הדירות בפרויקט נבנות תוך הקפדה על סטנדרט איכות מחמיר ביותר. על עיצוב הפנים והחללים הציבוריים הופקד משרד האדריכלים MIKITA, המתמחה בעיצוב פנים ואדריכלות של בתי יוקרה וחללים ציבוריים כאשר לאורך התהליך הקפידו כל הגורמים המעורבים לחשוב תמיד על הפרטים הקטנים ביותר, ועל רצונותיהם וצורכיהם של הלקוחות העתידיים.
הדירות בפרויקט נהנות מנוף מרהיב לים ומסטנדרט ללא פשרות הכולל קירות מסך, בריכות הצופות לים וסוויטות הורים מפנקות. במגדלי המגורים יש חדרי לובי מעוצבים עם תקרה גבוהה, שלוש מעליות מהירות בכל בניין וכן חניות תת-קרקעיות ומחסן לכל דירה.
נגישות גבוהה
פרויקט "THE 5" נמצא במרחק של חמש דקות הליכה בלבד מהקו האדום של הרכבת הקלה, המאפשר לתושבי בת-ים להגיע תוך נסיעה קצרה לתל אביב, רמת גן ופתח תקווה. כמו כן, הפרויקט נמצא במרחק הליכה של דקות אחדות גם מתחנת רכבת ישראל יוספטל, ודיירי המגדלים יהנו גם מיציאה מהירה וקלה לנתיבי איילון.
בנוסף לרכבת הקלה שכבר פועלת כיום, הפרויקט הייחודי נמצא בסמיכות גיאוגרפית גם למערכת הסעת ההמונים העתידית של גוש דן: המטרו. קו הרכבת התחתית המתוכנן M3 יחלוף גם הוא במרחק של דקות אחדות מהמתחם, עם תחנת מטרו צמודה בהמשך הרחוב ממש. למעשה, פרויקט "THE 5" נמצא במיקום אסטרטגי בין שלוש מערכות התחבורה הציבורית החשובות של גוש דן: הרכבת הקלה, הרכבת התחתית ורכבת ישראל.
לגור מול הים
כדי להגיע לחוף הים בעלי הדירות לא יצטרכו להשתמש ברכבם, אלא רק לחצות את הכביש. פרויקט "THE 5" ממוקם במרחק של 900 מטרים בלבד מרצועת החוף של בת-ים. חופי הרחצה נמצאים במרחק הליכה – ואילו הנוף עוצר הנשימה של הים התיכון ימתין לדיירים מבעד לחלון. "הפרויקט מתאים לכל אותם אנשים שמעוניינים להכניס לחיי היומיום שלהם את אווירת החופש והים, הבריזה והשקיעות המרהיבות", אומרת הילה מילר, סמנכ"לית השיווק של מעוז דניאל.
"בצמידות למתחם המגורים יוקם על ידי מעוז דניאל פארק נעים ורחב ידיים, לא פחות מ-6 דונם של שטחים ירוקים יעמדו לרשות הדיירים ויביאו אל שגרת החיים העירונית את השקט הכפרי הפסטורלי. הפארק יכלול שבילי אופניים והליכה, פינות ישיבה מוצלות, מתקני כושר ופינות משחק", מוסיפה מילר.
לגור בלב העניינים
לדברי מילר, אחד היתרונות העיקריים של מגדלי "THE 5" הוא היכולת ליהנות מהחיים האורבניים התוססים, בלב העניינים ובמחירים נגישים יותר בהשוואה לתל אביב הסמוכה. "אנשים שרוצים פינוק כדרך חיים יכולים לקנות דירה שתגשים להם את כל החלומות ונמצאת במרחק של דקות ספורות מתל אביב, במחירים נמוכים יותר בעשרות אחוזים", היא אומרת. "הפרויקט נהנה מהמרחק הקצר מהטיילת ומרצועת החוף המדהימה, מהסמיכות למוסדות תרבות והפנאי של בת-ים, מהחינוך האיכותי שהעיר מציעה לתושביה – וכן מהפארק רחב הידיים".
חברת היזמות מעוז דניאל שיזמה את הקמת הפרויקט היא חברה משפחתית בעלת ניסיון של יותר מ-35 שנים בעולם הנדל"ן ובעלת הסיווג הקבלני הגבוה ביותר בענף הנדל"ן. החברה בנתה ובונה אלפי יחידות דיור בשורה ארוכה של מיזמי מגורים מוקפדים ואיכותיים. החברה חרתה על דגלה עיקרון אחד בסיסי, שמתבטא גם בפרויקט הייחודי בבת-ים: "איכות חיים מעל הכל". פרויקט "THE 5" מבית מעוז דניאל נמצא כיום בשלבי בנייה מתקדמים – והוא צפוי להתאכלס בספטמבר 2026.
לפרטים נוספים >>
או התקשרו: 6072*
בשיתוף מעוז דניאל






