חיפוש

כך תעצבו בקלות בעזרת בינה מלאכותית

מונה אריאל מלמדת בעלי עסקים לעצב בבינה מלאכותית באופן עצמאי. הסדנאות והקורסים שהיא מציעה מנגישים את ה- AI ככלי עיצובי, מה שמאפשר חיסכון בזמן ובכסף וגם מעניק ערך מוסף: שיחה מעוררת השראה על המעצב הגרפי החדש

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
מונה אריאל
מונה אריאל
מונה אריאל צילום: שגית נוה
מונה אריאל צילום: שגית נוהתוכן שיווקי
נדב נח בשיתוף מונה אריאל
תוכן שיווקי

אם אתם בעלי עסק, אתם ודאי יודעים שכל דבר צריך להיות מעוצב — החל בעלונים, דרך הניוזלטר שנשלח בדיוור ללקוחות ועד לפוסטים במדיה החברתית, ואלה הם רק הדברים הקטנים היומיומיים, לפני שדיברנו בכלל על מיתוג.

העסקת גרפיקאי דורשת זמן ועולה למעסיק המון כסף, וכאן נכנסת לתמונה הבינה המלאכותית: תארו לכם שלאחר קורס קצר או סדנה יומית העובדים שלכם יהיו מסוגלים לעצב בעצמם את התוצרים השוטפים, והכל בצורה קלה ופשוטה.

מונה אריאל, מעצבת ויוצרת בתחום הגרפיקה, נותנת את הפתרון שכל בעל עסק היה שמח שיהיה לו — מעצב גרפי בלחיצת כפתור.

מונה, העוסקת בתחום כבר למעלה מ–20 שנה, היא בעלת סטודיו בוטיק שבו היא מעניקה שלל פתרונות מקיפים ללקוחותיה, והכל תחת קורת גג אחת המספקת את כלל שירותי המעטפת הנדרשים בהתאם לצורכיהם ולתקציב הקיים.

מלבד העבודה הקלאסית של מיתוג, עיצוב ומתן פתרונות למדיה החברתית, מונה מתמחה גם בניו מדיה ובכלי החדש שכולם מדברים עליו: ה-AI. הודות לניסיונה העשיר הצליחה לרתום את הבינה המלאכותית כמעצבת מן המניין בסטודיו שלה.

"בעבר על כל צורך קטן היו חייבים לפנות למעצב — ליצירת פליירים, קטלוגים או אייטמים ברשתות החברתיות", אומרת מונה ומפרטת: "בעזרת הסדנאות והקורסים שפיתחתי, עובדים יכולים ללמוד ליצור לבד בצורה נכונה ופשוטה ולרתום לעזרתם את כלי ה-AI השונים על מנת לחולל דימויים וטקסט".

ואכן, שיטוט באתר שלה ממחיש שהיא מהווה גורם מתווך בין הלקוח ובין כל מה שיש לרשת המקוונת להציע בתחום העיצוב והבינה המלאכותית, יכולות מגוונות שבעלי עסקים יכולים לנצל בעשייה היומיומית שלהם. "אני מקנה בסדנאות שלי מיומנות לעבודה עצמאית, ומלמדת את השיטה שמאחורי האלגוריתם", היא אומרת.

המשתתפים בסדנאות שלה לומדים שפה עיצובית בסיסית ומתנסים בעיצוב עם כלים חינמיים, או כאלו שעלות השימוש בהם סמלית. "בסופה של התוכנית שהלקוח בחר, כולם מייצרים פרויקט דוגמה המותאם לצורכי החברה ולקהל המשתתפים".

לטענתה, הבינה המלאכותית הופכת את תחום העיצוב לנגיש עבור כל אחד ומשמשת מקור בלתי נדלה למידע: "החדשות המרעישות הן שבעצם כל אחד יכול לעצב, זה כמו איש צוות נוסף שעושה את כל 'העבודה השחורה', ומסייע לנו בעבודה".

הדבר שהכי ריגש אותי ללמוד מהריאיון עימה זה את ה'אני מאמין' שלה, הכוח המניע מאחורי היוזמה מעוררת ההשראה הזו: "פעמים רבות אנחנו ממעיטים בכוחה וביכולתה של היצירה, וכשמישהו שאף פעם לא הרשה לעצמו לעצב יכול פתאום ליצור בעצמו זה מאוד מעצים ואפילו נוסך רוגע", היא מסכמת וחותמת: "מדובר בעיצוב גרפי נגיש עם ערך מוסף שיעצים את העובדים שלכם".

050-7503539

לשליחת מייל לחצו כאן>>>

בשיתוף מונה אריאל

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מנכ"ל אורה לאבס אסף אלוביק (מימין) ומייסד אייר סקיוריטי יאיר סבאן

    כוכבים שעזבו את מאנדיי ומפקדים מ-8200: ההשקעות הלוהטות של סקויה נחשפות

    אופיר דור
    שכונת יערית בישוב שלומי

    "זה קל ופשוט — מענק או פטור ממע"מ למי שקונה פה דירה"

    שלומית צור
    האם לנוכח המגמה השלילית כדאי לחסל פוזיציה בתחום הביטוח?

    עלה ב-380% בשנתיים וכעת מוביל את הירידות: האם המגזר הזה עדיין כדאי?

    רוית הכט

    "הציעו לכם עוד 60 מ"ר לדירה? זה לא יקרה"

    סימי ספולטר
    VIRGINIA DATA CENTERS

    מנהלי חברות הטכנולוגיה הגדולות החליטו לסגור את המזללה. עכשיו יחל המבחן

    דורון צור
    נשיא ארה"ב דונלד טראמפ ומנכ"ל OpenAI סם אלטמן, ביום רביעי. לאמריקה יש אינטרס כלכלי לשלוט ב–AI ולהרוויח ממכירתה לזרים

    ארה"ב חלשה מול איראן, אבל בדבר החשוב הזה — היא מעצמה שאין לה מתחרה