חיפוש

WeTech CRM: ניהול העסק מכל מקום

WeTech CRM מציעה את הפונקציות הנדרשות לניהול עסקים. "המטרה היא לסייע לעסקים לעבוד ביעילות ולאפשר צמיחה. לכן המערכת שלנו מאופיינת בגמישות מרבית"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
453432
453432
גלית בן חמו, בשיתוף וויטק בע"מ
תוכן שיווקי

פעולות שיווק, מכירות, ניהול תהליכים, אוטומציה ואינטראקציה אישית עם סוגים שונים של לקוחות הם המהות של עסקים. בהתאם לכך, מערכת ניהול מרכזית שתספק מכלול פעולות נעשתה הכרחית. צמד יזמים ישראלים, מהנדסים מנוסים יוצאי רפא"ל וישקר בתחום אפיון והטמעת מערכות מידע, הקימו את חברת וויטק בע"מ, ולפני שלוש שנים פיתחו מערכת בשיטת All-in-One Platform.

בחברה מתגאים כי המערכת, WeTech CRM, מסייעת למאות בתי עסק ממגוון סקטורים בתעשייה הישראלית, ובהם נותני שירותים, משווקים דיגיטליים, חברות שירות והתקנה במגוון ענפים, משרדי עו"ד, רואי חשבון, משרדי פרסום ושיווק, ומשרדי תיווך.

ליאור לוטן, יזם־שותף בוויטק, מציין מהם היתרונות של המערכת. "המערכת למעשה מציעה מכלול שנוגע לניהול מלא של כלל הפונקציות בעסק, גם דרך אפליקציה", הוא מסביר, "כתוצאה מכך, אפשר לנהל את העסק מכל מקום, ולייעל את עבודתם של אנשי מכירות, אנשי משרד, סוכני שטח, מתקינים וטכנאים".

המערכת מבוססת על טכנולוגיה חדשנית, ובכלל זה יכולות Cross Platform שמאפשרות גם מגוון אינטראקציות עם מערכות חיצוניות. "למערכת יש יכולת לאסוף לידים; לדוור ללקוחות תהליכים אוטומטיים באמצעות דואר אלקטרוני, SMS או וואטסאפ; לנהל לקוחות, משימות והזמנות; ולבצע פעולות מגוונות של הנהלת חשבונות. כמו כן, המערכת מאפשרת לנהל קריאות שירות, פרויקטים והתקנות לאנשי שטח; לעקוב אחר הנוכחות והפעולות של העובדים, לנהל מסמכים, ולהוציא לפועל מהלכי שיווק מגוונים", מסביר לוטן.

"מלכתחילה שמנו דגש רב על פיתוח ממשק משתמש חדשני, נוח וקל לתפעול, וכיום כל פעולה דרך המערכת או דרך האפליקציה נעשית במינימום של קליקים ובחוויה קלילה למשתמש", הוא מוסיף. "כל בעל עסק, מכל תחום ועם ידע טכנולוגי בסיסי לגמרי, יכול לתפעל את המערכת בקלות, וכך גם העובדים שלו".

בחברה מסבירים כי לאחר ההצטרפות לשירות, המערכת עוברת אדפטציה ראשונית בהתאם לצרכים הספציפיים של העסק, על בסיס אפיון והגדרה של אדריכלי הפיתוח בחברת ויטק. לדוגמא, הוספת שדות ומודלים מותאמים אישית לכל עסק באופן ייחודי.

"לעשות סדר ולייעל תהליכי עבודה"

בחברה מסבירים כי הרעיון המרכזי מאחורי המערכת הוא ליצור סדר בעסק ולייעל את תהליכי העבודה עד למקסימום האפשרי, באמצעות הגדרת לוגיקה חכמה שתאפשר למערכת לפעול באופן אוטומטי בהתאם לצורכי העסק הספציפיים. "גם במקרים אלו אנחנו תומכים בלקוחות, ומלמדים אותם כיצד להגדיר את האוטומציה הזאת בעצמם בממשק נוח וקל", אומר לוטן.

"באנו לעשות סדר ולייעל תהליכי עבודה", מסביר לוטן. "המטרה היא לסייע לעסקים לצמוח ולהגדיל את ההכנסות שלהם, ולכן מלבד שלל היכולות המוטמעות במערכת – היא מאופיינת בגמישות מרבית, כך שכל עסק יוכל לבצע התאמה אישית לפי צרכיו. המערכת נהפכה לשחקן מרכזי בענף מערכות ניהול הלקוחות, ומובילה בהיבט הטכנולוגי את השוק הישראלי", הוא מסכם בגאווה.

ויטק בע"מ
לפנייה במייל >>

בשיתוף וויטק בע"מ

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    חופשה בדובאי

    החופשה שבוטלה עלתה 17 אלף שקל, בית המשפט פטר את בוקינג מאחריות

    אפרת נוימן
    הכניסה לבניין מובילאיי בהר חוצבים, השבוע

    "בכל יום עוזבים עובדים": למה ההייטקיסטים החילונים נוטשים את מובילאיי?

    אוריאל שכטר
    רנן הרטמן, מייסד ומנכ״ל הקריה האקדמית אונו

    זו המכללה הגדולה והיקרה בישראל. איך כל כך הרבה בוגרים שלה נכשלים?

    מירב ארלוזורוב
    שמרת הזורע ב"ב אריה ויסמן

    "ההצלחה של איקאה בישראל לא ברורה לי. כמו עדר כולם הולכים לשם"

    רותם שטרקמן
    מפעל אינטל בקריית גת

    אינטל עצרה השקעה בישראל ותאבד מענק בסך 1.3 מיליארד שקל

    נתי טוקר
    חוות שרתים של גוגל באוקלהומה. החברה השקיעה סכומים אדירים במרכזי נתונים

    1.7 טריליון דולר מתחת לרדאר: ענקיות הטכנולוגיה מבשלות את המשבר הבא