חיפוש

חדשנות כמנוע צמיחה

חברת giliz מלווה ארגונים ומפעלים בתהליכי הטמעת כלים מתקדמים ההכרחיים במציאות המשתנה

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
002147
002147
צילום: shutterstockתוכן שיווקי
גלי לויטה ליבוביץ, בשיתוף giliz
תוכן שיווקי

העולם משתנה בקצב מהיר, ועתידו של מקום העבודה שהפך להיברידי וגמיש משתנה ביחד עם תעשיות צצות ונעלמות. כל זה משפיע על ארגונים הן ברמת שדרת הניהול והן על כל אחד ואחת מהעובדים. מפעלים בתעשייה מתמודדים עם אתגרים רבים, הנובעים מהצורך להסתגל ואף להטמיע קדמה וחדשנות, שהפכו להכרחיות לכל יחידה יצרנית.

"אין ספק שכיום השוק הרבה יותר תחרותי ומושפע מהגלובליזציה ומהעלייה בעלויות הייצור. זאת בנוסף ללקוח עצמו, שהפך למתוחכם ועצמאי בשטח ובאונליין. המצב החדש מצריך חברות היי-טק או לואו-טק להיות יעילות, רלוונטיות וייחודיות", אומר גיל זיכלינסקי, מייסד ומנכ"ל חברת giliz, שמציעה חדשנות דיגיטלית לארגונים.

ארבע חזיתות

זיכלינסקי מכיר מקרוב את האתגרים המרכזיים, ומתמקד בפתרונות שיכולים לסייע לארגון לעמוד בקצב של הסביבה העסקית המשתנה. הוא גם מתייחס לקושי הגדול יותר של התעשייה שמנהלת מערכים תפעוליים, פסי ייצור, מלאי, ציוד ומרכיבים נוספים שהופכים את הטמעת הטכנולוגיות והשינויים למאתגרים הרבה יותר.

כחברת בוטיק ותיקה, הפועלת זה כ-18 שנה, ונותנת מענה ללקוחות לאורך שנים, giliz מספקת ייעוץ מקצועי והובלת שינויים בארבעה תחומים עיקריים: התחום הראשון כולל טרנספורמציה דיגיטלית, שמטרתה מעבר מהאמצעים האנלוגיים למערכות ממוחשבות, פעולה המאפשרת התייעלות ועצמאות לעובדים וללקוחות. השינוי מרמת עובד הייצור המדווח ישירות למערכת, ללא צורך ברישום ידני, לרבות המחסנאי שמקבל מידע ומדווח באונליין על ליקוט הרכיבים והמוצרים ועד המנהלים שמקבלים מידע זמין בסמארטפון.

הפתרון השני הוא אוטומציה באיסוף מידע המאפשרת מדידת תפוקה ויעילות, כמו גם דיווח אונליין. דוגמה לכך היא הטמעת חיישנים בקו הייצור או התחברות לבקר, במטרה לקבל מידע על קצב העבודה, על הכמויות ועל ההספק. התחום השלישי כולל ייעול תהליכים ארגוניים באמצעות טכנולוגיה וחדשנות - הליך המסייע בניהול ההון האנושי ומקסום ההתמודדות עם פערי ידע ותחלופה של העובדים. מהלך זה יכול לסייע גם לחברות שעובדות עם לקוחות וספקים קבועים B2B, באמצעות פורטל ממוחשב הנותן מענה גם לגורמים חיצוניים לארגון.

ולבסוף, החברה מספקת גם ייעוץ, מידע וליווי לתהליכים מקצועיים להטמעת כלים המשתמשים בטכנולוגיית AI (בינה מלאכותית), כדוגמת חיפוש פריטים במערכי שירות ואחזקה שמטפלים במאות ובעשרות אלפי פריטים ומוצרים, פתרון שחוסך זמן וכסף, שמובילה חברה אמריקאית בשם partium, שחברת giliz היא נציגה שלה בישראל.

כרגע אחד האתגרים הגדולים העומדים בפני התעשייה הוא הכנסת טכנולוגיות AI למערכי הארגון בהיבט התפעולי והניהולי ובממשקים עם הלקוחות. השימוש במידע הנאסף בארגון מתועל לטובת שיפור ודיוק תהליכים, רוחביים ופרטניים, בנוסף לתהליכי פרסונליזציה לעובדים וללקוחות.

לדברי זיכלינסקי, "אנו רואים כבר עכשיו שימוש בבוטים ובמערכות אינטראקציה תבוניות העושות שימוש מושכל בהבנת שפה, NLP והבנת דיבור אנושי, ועם ההתפתחויות האחרונות בתחום מבית גוגל, מיקרוסופט ו-Open AI נכון לנו אתגר הטמעה מעניין ולא פשוט שיש לדייק עבור כל ארגון, חברה או מפעל. עלינו לזכור כי חדשנות היא מפתח לצמיחה כלכלית וצריך רק לדעת איך להשתמש ולהטמיע אותה במקום הנכון בארגון".

giliz
טלפון: 054-5446785
למעבר לאתר >>

בשיתוף giliz

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    הטקס לציון עגינת ספינות סער 6 בבסיס חיל הים בחיפה, 2021

    "מישהו השתגע": מה עשה חיל הים עם נשק ב-17 מיליארד שקל?

    חגי עמית
    יובל רפאל

    חובות של 50 מיליון שקל: היזם שהחזיק 200 דירות אירוח בישראל — והתרסק

    ענת ג'ורג'י
    נועה סגל, ליעד אלידן ועופר שמש

    כשמניות התוכנה קרסו חשבתי שזאת היסטריה. עכשיו כבר לא: מסע בעקבות מהפכה

    אופיר דור
    הקוטג' בשכונת גני מנחם בבאר יעקב. נרכש לפני עשר שנים ב-2.78 מיליון שקל

    בגלל המשכנתא הבלתי נסבלת: המשפחה מכרה את הקוטג' ב-4.4 מיליון שקל

    גיא צוקר
    פיטורים

    "כולם דרוכים כל הזמן": הפיטורים בהייטק שוברים גם את העובדים שנשארו"המשכורת לא שווה את זה": הפיטורים בהייטק שוברים גם את העובדים שנשארו

    אוריאל שכטר
    ערן זינמן (מימין) ורועי מן, מנכ"לי מאנדיי. לא מתוגמלים מספיק בהשוואה למנכ"לים של חברות דומות

    14 מיליון ד', כל אחד: מנכ"לי מאנדיי שפיטרו 620 עובדים רוצים תגמול כפול