חיפוש

עיצוב שמתחיל מתשוקה

אמה לוצ'ינסקי מביאה ניסיון עשיר וזווית ייחודית לעיצוב פנים בבתים פרטיים ומשרדיים

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
עיצוב שמתחיל מתשוקה
עיצוב שמתחיל מתשוקה
עיצוב שמתחיל מתשוקה צילום: אלכסנדרה רומנוב
עיצוב שמתחיל מתשוקה צילום: אלכסנדרה רומנוב
נאוה סילוורה, בשיתוף אמה לוצ'ינסקי
תוכן שיווקי

המעצבת ואדריכלית הפנים אמה לוצ׳ינסקי מתייחסת אל עיצוב הבית כאל הלבשת חללים, המעניקה להם אופי ייחודי. היא עושה זאת באמצעות הידע והניסיון הרב שצברה בתחום. לעיצוב הבית היא מביאה כלים שרכשה מתחום עיצוב האופנה. היא למדה בקולג' לאופנה בריגה, עיר הולדתה, ולאחר עלייתה לארץ ב–1990 עבדה בחברות אופנה גדולות, אבל התשוקה לעיצוב הפנים תמיד בערה בה. לפני עשור החליטה ללמוד באופן רשמי, ולאחר שלוש שנות לימודי אדריכלות פנים במרכז הבנייה הישראלי וקורס עיצוב באיטליה פתחה את הסטודיו לעיצוב פנים emmi-bait. באמצעות הסטודיו שבבעלותה היא מלווה בתים פרטיים, משרדים ובתי עסק. תהליך העיצוב מתחיל בתשאול, שבו מוגדרים הרצונות, הדרישות, החלומות והמציאות בשטח.

צילום: אלכסנדרה רומנוב
צילום: אלכסנדרה רומנוב
צילום: אלכסנדרה רומנוב

"חשוב לי שהתהליך ייעשה בשיתוף עם הלקוחות. אני מנסה להקל עליהם ולהפוך את התהליך המורכב לקל, נוח ונעים". לוצ'ינסקי אינה מפסיקה להתעדכן במגמות עיצוב מהעולם ובטרנדים החדשים — שמהם היא סופגת השראה, ועם זאת קשובה לרצון ולחלום של הלקוח. גם כשהוא לא לגמרי יודע להגדיר את רצונותיו: "כולם רוצים תוצאה יפה, אבל הם לא תמיד ברורים. אני לומדת מה הם באמת רוצים ועוזרת להם ליישם את החלום למציאות. לכן אני נעזרת בתוכנות תלת ממד שממחישות כיצד הבית או המשרד ייראו. לא כל טרנד מתאים לכל מקום. לכן חשוב להבין את הצרכים וההתאמה האסתטית לשפה העיצובית כולה", היא מסבירה.

yt5s io בית מנצור 1 אמה לוצ'ינסקי

לסיכום היא מספרת על עבודה שבה היא גאה במיוחד: "קיבלתי חלל ריק לגמרי ברעננה, בלי קירות, רק תקרת בטון ורצפה. התבקשתי לתכנן ולעצב מכון לאסתטיקה ומרפאת שיניים". לוצ'ינסקי הצליחה לתכנן ולעצב מרפאה בסגנון חדשני ומודרני, תוך חשיבה על הקשר בין החללים והפרדתם עם קירות זכוכית, הצבעוניות, הנוף הנשקף מחדרי ההמתנה והמענה הפונקציונלי: החל בעמדות העבודה ועד לשקעי החשמל. "בכל פרויקט אני נותנת את כולי, גם אם זו מרפאה חדשה וגם אם מדובר בבית פרטי".

אמה לוצ'ינסקי
לפנייה במייל >>
טלפון: 050-8312727

בשיתוף אמה לוצ'ינסקי

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    גיא מנור

    "החזר המשכנתא הוא 12 אלף שקל. אם הייתי שוכר דירה הייתי משלם סכום דומה"

    מיכל פלטי
    אילוסטרציה. "מרגע שמספרי ההגירה יעברו סף מסוים – שינוי הכיוון יהיה קשה עד בלתי אפשרי"

    רובם מעל גיל 40 ולמדו בישראל: "קפיצה דרמטית בעזיבת רופאים"

    שיר אנגל
    אולפן ערוץ 13

    קבוצת ההייטקיסטים, התכוננו: לא רק קניתם ערוץ, אלא גם פתחתם חזית

    עידו באום
    אילוסטרציה. הלקוח ישלם פחות על תהליך הפקת התשובות המשפטיות, ויותר על איש המקצוע שיעמוד מאחורי התוצאה ויגן עליה בבית המשפט

    מהפכת שכר הטרחה: מה קורה במשרדי עורכי הדין?

    עידו באום
    אבי מלכה. "אילולא הסיפור עם אופיס דיפו, לא היה סיכוי בעולם שאתמוטט. ב–2012 הרווח הנקי שלי היה 12 מיליון שקל"

    הוא היה "מלך העולם" בעסקים וקרס: "לקחו ממני הכל. עכשיו אני מחפש צדק"

    ענת ג'ורג'י
    פיראס גועבה, מנהל סניף מחסני השוק בקטמון, עם העובדים החדשים: "כל דבר שאני מבקש הם אומרים לי 'כן בוס'"

    "הם באים לעבוד, בלי סיגריות וטלפונים כל היום. אף פעם לא מחסירים ימים"