חיפוש

תעשיית מדעי החיים של ישראל מרתקת את העולם

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
Shutterstock
Shutterstock
Shutterstock
Shutterstock
רותי אלון, יו"ר משותפת
תוכן שיווקי

Biomed Israel ה-21, כנס מדעי החיים וטכנולוגיות הבריאות הבינלאומי המוביל של ישראל, יתקיים החודש (16-18 במאי), במלון דיויד אינטרקונטיננטל תל אביב. בכנס צפויים להשתתף אלפי אורחים כולל מנהלים בכירים מהתעשייה, מדענים, רופאים, משקיעים וביניהם מאות אורחים מחו"ל מיותר מ-45 מדינות. בדומה לשנים קודמות, מאות חברות ישראליות מתחום מדעי החיים יציגו את הפתרונות והטכנולוגיים החדשניים שפיתחו.

האירוע מהווה הזדמנות ייחודית לבכירים מרחבי העולם, בתחומי מדעי החיים וטכנולוגיות הבריאות, לחוות ולהתרשם מתעשיות מדעי החיים והביו-רפואה התוססות של ישראל. במהלך 21 השנים האחרונות התבסס ביומד ישראל כמקום המפגש הגדול והמוביל של חברי תעשיית הבריאות והאקדמיה בישראל עם עמיתים ושותפים מרחבי העולם המגיעים לישראל לשלושה ימים של בניית קשרים, גילוי הזדמנויות עסקיות וקידום שיתופי פעולה.

היו"רים המשותפים של הכנס הם רותי אלון, מייסדת ומנכ"לית חברת Medstrada, ד"ר (PhD) אורה דר, מומחית בכירה למדעי הרפואה וחדשנות רפואית וד"ר (MD, PhD) ניסים דרוויש, מנכ"ל קרן Eliraz Ventures. תחת הנהלתם המשותפת הכנס יציג ויבחן את החדשנות והמגמות המעצבות את עתיד מערכות הבריאות ומדעי החיים.

היעד הראשון והחשוב ביותר של ביומד ישראל הוא לעודד שיתופי הפעולה בין תעשיות מדעי החיים הישראלית והגלובלית. מנהלים בכירים ומשלחות של חברות רב לאומיות, חברות פארמה ומכשור רפואי, ענקיות טכנולוגיה ומשקיעים המתמחים בתעשיית הבריאות מגיעים לישראל מידי שנה בחודש מאי למסע חיפושים של חדשנות, פתרונות יצירתיים, מוצרים וטכנולוגיות.

בכנס תציג ישראל את המיטב שיש לה להציע במגוון תחומים שעולים בקנה אחד עם מגמות עכשוויות המעוררות עניין בקרב תעשיית מדעי החיים העולמית. בנוסף לנושאים כמו אונקולוגיה, נוירולוגיה, מחלות נדירות והשפעת הבינה המלאכותית על גילוי ופיתוח תרופות, יתקיימו בכנס לראשונה גם סדנאות מעשיות בסוגיות כמו רגולציה ושיפוי ביטוחי וכן מבט אל עתיד החדשנות בתחומים כגון הארכת תוחלת החיים ואיכותם, תזונה מותאמת אישית והרצאת מליאה בנושא מחשוב קוונטי ופוטנציאל האימפקט שלו על תעשיית מדעי החיים.

הכנס יעסוק במגוון התחומים המרכיבים את מדעי החיים כולל: ביוטק, פארמה, ביופארמה, מכשור רפואי, בריאות דיגיטלית ודיאגנוסטיקה. בין המושבים הבולטים של הכנס ניתן לציין: הארכת תוחלת ואיכות החיים – איך נגיע ליעד של 100 שנות חיים בריאות? האם אנו יודעים מספיק אודות המוח כדי לטפל במחלות הפוגעות במערכת העצבים? האם טיפולים למחלת הסרטן ממלאים את ההבטחה? איך מגיעים לאופטימיזציה בין טכנולוגיות AI לבין חברות ביופארמה? שינוי דינמיקת היחסים בין רופא למטופל – מי יקבל את ההחלטות בעידן מהפכת הבריאות הדיגיטלית? רובוטים כעזרה לטיפול בבית ובמוסדות הבריאות, ותזונה מותאמת אישית.

רותי אלון, יו"ר משותפת

כנס Biomed Israel 2023

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    בנייה במעלה אדומים. בעיר יוצעו 1,663 דירות בהגרלה הקרובה

    הדירה יקרה מדי, גם אם תביאו כסף מהבית: כל מה שצריך לדעת על דירה בהנחה

    סימי ספולטר
    מנכ"ל אמזון, אנדי ג'אסי. "עסקי השבבים שלנו לוהטים"

    אמזון חשפה: כמה מכניסים לה השבבים הישראלים

    שגיא כהן
    פינלנד בונקר בונקרים מקלט ציבורי

    שווייץ, פינלנד - וירושלים: כך נראים מקלטים מוצלחים

    יעל בלקין
    רותם טיטו

    כך תמצאו את הרכב הכי טוב עבורכם? "הם מכירים אותי ויודעים שזאת מג'נונה"

    דניאל שמיל
    קריסת בניין בחולון הרס

    "פתאום שמנו לב שדלתות הכניסה לדירות לא נפתחות. למחרת הבניין קרס"

    שלומית צור
    רן פקלר. "נכון להיום, כתיבת קוד כמקצוע אינה רלוונטית"

    "ללמוד מדעי המחשב ואחרי 3 שנים לקבל כרטיס זהב למפעל הממתקים - זה נגמר"