חיפוש

מגזין סייבר | פתרונות אבטחת מידע בעידן הענן וה-AI

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
Shutterstock
Shutterstock
Shutterstock
Shutterstock
יואל צפריר
תוכן שיווקי

לקוראות ולקוראים שלום,

עולם הסייבר נמצא בנקודת מפנה היסטורית. הטכנולוגיה המהירה והחדשנית של הבינה המלאכותית (AI) אינה רק משנה את האופן שבו אנו מגנים על מערכות ומידע, אלא גם יוצרת אתגרים חדשים ומורכבים, שדורשים חשיבה רעננה ופתרונות חדשניים.
בגיליון זה אנו חושפים בפניכם את המהפכה המתחוללת בעולם הסייבר. מצד אחד, הבינה המלאכותית מספקת כלים מתקדמים לזיהוי איומים, חיזוי מתקפות וניהול אבטחת זהויות. מצד שני, היא יוצרת מרחב חדש של סיכונים, כולל טכניקות התקפה חדשניות.
ייחדנו בגיליון זה מקום מיוחד לסיפורם של מומחי הסייבר הישראלים, שמובילים את המאבק הטכנולוגי המורכב הזה, תוך שילוב יצירתיות וחשיבה אסטרטגית. ד"ר דורית דור, ה- CTO של צ'ק פוינט, מתארת במגזין את הסביבה המתפתחת של איומי הסייבר בעידן הענן ו- AI ומסבירה מדוע היא מחייבת אימוץ גישה מניעתית חדשה, שתזהה ותעצור איומים לפני התממשותם במקום להסתפק בתגובה לאחר מעשה.
לצד ראיונות עם מומחי סייבר מהשורה הראשונה, בגיליון זה תמצאו גם סקירות מקיפות וניתוחים עומק על האתגרים וההזדמנויות בעידן הבינה המלאכותית - הגנה על תשתיות קריטיות באמצעות טכנולוגיות חדשניות, כולל פתרונות סריקה רב-מנועית ודיודות נתונים חד-כיווניות, מהפכת ניהול הזהויות בישראל והתמודדות המגזר הציבורי עם טרנספורמציה דיגיטלית, הגירת נתונים לענן ואתגרי אבטחת מידע.

קריאה מהנה ומועילה!

יואל צפריר, עורך המגזין.

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    ארנסט אנד יאנג לונדון

    האם אלפי סטודנטים צריכים לדאוג? "זה לא הייטק. לא יחליפו אותם כל כך מהר"

    אפרת נוימן
    בית קפה בתל אביב בזמן המלחמה עם איראן, בשבוע שעבר

    מתווה הפיצוי לעסקים עוד לא הוכרז — אבל אפשר להיערך אליו כבר עכשיו

    אפרת נוימן
    דוכן של מיסטרל בתערוכת נשק בוושינגטון. החברה משמשת כקבלן ראשי בחוזים של משרד ההגנה האמריקאי

    אקזיט לאייל בנאי: אונדס קונה את מיסטרל בעסקת מניות בשווי 175 מיליון ד'

    חגי עמית
    בורסת סיאול, היום. לאיראן יש דרך לשבש את המכונה הכלכלית העולמית

    הזינוק בנפט והמפולת בשווקים הם הניצחון של איראן על טראמפ

    דפנה מאור
    יהודה הלוי 123, לאחר פגיעות ההדף. הבניין אוכלס מחדש ב-2019 - אבל ההליך המשפטי עדיין מתנהל

    הבניין עבר התחדשות ללא תוספת ממ"דים עקב מגבלות השימור – ואז פגע הטיל

    שלומית צור
    תרגיל מערכת נגד טילים

    מערכות ההגנה האווירית שלנו יחידות במינן? המלחמה חשפה את המתחרה הגדולה