חיפוש

הייטק

TravelTech בתקופת מלחמה: Bridgify

פלטפורמה מבוססת בינה מלאכותית מבית Bridgify מאפשרת לחברות אשראי, בנקים, תיירות ומועדוני נאמנות להציע מבחר חסר תקדים של הטבות אקסקלוסיביות לחוויות בחו"ל. אחרי שכבשה את ישראל היא מתכננת כעת לכבוש גם את העולם הגדול

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
עמית שמני ויניב גרין | צילום: תמר גרין
עמית שמני ויניב גרין | צילום: תמר גרין
Amit Shamni and Yaniv Green | Photo: Tamar Green
Amit Shamni and Yaniv Green | Photo: Tamar Green
גיא פישקין, בשיתוף Bridgify
תוכן שיווקי

ברדיג'יפיי (Bridgify) הפכה בשנים האחרונות לשחקנית מובילה בתחום החוויות והאטרקציות בחו"ל, עם פלטפורמה חדשנית. הפלטפורמה שפיתחו בחברה מבוססת על AI ומאפשרת לחברות אשראי, בנקים, חברות ביטוח, מועדוני נאמנות וחברות תיירות להציע ללקוחותיהם מתחם חו"ל עם מגוון עצום של הטבות אקסקלוסיביות ושירותים ברחבי העולם. החברה מנגישה מיליוני שירותים בחו"ל, מכרטיסי כניסה, הופעות וסיורים מיוחדים, ועד לחבילות תיירות מקיפות — במחירים אטרקטיביים, בשפת הלקוח, יחד עם אפשרות השוואת מחירים ותכנון מסלול עם המלצות פרסונליות מתקדמות.

את ברידג'יפיי ייסדו עמית שמני ויניב גרין בשנת 2019 מתוך צורך אישי כמטיילים. הם נתקלו בקושי בהזמנת אטרקציות ופעילויות בצורה נוחה ומהירה בשל ריבוי אתרים, השוואות מחירים סבוכות וספקים לא מוכרים. התובנה הזו הובילה אותם ליצור פלטפורמה אחידה ומתקדמת, שבה אפשר למצוא בקלות מיליוני חוויות ברחבי העולם, בשפות שונות, יחד עם אפשרויות פרסונליזציה ופיצ'רים מתקדמים לתכנון טיול באמצעות כלים מבוססי בינה מלאכותית.

בברידג'יפיי מעידים כי חברות וסקטורים שונים גילו התעניינות רבה במוצר, והיום הפלטפורמה שלהם כבר מוטמעת אצל החברות המובילות במשק הישראלי, וכנראה גם אתם כבר נתקלתם בה.

"אנחנו מחברים חברות מבוססות לצינור הכנסה נוסף ואסטרטגי, שבין היתר מעמיק את נאמנות הלקוח ומגדיל עסקאות המט"ח", מספר עמית שמני, מנכ"ל ומייסד החברה.

2024: אתגרים, אומץ והזדמנויות
משבעה באוקטובר ועד היום שמני וגרין נקראים לדגל ולא מהססים לרגע, חרף ההזדמנויות והתזמון בעבודה. כמו רבים אחרים, הם גויסו בצו 8 ונמצאו במשך חודשים ארוכים בלב הלחימה בעזה. למרות הקשיים החליטו השניים לקבל החלטה אמיצה, אשר האירה להם פנים בהמשך הדרך.

חרף היעדר הזמינות החליטו לדבוק בתוכנית התרחבות משמעותית של החברה, שכללה גיוס כוח אדם חדש והמשך פיתוח המערכות הקיימות בפלטפורמה. המטרה: שדרוג והרחבת הטכנולוגיה והמוצרים לצד סגירת עסקאות עם לקוחות חדשים בארץ ובעולם, ובכך לספק חוויות יוצאות דופן למטיילים במחירים המשתלמים ביותר בכל מקום בעולם.

בתקופת המלחמה, כשהתיירות לחו"ל הואטה, החברה ניצלה את הזמן להשקעה בתשתיות ולשדרוג חוויית המשתמש. באמצעות מאמץ ממוקד עבד צוות הפיתוח על פרויקטים שאיפשרו לשפר את המוצר ולהתאים אותו לשוק המשתנה. זה לא היה פשוט, אך התוצאות היו מרשימות: למרות האתגרים החברה הצליחה לסגור עסקאות עם כמה מהחברות הגדולות במשק ולהשיק מוצר חדש, שאף תוכנן במקור ל–2025, תוך חודש בלבד.

צמיחה גלובלית בפתח
בימים אלו נמצאת ברידג'יפיי בעיצומו של סבב גיוס הון שמטרתו לפרוץ לשווקים בינלאומיים, הודות להצלחה הגדולה בשוק הישראלי שרק חיזקה את ההחלטה למצות את הפוטנציאל הגלום בשווקים נוספים. בעזרת הפלטפורמה הייחודית שלה, החברה מציעה לחברות פיננסיות ועסקיות דרכים חדשות להגדיל את הרכישות במט"ח ולהציע ללקוחותיהם ערך מוסף אמיתי.

"למרות ימי המילואים המרובים, אנחנו גאים להגיד ששנת 2024 תהיה השנה הכי טובה שלנו בהתקדמות החברה, בדרך להיות שחקן משמעותי וגדול בתחום גם ברמה העולמית", אומר שמני. "השנה הזאת הצריכה מאיתנו המון אומץ, גם בקבלת החלטות עסקיות וגם בשטח במלחמה. לקחנו סיכונים, ואנחנו שמחים להתחיל לקצור את הפירות לצד השירות שאנו נותנים למדינה".

ברידג'יפיי ממשיכה להוביל בחדשנות ובפריצת דרך בתחום החוויות, עם שאיפה להרחיב את נוכחותה לשווקים גלובליים ולהציע את המוצר המתקדם שלה לקהל רחב יותר.

לאתר>>>
בשיתוף Bridgify

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    בניין בלוד המיועד לפינוי־בינוי. כמעט 7,000 דירות בעיר מתוכננות בהתחדשות עירונית

    אלפי זוכים בדירות מכרו אותן, נהפכו מיליונרים – ויצרו בעיה חדשה

    הדר חורש
    אאודי אי־טרון. החברה כבר פיצתה בעבר את בעלי הדגם אי־טרון בשל "טווח נסיעה שאינו עומד בהצהרות היצרן"

    שש שנים אחרי שקנה מכונית חשמלית, היא נותרה עם טווח של 230 ק"מ בלבד

    דניאל שמיל
    דוכן של מקינזי בתערוכה בברצלונה, מרץ 2023. "300 אנליסטים מתחרים על אותן חמש משרות"

    לסבול שנתיים כמתמחים, ולקבל כרטיס זהב לקריירה נהדרת? העסקה הזו נגמרה

    גרדיאן
    בנייה ברמת גן. לפי הסכמי המתנה, הדירות יושכרו לאחר סיום הבנייה

    הסב מימן דירות ל–12 נכדים. השופט קבע כמה מס רכישה ישלם

    אפרת נוימן
    שליחי תן ביס

    "אדם מבחוץ היה חושב שזו החברה המוצלחת בעולם": מאחורי ההידרדרות בתן ביס

    עומר תמרי לאון
    תחנת טירה כוכב יאיר

    לאחר יותר מ-100 שנים: חלק מהמסילה המזרחית קם לחיים — ונותר כמעט שומם