בעולם השקעות תנודתי שבו השווקים הפיננסיים מתאימים את עצמם למציאות גיאו־פוליטית וכלכלית חדשה, ארה"ב נמצאת שוב במרכז מפת ההשקעות הגלובלית. ב-3 בדצמבר 2025 ייערך בנמל תל אביב הכנס השנתי של Buligo Capital, אחת מחברות ההשקעות הבולטות בישראל בתחום הנדל"ן המניב בארה"ב. במסגרת הכנס, מומחי שוק הון ונדל"ן יחלקו את התובנות שלהם לסיכום שנה לכהונת טראמפ וישתפו תחזית לקראת שנת 2026.
הכנס נחשב לאירוע השקעות בולט וצפוי לאגד תחת קורת גג אחת מאות משקיעים כשירים, נציגי פמילי אופיס, מנהלי השקעות ובכירים משוק ההון והנדל"ן. השנה יתמקד הדיון בשאלה המרכזית: האם 2026 תהיה שנת המפנה של שוק הנדל"ן המסחרי בארה"ב, לצד ניתוח המגמות המרכזיות שישפיעו על כלכלת ארה"ב.
על סדר היום ינותחו מגמות המאקרו והשווקים הפיננסיים לקראת השנה הקרובה, יוצגו תחזיות השקעה עדכניות והזדמנויות חדשות עבור משקיעים ישראלים. כמו כן תוצג מפת דרכים אסטרטגית לשוק הנדל"ן המסחרי בארה"ב, בסקטורים שונים. הדוברים יעסקו גם בהשפעות הורדת הריבית בארה"ב והאינפלציה על החלטות השקעה גלובליות ועל ההשלכות הצפויות לשוק הישראלי.
בין הדוברים השנה: איתי גורן, מנכ"ל ומייסד בוליגו קפיטל, מודי שפריר, האסטרטג הראשי של בנק הפועלים לשווקים הפיננסיים, רינת אשכנזי, הכלכלנית הראשית של הפניקס בית השקעות, רו"ח אמיר איל, יו"ר ואסטרטג השקעות ראשי קבוצת אינפיניטי אילים, אורי צרור, סמנכ"ל פיתוח עסקי בבוליגו קפיטל, וגת מגידו, שותפה ומנכ"לית פינסה קפיטל.
את הכנס תנחה כתבת חדשות 12 יונה לייבזון, שכיהנה ככתבת המדינית של חדשות 12 בארה"ב בשש השנים האחרונות. לייבזון גם תחלוק את התובנות שלה מהשהות בארה"ב עם ההרצאה: להבין את טראמפ – מה מניע את האיש החזק בארה"ב וכיצד ישפיעו מהלכיו על ישראל.
לדברי גורן: "שנת 2025 התאפיינה בתנודתיות גדולה, חלקה בגלל חוסר הוודאות הראשוני שנבע משנת הכהונה הראשונה של טראמפ בבית הלבן והדיונים על הסכמי סחר חדשים. כיום השוק מבין שהסחר העולמי ממשיך לצמוח, ואיתו הביקושים לשטחי מסחר, תעשייה, לוגיסטיקה ודיור. אנחנו אופטימיים ביחס לביצועים של הכלכלה האמריקאית בשנת 2026, בדגש על תחום הנדל"ן, שמקבל המון רוח גבית מהורדות הריבית".
גורן סיכם: "לאחר שנתיים של מלחמה, אנו נפגשים שוב עם המשקיעים בכנס השנתי, על מנת לדון במגמות המרכזיות שיעצבו את תיק ההשקעות ב-2026. זו הזדמנות מצוינת להכיר משקיעים כשירים חדשים, שמעוניינים לקבל תובנות עדכניות על השווקים וללמוד עוד על עולם ההשקעות האלטרנטיביות".
לפגוש את מובילי שוק ההון והנדל"ן
הכנס השנתי של בוליגו קפיטל מציע למשתתפים הזדמנות ייחודית לשמוע תובנות עדכניות מאנשי מקצוע בכירים ולפגוש את מובילי שוק ההון והנדל"ן. הכניסה לאירוע מיועדת למשקיעים כשירים בלבד, ללא עלות, אך מותנית באישור הרשמה מראש.
לדברי איתי גורן, מנכ"ל ומייסד בוליגו קפיטל: "אנו שמחים מאוד לחזור ולפגוש את המשקיעים שלנו, לצד משקיעים חדשים, בכנס השנתי שלנו. זו הזדמנות מצוינת וטיימינג נכון לדיון בהקצאת הנכסים בתיק ההשקעות בין השקעות מסורתיות והשקעות אלטרנטיביות, ובמגוון השיקולים שעומדים בפני המשקיעים לקראת הכניסה לשנת 2026".
אין האמור לעיל מהווה משום ייעוץ השקעות, המלצה או חוות דעת באשר לכדאיות השקעה, ואין בו משום תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכיו האישיים של כל אדם.
בוליגו קפיטל
להרשמה לכנס >>
בשיתוף בוליגו קפיטל





