חיפוש

"הוועידה מביאה לשיתופי פעולה פורים ומרשימים מדי שנה"

ועידת איגוד התאגידים העירוניים נחשבת בעיני רבים לאחת הוועידות החשובות בישראל, ולוועידה המשפיעה ביותר בהקשר למארג היחסים שבין השלטון המקומי למדינה. אפרת שבתאי, מפיקת הוועידה בפעם ה-14, מספרת על התכנים הצפויים בוועידה, על האישים שיגיעו ועל הערך המרכזי שעומד מאחוריה השנה

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
יצחק בורבא נואם בטקס פתיחת הועידה | צילום: דורון סהר
יצחק בורבא נואם בטקס פתיחת הועידה | צילום: דורון סהר
צילום: יצחק בורבא נואם בטקס פתיחת הועידה | צילום: דורון סהר
TheMarker
תוכן שיווקי

ועידת איגוד התאגידים העירוניים 2023 אשר תתקיים השנה במהלך ארבעת הימים שבין ה- 20-23 במרץ, תציין את שנתה ה-17 של הוועידה החשובה. למעשה, בעיני רבים בשלטון המקומי ובזרועות השלטון הארצי, ועידה זו נחשבת לחשובה והמבוקשת ביותר מדי שנה. מוועידה זו יוצאות הכותרות הגדולות ביותר הקשורות למארג היחסים שבין השלטון המקומי והמדינה, ובוועידה זו נוצרים גם שיתופי פעולה בין רשויות וכן שיתופי פעולה בין רשויות מקומיות לחברות וארגונים עסקיים.

מי שניצבת בחזית הפקתה של הוועידה המורכבת, ועמלה עליה במשך חודשים ארוכים מדי שנה, היא אפרת שבתאי, בעלת משרד הפקות הנושא את שמה. השנה תפיק את אפרת את הוועידה בפעם ה-14 , וזהו זמן טוב להבין ממנה כיצד היא רואה את חשיבותה של הוועידה ומהם ערכיה המרכזיים.

"השנה תתקיים ועידת איגוד התאגידים העירוניים במלון הרודס באילת, בתאריכים 20-23 במרץ, ונוכח העובדה כי יגיעו אליה כ-1,200 איש, הלינה תתפרס על פני מלונות נוספים - מלון דן, מלון רויאל ביץ', מלון המלך שלמה ומלון רויאל גרדן", היא מציינת בראשית דבריה. "הוועידה תעסוק כבכל שנה בעולמות המוניציפליים והעסקיים והקשר הפורה ביניהם. בוועידה ייקחו חלק שרי ממשלה (בין היתר שר השיכון, שר הביטחון, השר לביטחון לאומי והשר לפיתוח הנגב והגליל), חברי כנסת, ראשי ערים, מפכ"ל המשטרה, יו"רים ודירקטורים של חברות ציבוריות ומנכ"לים ובכירים של חברות פרטיות.

מינגלינג שמביא לשיתופי פעולה
האירוע המרכזי בכל אחד מהימים הללו הוא הכנס שבו יישאו דברים האורחים השונים וכן יתקיימו פאנלים מרתקים. מלבד זאת תתקיים תערוכה שתמנה כ-30 ביתנים שבה יציגו חברות ממגוון סקטורים פיתוחים ומוצרים שונים לצרכי שיתופי פעולה עם החברות הכלכליות וחברות הפיתוח של הרשויות השונות. בין הפתרונות השונים אשר יוצגו בתערוכה המקיפה ניתן יהיה לראות פיתוחים וטכנולוגיות בתחומים של מיחזור פסולת והטמנת פסולת, פתרונות תחבורה וחניה, מודלים של עיר חכמה, ביטוחים, פתרונות סביבתיים שונים, נדל"ן, ועוד.

"בין הנושאים המרתקים שיידונו השנה בוועידה ניתן למנות את - מהם האתגרים העומדים בפני ראשי הרשויות לקראת קמפיין הבחירות המוניציפליות 2023'; דיור בר הצלחה - האם הרשויות יכולות להפוך ליזמיות נדל"ן?; המחנה המתחדש - האם ניתן לבנות את האלטרנטיבה לתמ"א 38 באמצעות שיח בין כל השחקנים; כסף על הגגות - המהפכה הסולארית טומנת בחובה פוטנציאל אדיר לרשויות המקומיות, כיצד הן יכולות למצות אותו; החיים במחנה משותף - כיצד ניתן לגשר בין הפערים ולשתף פעולה בין המגזרים השונים; מתי יחזור השקט לרחובות? - האם הממשלה החדשה תצליח להשיב את הסדר והביטחון לרחובות ישראל?; ועוד", אומרת שבתאי.

תערוכה בועידת איגוד התאגידים העירוניים 2022 | צילום: דורון סהר
תערוכה בועידת איגוד התאגידים העירוניים 2022 | צילום: דורון סהר
תערוכה בועידת איגוד התאגידים העירוניים 2022 צילום: דורון סהר
תערוכה בועידת איגוד התאגידים העירוניים 2022 צילום: דורון סהר

מהו בעינייך הערך המרכזי של הוועידה?
"ההזדמנות שהיא נותנת למבקרים, למציגים ולדוברים לחשוף ולהיחשף לפתרונות עסקיים, פיתוחיים, טכנולוגיים ותשתיתיים וכן לשמוע מקרוב כיצד תהליכים ופתרונות אלו הוטמעו בהצלחה ברשויות שונות, על האתגרים והמורכבות שהם עברו בדרך. בעצם, תחת קורת גג אחת יכולים ראשי רשויות מקומיות ובכירים ברשויות האלו, להיפגש בארבע עיניים ולדון בתהליכים משותפים שהם יכולים לייצר לרווחת תושביהם. בנוסף, המקום מעניק לבעלי חברות עסקיות המעוניינים לחשוף את הפתרונות והשירותים שלהם באופן מרוכז בפני כלל נציגי הרשויות המקומיות בישראל. זהו מקום בו מתחוללת התוועדות פורה במיוחד בין אותן חברות לנציגים הרלוונטיים ברשויות, כזו שמביאה מדי שנה לשיתופי פעולה מרשימים מאוד".

ליצור מחנה משותף

שבתאי מציינת כי סלוגן הוועידה השנה הוא "יוצרים מח/כנה משותף". "מי שעומד מאחורי הרעיון הזה הוא יו"ר האיגוד, יצחק בורבא, שעל רקע תחושת הפילוג בעם ונוכח השיסוי הפוליטי, ביקש במסגרת הוועידה לייצר אחדות בין כל הקצוות", היא מסבירה. "לכן לא רק שהפאנלים המקצועיים יביאו צדדים שונים של דעות אלא שהדבר הזה ימשיך גם לפן האמנותי של הוועידה, כלומר להופעות שמהן ייהנו המבקרים. יתקיימו מופעים שונים שבהם זהבה בן מארחת את קרן פלס ודקלה, עברי לידר יארח את נסרין ועמיר בניון יארח את אביב גפן".

את הכנס תנחה גם השנה העיתונאית קרן מרציאנו והאורחים ייהנו לא רק מתוכן מרתק אלא גם ממופעי ענק, מסיבות, ארוחות עשירות, ועוד. "בהזדמנות זו אני מזמינה כל חברה פרטית, מכל סקטור שהוא, המציעה שירותים ופתרונות שיכולים להתאים לרשויות המקומיות, להגיע לוועידה הענקית, לחשוף את המוצרים והשירותים ולבנות שיתופי פעולה אסטרטגיים", אומרת שבתאי.

כעדות ליכולתה של הוועידה לעשות זאת, מציינת אפרת כי לאורך השנים נחתמו במהלך הוועידה אין-ספור שיתופי פעולה בין ספקים שונים לרשויות. "לפני מספר שנים הצגנו 40 פרויקטים שנעשו בערים שונות כתוצאה משיתופי פעולה שנרקמו במהלך הוועידה. זוהי רק דוגמה אחת לחשיבות ולעוצמה של הוועידה השנתית של איגוד התאגידים", מסכמת שבתאי.

לפרטים נוספים: Efratshabtai285@gmail.com

בשיתוף איגוד התאגידים העירוניים

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    רמי לוי

    רמי לוי: "בתוך 3 שנים נהיה בין חברות הנדל"ן הגדולות בארץ". ריאיון

    סימי ספולטר
    עצרת תמיכה במנהיג העליון של איראן מוג'תבא חמינאי, טהראן, החודש. "לא החלשת את היריב שלך — אלא סייעת לו להפוך למסוכן, קשוח ובעל מנופי כוח נוספים"

    אחד מחוקרי המלחמה המשפיעים בעולם: איראן עלולה לצאת מהעימות חזקה יותר

    גיא רולניק
    משמאל: דביר שמש ומיכאל ברקוביץ', מייסדי פליי פרפקט

    מתחת לרדאר: שני יוצאי 8200 פיתחו משחק סוליטר והרוויחו מיליוני דולרים

    אופיר דור
    יצחק תשובה

    ההשקעה של תשובה מסתבכת: לוינסקי עופר עשויה להתקשות להחזיר חובות

    יוסף חרש
    יער

    "הזדמנות של פעם בדור" = מגרש מיוער בפלורידה במחיר מנופח

    אפרת נוימן
    אילוסטרציה. הארווי הוא כיום הסטארט-אפ המוביל בעולם בכל הנוגע לפיתוח כלי AI לעורכי דין

    הסטארט-אפ שמשנה את עבודת עורכי הדין שווה כבר 11 מיליארד דולר